Customization level/Македонски

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БеларускаяIcon-Belarus.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
ქართულიIcon-Georgia.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
한글Icon-South Korea.png
LietuviųIcon-Lithuania.png
МакедонскиIcon-Macedonia.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Персонализираниот степен на компанијата го рефлектира квалитетот на продуктите што ги произведува. Колку е поголем степенот на персонализирање, толку подобри продукти ќе може да прави компанијата.

Differently customized products as shown in the marketplace

Степен на прилагодување

Има пет степени на прилагодување, кои кореспондираат на amount of gold spent customizing the company. Колку е поголем степенот на персонализација, толку е подобар квалитетот на готовиот производ, и притоа поголем е ефектот на готовиот продукт и како што е случајот со оружјата, нивната издржливост.

Атрибути на продуктот

Продукт Aтрибут Q1 Q2 Q3 Q4 Q5 Q6 Q7
Icon - Food Q3.png Храна Здравје 2 4 6 8 10 12 20
Icon - Weapon Q2.png Оружје Издржливост 1 2 3 4 5 6 10
Сила 20 40 60 80 100 120 200
Icon - Moving Ticket.jpg Карта за преселба Далечина 1 2 3 4 5 Do not exist Do not exist
Вкупна здравствена загуба 4 3 2 1 0 Do not exist Do not exist
Icon - House Q1.png House Здравје 50 80 100 150 200 To be implemented To be implemented
Издржливост 7 days 7 days 7 days 7 days 7 days To be implemented To be implemented

Забелешка: Суровините не можат да бидат персонализирани. Голем објект за суровини, пример плантација за гума, ќе произведе исто толку продукти како помал објект, како нафтената платформа. Поголемиот објект само ќе произведе повеќе од истиот продукт.

Види исто така