Nivieli i Modifikueshmërisë

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БеларускаяIcon-Belarus.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
ქართულიIcon-Georgia.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
한글Icon-South Korea.png
LietuviųIcon-Lithuania.png
МакедонскиIcon-North Macedonia.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Produkte të ndryshme të modifikuara sië shihet në Market

Nivieli i Modifikueshmërisë së një kompanie pasqyron cilësinë e produkteve që ajo prodhon. Sa më i lartë niveli i modifikueshmërisë se nje kompanie, aq më e lartë do të jetë cilësia e produkteve që krijon një kompani.

Nivelet e Modifikueshmërisë

Janë pesë Nivele të Modifikueshmërisë, që korrespondojnë me shumën e arit të harxhuar për të modifikuar atë kompani. Sa më i lartë niveli i modifikueshmërisë, aq më e lartë cilësia e produkteve të përfunduara, dhe kështu efekt më i lartë i produkteve të përfunduara dhe në rastin e armëve, qendrueshmëria.

Atributet e Produkteve

Produkti Atributi Q1 Q2 Q3 Q4 Q5 Q6 Q7
Icon - Food Q3.png Ushqimi Enërgjia 2 4 6 8 10 12 20
Icon - Weapon Q2.png Armët Qendrueshmëria 1 2 3 4 5 6 10
Fuqia e Zjarrit 20 40 60 80 100 120 200
Icon - Moving Ticket.jpg Biletat e Levizjes Distanca e Levizjes 1000 km 2000 km 3000 km 4000 km 5000 km Nuk ekziston
Shendeti total i humbur 4 3 2 1 0
Icon - House Q1.png Shtëpia Enërgjia 100 160 200 300 400
Qendrueshmëria 7 Ditë
Pikat e pushimit 1 / ora
Icon - Aircraft Q2.png Armatim Qendrueshmëria 1 2 3 4 5
Fuqia e Zjarrit 20 40 60 80 100
Shënim
Materialet e Papërfunduara nuk mund të modifikohen. Një objekt më i madh imaterialeve të papërfunduara, P.sh.: një plantacion i gomës, do të prodhojë të njëjtin produkt sikurse nje objekt me i vogël, si p.sh një rafineri nafte. Objekti më i madh thjeshtë do të prodhojë më shumë prej produktit të njëjtë.

Shikoje gjithashtu