Daily order/Română

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
HrvatskiIcon-Croatia.png
FrançaisIcon-France.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
TürkçeIcon-Turkey.png


Daily order example

Ordinul zilnic este o comandă militară data de unitatea militară. Pentru a primi comanda, un cetățean trebuie să facă parte dintr-o unitate militară. Ordinul este de a învinge 25 de dușmani pe un anumit câmp de luptă.

Setarea ordinului zilnic

Ordinul zilnic poate fi dat de liderii unității militare - Commander, 2nd Commander și captains. Ordinele pot fi setate în fiecare zi după schimbarea zilei și membrii au la dispozitie până la următoarea zi pentru a le completa.

Conditii speciale

Există anumite condiții speciale privind comenzile zilnice:

  • Primul ordin zilnic este stabilit de prioritățile Unității Militare (cea mai mică prioritate)
  • 5 comenzi zilnice pe zi pot fi setate de conducătorii unităților militare. Fiecare comandă nouă va avea o prioritate mai mare.
  • Comenzile zilnice sunt disponibile până la terminarea bătăliei specifice
  • Odată setat, ordinul zilnic nu poate fi revocat până la încheierea bătăliei. Cu toate acestea, poate fi setat un nou ordin de luptă, care va fi în mod automat clasat mai important.

Completare

A citizen can get his reward after defeating 25 people in the battles set by his military unit

În fiecare zi, cetățeanul poate să termine zilnic un "ordin zilnic" și să primească o recompensă. Pentru a obține o recompensă, un cetățean trebuie să învingă cu succes 25 de dușmani din ordinul zilnic (ordinele) stabilite de lideri. Acest lucru este cel mai ușor de făcut, urmând un ordin zilnic. Cu toate acestea, nu trebuie să se facă printr-o singură ordine, poate fi combinată cu mai multe ordine. De exemplu, dacă sunt setate 3 ordine zilnice valabile (bătăliile sunt încă în desfășurare), unul pentru a lupta în Croația Centrală, unul pentru a lupta în Michigan și unul pentru a lupta în Londra , un cetățean poate ucide 10 inamici în Croația Centrală, 4 în Michigan și 11 în Londra pentru a realiza ordinul zilnic.

La finalizare, un cetățean va fi recompensat cu 5 părți de Bazooka diferite și 1 baton de energie.

Vezi si