Deploy/Română

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
FrançaisIcon-France.png
RomânăIcon-Romania.png
TürkçeIcon-Turkey.png


Acțiunile soldatului

Noțiuni de bază: Ranguri militareRanguri de aviatorPutereDauneInfluențăArmeBoosterCâmp de luptăLuptă la solLuptă aeriană
Realizări: Eroul bătălieiEroul campanieiLuptător pentru libertateMercenarEroul ceruluiSuper soldatAviator de topLuptător de topPatriot adevărat
Unitate militară: ComandantAl doilea comandantCăpitanRegimentOrdinul zilnicOrdinele de luptă
Acțiuni: AntrenamentLuptăDeployLupte de guerilla
Sfaturi și trucuri: Tutorial militarFormule militare
Vizuale: Depozit de vehicoleAspectul tanculuiAspectul avionului


Începând cu ziua 4.354 (Oct 22, 2019), deployments au fost implementate pe interfața web a eRepublik. Interfața putea fi văzută anterior pe aplicația eRepublik Mobile.

Deploy vă permite să alegeți numărul de resurse (arme și energie) pe care să le cheltuiți pe câmpul de luptă cu un singur clic.

Cum se face deploy?

Interfața cu pregătirea pentru deploy.

În faza de pregătire a implementării, trebuie să vă selectați armele (1) și energia cu care să luptați (fie utilizând glisorul (2), tastând cantitatea de energie sau utilizând comenzile rapide Food & Max).

Lansarea unui deploy (3) va angaja resursele selectate (Alimente, Arme, Batoane energetice etc) și acestea nu vor mai apărea în inventarul dvs.

În timpul la deploy

Resursele vor fi eliminate temporar pentru a provoca daune. Pe măsură ce deploy este în desfășurare, cetățeanul va lupta fie până la finalizarea desfășurării, sau cetățeanul anulează acțiunea (chiar dacă cetățeanul părăsește pagina de luptă sau închide browserul) sau bătălia se termină. În cazul în care acțiunea fost anulată mai devreme (fie de către cetățean, fie din cauza unui factor extern, cum ar fi sfârșitul unei bătălii), orice resurse neutilizate vor fi returnate înapoi la stocare.

În timp ce faceți deploy, puteți activa amplificatoare dar nu puteți călători, mânca, lupta sau folosiți bombe. Durata unui deploy depinde de cantitatea totală de energie angajată și, de obicei, fiecare ucidere va dura o secundă.

Orice energie câștigată din creșteri de nivel și din regenerare va fi adăugată și consumată automat (înainte de alte obiecte energetice angajate, cum ar fi bare de energie) în deploy. Aceasta înseamnă că vor exista cazuri în care cantitatea inițială de resurse care va fi utilizată va fi foarte diferită de cele utilizate efectiv.

La sfârșitul acțiunii de deploy, veți primi un raport de deploy și toate resursele neutilizate vor fi adăugate înapoi în inventarul dvs.

Rapoartele de deploy

Raport de deploy.

Fiecare deploy va genera un raport de deploy care poate fi găsit și în fila Rapoarte din secțiunea alerte. Acțiunile de deploy vor fi evidențiate:

Constrângeri

Există câteva constrângeri care trebuie ținute cont atunci când se utilizează deploy de luptă:

  • Puteți face deploy într-o singură bătălie la un moment dat;
  • Este posibil ca uciderile din deploy să nu fie luate în considerare pentru unele misiuni;
  • Nu se acordă piese de bazooka când se utilizează deploy.


Energia și ce o influențează

Recuperați energia : Bară energetică · Trusă de prim ajutor · Alimente · Casă · Power pack · Provocarea săptămânală · Bomboane de iarnăDovleacMorcov
Cheltuie energie : Luptă · LansareLupta de Gherilă · Bilet de transport · Antrenament · Muncă
Energy pool: CasăCentru energeticParcul central