Determination/Български

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
FrançaisIcon-France.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
TürkçeIcon-Turkey.png


Empires&Determination.png

Когато даден регион е окупиран, решимостта на хората да отхвърлят окупацията нараства с времето. Това се изразява чрез коефициента Решителност, който умножава усилията на играчите.

Решителността е въведена на шестия рожден ден на еРепублик, в ден 2,192 (20. ноември 2013).


Коефициент ,,Решителност,,

Influence bonus.png Когато въстание бива стартирано, влиянието на всеки войник, борещ се на страната на въстаниците, се умножава с коефициента ,,Решителност,,.
Влиянието показва вашата роля в лентата за доминация. Коефициентът ,,Решителност,, умножава само вашето влияние, НЕ вашата щета или вашия ранг. С други думи, играчите ще правят същата щета, за да спечелят медалите Истински патриот или Герой на битката, но тяхното влияние срещу отсрещната страна в битката е по-голямо.
Nota bene:
  • Влиянието на бомбите, ракетите и партизанските битки няма да се умножават с коефициента ,,Решителност,,.
  • Удари, нанесени с ускорители и базуки, ще бъдат умножавани с коефициента ,,Решителност,, , както и нормалните удари.

Как се смята коефициента ,,Решителност,,?

Determination.png

Коефициентът ,,Решителност,, е в пропорционална зависимост с номера на дните, в които регионът е бил окупиран. Колкото по-дълго регионът е окупиран, толкова по-голям е коефициентът ,,Решителност,,.

Щом регионът е освободен, коефициентът ,,Решителност,, постепенно намалява. Например, Финландия освобождава Лапландия от шведска окупация, която е продължила 200 дена, и Швеция атакува региона няколко дена по-късно, Финландия и нейните съюзници все още ще се ,,възползват,, от коефициента ,,Решителност,, , когато защитават региона. Ако Швеция завладее региона, коефициента автоматично става равен на едно.Вижте също


Войни

Упътване за участване във войниВойнаОбявяване на войнаЕстествен врагВъздушен ударБойно полеВъздушна биткаДивизионни биткиВъстаниеРешителностИмперияДържавен щитСписък с текущите войниСписък на изминалите военни конфликти