Prishja

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
中文(简体)Icon-China.png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
한글Icon-South Korea.png
МакедонскиIcon-North Macedonia.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


edit

Babelfish.jpg This page's translation is incomplete!

This page is incomplete. An editor began to translate the page from English but didn't finish.
You can help by completing the translation. For more information, see Help:Translating Pages.

Shpërndarja është një funksion që lejon qytetarët të fshihet kompanitë e tyre. Shpërndarja është jashtëzakonisht e dobishme në qoftë se qytetari dëshiron të shpëtoj e kompanive të lëndëve të para si ata nuk mund të shiten në tregun e kompanisë.

Si të prish një kompani?

Një qytetar mund të shpërndajë një kompani duke zgjedhjen e kompanisë që ai / ajo dëshiron të shpërndajë duke klikuar Delete.png butonin dhe pastaj të shpërndajë kompani duke klikuar Dissolvecompany.png butonin.

Çfarë ndodh kur kompania është prishur?

Kur kompania është shpërbërë, gjërat e mëposhtme ndodhin

  • Qytetari do të kthehet me 30-50% të krijimit dhe të çmimeve përmirësimin e kompanisë.
Materiale te Para
Grain Farm Icon - Money.png 750 CC Iron Mine Icon - Money.png 750 CC Sand Mine Icon - Money.png 750 CC Magnesium Refinery Icon - Money.png 750 CC
Fruit Orchard Icon - Money.png 1500 CC Oil Rig Icon - Money.png 1500 CC Clay Pit Icon - Money.png 1500 CC Titanium Refinery Icon - Money.png 1500 CC
Fishery Icon - Gold.gif 5 Ar Aluminium Mine Icon - Gold.gif 5 Ar Sawmill Icon - Gold.gif 5 Ar Wolfram Mine Icon - Gold.gif 5 Ar
Cattle Farm Icon - Money.png 4250 CC Saltpeter Mine Icon - Money.png 4250 CC Limestone quarry Icon - Money.png 4250 CC Cobalt Plant Icon - Money.png 4250 CC
Hunting Lodge Icon - Gold.gif 17.5 Ar Rubber Plantation Icon - Gold.gif 17.5 Ar Granite quarry Icon - Gold.gif 17.5 Ar Neodymium Mine Icon - Gold.gif 17.5 Ar

Products factories
Ushqim dhe Armë
Q1 Q2 Q3 Q4 Q5 Q6 Q7
Icon - Gold.gif 5 Ar Icon - Gold.gif 15 Ar Icon - Gold.gif 40 Ar Icon - Gold.gif 90 Ar Icon - Gold.gif 190 Ar Icon - Gold.gif 390 Ar Icon - Gold.gif 615 Ar


Houses and aircraft weapons
Q1 Q2 Q3 Q4 Q5
Icon - Gold.gif 3 Ar Icon - Gold.gif 9 Ar Icon - Gold.gif 24 Ar Icon - Gold.gif 54 Ar Icon - Gold.gif 114 Ar


  • CC = monedhën e vendit (en. currency of citizen's) qytetarëve qytetari.

Shiko edhe këtë


Back.gif Ktheu tek faqja Customization level