Donate/Română

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
ItalianoIcon-Italy.png
한글Icon-South Korea.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
СрпскиIcon-Serbia.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Donarea este o funcție care permite Cetățenilor, Organizațiilor, sau țărilot să doneze monedă, aur sau inventar altor entități din eRepublik.

Pentru a accesa secțiunea de donații, afișați profilul entității (cetățeni / organizații) la care doriți să donați și în colțul din dreapta sus faceți clic pe butonul Icon donate.png pentru a dona bani sau pe butonul Icon donate items.png pentru a dona articole. Aceasta va afișa fila inventar cu eticheta „Articole” și o altă filă etichetată „Bani” cu conturile dvs. listate.

Pe lângă informațiile prezentate mai jos, puteți dona monedă direct către țări.

Donații pentru cetățeni și organizații

Fiecare Cetățean și fiecare Organizație pot dona obiecte altor cetățeni. Fiecare Cetățean Adult și fiecare Organizație poate dona bani și altor cetățeni. Cetățenii {{DL|Personal_title|Tineri]] pot dona, de asemenea, bani către alte entități, dacă au cumpărat aur.

Notă: Fiecare entitate poate primi maximum Icon - Gold.gif 10 Aur pe zi prin donații și piața monetară.

Obiecte

pagina Donează.

Utilizatorii pot specifica numărul de produse pentru a dona produse altor cetățeni.

Dacă un utilizator donează cu succes articolele, va apărea acest mesaj: "Ați donat cu succes articolele"

După apăsarea 'Donare', produsele vor fi transferate cetățeanului și receptorul va primi o alertă.

Notă: Doar alimente, arme și bilete de mișcare pot fi donate. Produsele pe care le-ați pus la vânzare sau care sunt parțial utilizate nu pot fi donate.

Bani

Fiecare utilizator Adult poate dona Aur/monedă către Cetățeni.

În această pagină, puteți vizualiza următoarele informații:

 • conturile de aur / valută ale cetățeanului care vizionează pagina;
 • Câmp donare - zonă editabilă, numai numerele disponibile pentru utilizare;
 • Butonul Donează - atunci când este apăsat, donația va avea loc și receptorul va primi o alertă.

Când donați, aveți voie să utilizați doar 2 zecimale. (exemplu: puteți dona 10,12 RON, nu 10.123 RON)

Mesaje de notificare:

 1. Dacă un cetățean / organizație încearcă să doneze 0 sau o sumă negativă de bani sau să introducă un text în câmpul de donație, va vedea acest mesaj: "Puteți dona doar o sumă de bani mai mare de 0."
 2. Un cetățean poate primi până la Icon - Gold.gif 10 Aur pe zi și, odată atinsă această limită, nu va mai putea câștiga aur prin donații.
 3. Dacă un cetățean / organizație nu are suma necesară de bani în contul său, va vedea acest mesaj: "Nu aveți suficienți bani în contul dvs. pentru a face această donație."
 4. Dacă un cetățean / organizație care încearcă să doneze bani unui cetățean / organizație care nu există, va vedea acest mesaj: "Cetățeanul / organizația pe care încercați să donați bani nu există"
 5. Dacă un cetățean / organizație încearcă să doneze bani dintr-un cont pe care nu îl are, va vedea acest mesaj de eroare: "Nu aveți contul adecvat pentru a dona"
 • Dacă un cetățean / organizație donează cu succes banii, va apărea acest mesaj: "Ați donat cu succes (sumă) (monedă / aur)"

Dacă destinatarul nu are acel cont valutar disponibil, acest cont nou va fi creat automat.

Acceptați / Respingeți

Un exemplu de alertă cu donație de monedă.

Începând din ziua 1.933, Administrația eRepublik a introdus funcția de acceptare / respingere a donațiilor de aur și monedă. Alături de o alertă de donație de aur sau de monedă va apărea un buton de acceptare și respingere, permițând unui cetățean să accepte sau să respingă o donație. Dacă se face clic pe butonul Acceptare, suma donată de aur / monedă va fi adăugată în contul destinatarilor și dacă se face clic pe butonul Respingere, suma donată de aur / monedă va fi trimisă înapoi expeditorului.
Vă rugăm să rețineți:

 • O donație va rămâne în așteptare timp de 3 zile (72 de ore), după care va expira și donația va fi returnată proprietarului său inițial.
 • Dacă unul dintre cetățenii implicați în tranzacție, este suspendat înainte ca donația să fie acceptată, expeditorul va primi înapoi donația.
 • Dacă un cetățean atinge limita maximă de Icon - Gold.gif 10 Aur va putea primi în continuare donații, dar nu le poate accepta până a doua zi.
 • Dacă un cetățean primește o donație de Icon - Gold.gif 7 Aur și o acceptă și în aceeași zi primește o altă donație de Icon - Gold.gif 10 Aur pe care dorește să o accepte, va apărea o fereastră pop-up pentru a informa el că a primit doar Icon - Gold.gif 3 Aur iar restul a fost returnat expeditorului.

Donații de țară

Pagina principală: Country donations

Ar trebui să vând / să cumpăr pe piața neagră?

Pagina principală: Black market trading

Aceasta înseamnă că doriți să vindeți / cumpărați direct către / de la alte organizații sau cetățeni fără a implica piața.
Ei bine, a face acest lucru implică multe riscuri. Există, de asemenea, faptul că poate fi necesar să utilizați Moneda din cauza limitei de 10 aur donații.

Contractele nu mai sunt acceptate de echipa eRepublik. Aceștia au spus că contractele vor "aduce mai multe probleme cetățenilor decât rezolvă". Deci nu puteți fi siguri că tranzacțiile sunt respectate de ambele părți.