Eastern Macedonia

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
МакедонскиIcon-Macedonia.png
РусскийIcon-Russia.png
Eastern Macedonia

Icon-Republic of Macedonia (FYROM).png Република Македонија

Flag of the owner  Coat of Arms of Eastern Macedonia
Map of Eastern Macedonia
Society
Capital Stip
Language Macedonian, English
Moving Zone A3
Productivity
Resource None

Источна Македонија е оргинален дел на Icon-Republic of Macedonia (FYROM).png Република Македонија. Штип е главниот град на овај регион.

Локација

Eastern Macedonia is neighbored by the following regions:

Ресурси

Icon - Iron.png Iron