Jesti

From eRepublik Official Wiki
< Eat
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
中文(简体)Icon-China.png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png

Građani mogu konzumirati hranu kako bi obnovili svoju energiju. Trenutno je količina hrane koju građani mogu konzumirati ograničena njihovom razinom razvijenosti.

Kako jesti

Ispod slike vašeg profila možete pronaći opciju obnovi energiju, neposredno ispod trake koja prikazuje stanje vaše energije. Međutim ako ne posjedujete nikakvu hranu umjesto opcije obnovi energiju pisat će "kupi hranu".

Što se događa kada konzumiram hranu?

Nakon pritiska na gore navedenu vezu konzumirati ćete granu dok se vaša energija ne približi maksimalno nadoknadivoj energiji. Prva po redu se konzumira hrana najviše kvalitete u skladištu. Ako se konzumacijom hrane najveće kvalitete u skladištu premašuje maksimalna nadoknadiva energija, nadalje će se konzumirati hrana sljedeće najviše kvalitete u skladištu. Ovaj postupak se ponavlja sve dok vaša energija ne dosegne svoj maksimum, dok vam ne ponestane hrane ili dok se nije dostigla granica nadoknadive energije koja se prikupila do tog trenutka.

Primjer: Vaša energija je trenutno na 90. Imate 5 komada Q3 hrane i 2 komada Q1 hrane u vašem skladištu i vaš nivo razvijenosti je 1. Konzumirati će se jedan komad Q3 hrane (energija raste sa 90 na 96) te dva komada Q1 hrane (energija raste sa 96 na 100).

NAPOMENA: Ukoliko posjedujete energetske pločice u svome inventaru, iste će biti konzumirane kada je dostignuta vaša granica konzumacije hrane ili kada više nemate hrane u skladištu.

Koliko hrane građanin može konzumirati?

Količina energije koja se može obnoviti konzumacijom hrane ovisi o iskustvenoj razini igrača.
FoodLimitReached.png

Jednom kada je granica nadoknadive energije dostignuta potrebno je pričekati 6 minuta kako bi se hrana mogla ponovno konzumirati. Mjerenje vremena za vašu granicu nadoknadive energije se zaustavlja u trenutku kada se dosegne maksimum energije i ponovno se pokreće kada se konzumira najmanje jedan komad hrane.

Jednom kada se dostigne granica nadoknadive energije potrebno je pričekati 6 minuta kako bi primili novih 10 energetskih bodova koje možete obnoviti.

Savjet

Držeći miš nepomično iznad opcije za opcije za obnovu energije pojavljuje se sljedeća poruka: Ova akcija obnavlja onoliko vaše energije koliko se može obnoviti konzumacijom hrane iz vašeg skladišta. Možete obnoviti X vaše energije

Slučajevi kada je tipka obnove energije onesposobljena:

  1. Ako je građanin već dostigao svoju granicu nadoknadive energije
  2. Ako građanin ima količinu energije jednaku maksimalnoj obnovljivoj energiji

NAPOMENA: Ako građanin nije dostigao svoju granicu nadoknadive energije, a nema hrane u svome inventaru, tada se tipka pretvara u Kupi hranu što povezuje građanina sa tržnicom.