Economy/Shqip

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
한글Icon-South Korea.png
МакедонскиIcon-North Macedonia.png
NederlandsIcon-Netherlands.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png

Tabela e ekonomias në administratën Vendi tregon statistikat e ekonomisë për vendin.

Burimet e Shtetit

Artikulli Kryesor: Raw materials

Kjo është një listë e burimeve të vendit.Burimet janë:


Thesari i Shtetit

Artikulli Kryesor: Treasury
Treasury.jpg

Seksioni i thesarit tregon Gold dhe monedhat e vendit.

Ndalimi i Tregtis

Artikulli Kryesor: Trade embargo
Embargoes.jpg

Seksioni Ndalimi i Tregtis liston vendet e ndalimit të tregtis si dhe emrin,flamurin dhe datën e skadimit të shtetit me të cilin është propozuar ndalimi i tregtis

Taksat

Artikulli Kryesor: Taxes

Seksioni listat e taksave vlen për çdo produkt të prodhuara dhe materiale të papërpunuara:

  • Tatimi mbi të ardhurat
  • Taksa e importit
  • Vlera e Shtuar (TVSH)

TVSH është shtuar vetëm në mallrat e prodhuara.

Paga

Salary.jpg

Seksioni Lista e Pagave:Back.gif Ktheu tek faqja Country stats