Europe/Shqip

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
ItalianoIcon-Italy.png


Europa
Map of Europa
Countries 35


Europa është një kontinent në eRepublik, shtetet e të cilit komandonj shumicën dërrmuese të territoreve në kët lojë, është kontineti më aktiv në aspektin ushtarak.

Shtetet në Europë

Europa përëndimore dhe veriore

Skandinavia

Europa qendrore dhe lindore(dhe Ballkani)

Mesdheu

References