Executive officer/Română

From eRepublik Official Wiki
Jump to navigation Jump to search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
ItalianoIcon-Italy.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Speech balloon.png Funcţie creată de jucători

Această pagină conţine elemente/cencepte/idei care nu fac parte din mecanismele jocului.


Ofițer executiv (cunoscut și ca al doilea la comandă, al doilea în funcție, 2IC, vice comandant, comandant adjunct sau pur și simplu caXO) este un titlu folosit pentru a descrie o funcție sau rol în cadrul unei organizații care este de obicei a doua cea mai înaltă verigă dintr-un lanț de comandă.

Militar

Ofițerul executiv este un termen folosit pentru a descrie ofițerul sau rangul direct inferior unui ofițer comandant. De obicei, un 2IC al unei unități va deține gradul de locotenent. În mod similar, locotenent-colonelul ia literalmente semnificația de „al doilea în sarcină după un colonel”. Unitățile mai mici și sub-structurile unității pot avea, de asemenea, poziții de comandă de 2IC, de obicei deținute de ranguri de sergent sau caporal.

Aceasta este adaptată la multe formate diferite de pe continente, națiuni și organizații. De obicei, 2IC vor organiza logistica și vor ajuta la luarea deciziilor și pregătirea comandanților lor. Aceasta poate implica verificarea echipamentului, a sănătății și stării și a capacităților generale ale subordonaților lor.

Implementare oficială

Pagina principală: 2nd Commander (MU)

Când unitățile militare au fost implementate în joc, comandant secund al unității militare a fost declarat al doilea comandant și se află chiar în spatele comandantului unității. Toți comandanții secunzi trebuie să aibă grad militar de Icon rank Commander.png Commander.

Corporaţii

Diferite companii și organizații vor avea funcții de vice, care oferă în esență sprijin și ajutor superiorilor respectivi.

Politic

Diferite țări din Lumea Nouă au funcții de vice sau de adjunct. Acest lucru poate presupune a fi al doilea comandant al unei țări, ca vicepreședinte, sau viceprim-ministru. Poate fi, de asemenea, secundul unui ministru, deoarece multe dintre aceste funcții din întreaga lume au secunzi, vice-miniștri sau alte poziții 2IC.

Locuri de muncă
Locuri de muncă oficiale în joc Politică Membru al Congresului · Consilier · Guvernator · Ministru al Apărării* · Ministru al Educatiei* · Ministru al Afacerilor Externe* · Membru de partid · Președinte de partid · Președinte · Prim Ministru · Secretar general (partid) · Purtător de cuvânt · Vice președinte (partid)
*Există diferite funcții ministeriale, unele sunt oficiale, altele nu, dar toate sunt menționate la articol Ministru
Militar Comandant (UM) · Al doilea Comandant · Căpitan (UM) · Soldat · Grade militare · Grade Aircraft
Economie / Media Angajat · Manager general · Director de presă
Istoric: eRepublik Rising · eRepublik V1
Locuri de muncă create de jucători Politică Consilier · Ambasador (diplomație) · Șef de personal · Director · Director al Ambasadelor · Fondator · Justiţie · Ministru* · Rege · Liderul grupului parlamentar · Politician · Director de recrutare · Secretar general (alianţă) · Ministru al Apărării · Senator · Vorbitor · Vice președinte (țară) ·
*Există diferite funcții ministeriale, unele sunt oficiale, altele nu, dar toate sunt menționate la articol Ministru
Militar Consilier · Șef de personal · Ofițer comandant · Ofițer executiv · Ofițer · Ofițer de personal · Comandant suprem
Economie / Media Consilier · Redactor · Fondator · Designer grafic · Jurnalist