Искуствените Поени

From eRepublik Official Wiki
Jump to navigation Jump to search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
ქართულიIcon-Georgia.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
עבריתIcon-Israel.png
ItalianoIcon-Italy.png
한글Icon-South Korea.png
LatviešuIcon-Latvia.png
LietuviųIcon-Lithuania.png
МакедонскиIcon-North Macedonia.png
NederlandsIcon-Netherlands.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
EspañolIcon-Spain.png
SvenskaIcon-Sweden.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Icon-Experience points.png

Искуствените Поени го претставуваат искуство со кое граѓанинот се здобил во eRepublik. Со помош на Искуствените Поени граѓанинот го напреднува своето Искуствено Ниво, кое пак овозможуваат пристап до повеќе активности во eRepublik (како што се борење во војни, купување предмети, градење на објекти, кандидирање на избори, итн). Доколку го немате достигнато потребното Искуствено Ниво за да преземете одредена активност, тогаш ќе добиете порака што ќе ве информира уште колку Искуствените Поени ви требаат и како можете да ги добиете со цел да ја отклучите таа активност.

Ниво Потребни ИП Отклучени Активности
1 0 Консумирање храна
Работење
Тренирање
Војување во Дивизија 1
Градење на Q1 Фабрика за Ракети
2 10
3 20
4 35 Купување на храна од сите квалитети
5 50
6 70
7 90 Купување на Билети
8 110 Купување на Злато
9 130 Отварање Весник
10 150
11 180
12 210 Купување СХ и СО
13 240 Зачленување во Политичка Партија
14 270 Гласање
15 300 Кандидирање за Конгресмен
Донирање на Злато
Размена на Злато
Увид во Воената Статистика
16 335 Оформување на Политичка Партија
Кандидирање за Претседател на Партија
17 370 Отпочнување на Ослободителна Војна
18 410 Кандидирање за Претседател на Држава
19 450
20 500
21 1000
22 1500
23 2000
24 3000
25 5000 Уништување на Фабрика
Војување во Дивизија 2
Градење на Q2 Фабрика за Ракети
26 7000
27 10000
28 15000
29 20000
30 25000 Војување во Дивизија 3
Градење на Q3 Фабрика за Ракети
31 30000
32 35000
33 40000
34 45000
35 50000
36 55000
37 60000 Војување во Дивизија 4
Градење на Q4 Фабрика за Ракети
38 65000
39 70000
40 75000
41 80000
42 85000
43 90000
44 95000
45 100000
46 105000
47 110000
48 115000
49 120000
50 125000
51 130000
52 135000
53 140000
54 145000
55 150000
56 155000
57 160000
58 165000
59 170000
60 175000
61 180000
62 185000
63 190000
64 195000
65 200000
66 205000
67 210000
68 215000
69 220000
70 225000
71 230000
72 235000
73 240000
74 245000
75 250000
76 255000
77 260000
78 265000
79 270000
80 275000
81 280000
82 285000
83 290000
84 295000
85 300000
86 305000
87 310000
88 315000
89 320000
90 325000
91 330000
92 335000
93 340000
94 345000
95 350000
96 355000
97 360000
98 365000
99 370000
100 375000 Your Mission (I)
101 380000
102 385000
103 390000
104 395000
105 400000
106 405000
107 410000
108 415000
109 420000
110 425000
111 430000
112 435000
113 440000
114 445000
115 450000
116 455000
117 460000
118 465000
119 470000
120 475000

Награди

Секогаш кога ќе постигнете ново Искуствено Ниво добивате награда од Icon - Gold.gif 1 Златo. Вие ќе видите скокачки прозорец што ќе ви каже за награда наместо тоа да биде известување. Откако ќе го постигнете левелот 100 и 200, се појавува посебна мисија.