FAQ/Română

From eRepublik Official Wiki
< FAQ
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
MagyarIcon-Hungary.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
LietuviųIcon-Lithuania.png
PolskiIcon-Poland.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png

Contents

Cont

Care sunt cerințele tehnice pentru a juca eRepublik?

eRepublik este disponibil online și nu necesită descărcări. Pentru a beneficia pe deplin de eRepublik, nu aveți nevoie decât de o conexiune la internet.
Cerințele minime sunt:
Netbook cu procesor de 1,6 GHz, 1 GB RAM, ultima versiune Flash.
Cerințele recomandate sunt:
PC / Mac cu procesor de 2,4 GHz, 2 GB RAM, grafică Nvidia / ATI, cea mai recentă versiune Flash.

Câte conturi pot deschide?

Un singur utilizator poate crea / administra un cont de cetățean eRepublik unic.

Ce ar trebui să fac dacă mi-am uitat parola?

Pe pagina de autentificare, veți găsi un link numit "Ați uitat parola". Faceți clic pe acesta și veți fi redirecționat către un formular în care va trebui să completați adresa de e-mail. Vă vom trimite apoi informații suplimentare despre cum să vă resetați parola prin e-mail.

Pot să îmi schimb numele de utilizator (numele cetățeanului)?

Vă puteți schimba numele de utilizator accesând profilul dvs., apoi faceți clic pe butonul "Editați profilul". În partea de jos a paginii veți vedea "Schimbați numele", iar sub aceasta, veți vedea numele dvs. de utilizator curent. Prima schimbare a numelui de utilizator vă va costa Icon-gold.gif 5 Aur, toate schimbările următoare vă vor costa Icon-gold.gif 50 Aur. Vă puteți schimba numele de utilizator la fiecare 3 luni.

Cum îmi pot folosi propria imagine în profilul meu?

Pentru a avea acces la profilul, dvs., trebuie să vă conectați. Accesați profilul dvs. și faceți clic pe 'Editați profilul'. Aici veți putea alege fotografia dvs. și o puteți încărca pe site.

Mulți utilizatori raportează că, după ce și-au încărcat noul avatar, acesta nu apare. Nu trebuie să continuați să încărcați aceeași fotografie din nou și din nou. Aceasta este o eroare obișnuită și cu puțin timp și răbdare, veți putea să vă vedeți fotografia.

De ce nu apare noua imagine pe care am încărcat-o?

Uneori, browserul dvs. poate stoca o versiune cache a vechii dvs. fotografii de profil, prin urmare înseamnă că încarcă versiunea veche în loc de cea nouă. Pentru a rezolva acest lucru, trebuie să folosiți Ctrl + F5 (Internet Explorer) sau Ctrl + Shift + R (Firefox, Chrome etc.) sau să goliți complet memoria cache a browserului.

Dacă acest lucru încă nu funcționează, este probabil ca serverele eRepublik să vă proceseze încărcarea și să dureze ceva timp pentru a vă actualiza fotografia de profil.

Cât costă eRepublik?

Este absolut gratuit să vă înregistrați cetățeanul pe eRepublik și să începeți să jucați. În plus, aveți opțiunea de a cumpăra aur eRepublik cu bani reali.

Joc

Noțiuni de bază

După ce m-am înregistrat în eRepublik, ce ar trebui să fac în continuare?

Lista cu sarcinile zilnice din pagina de pornire vă poate ajuta. După terminarea sarcinilor zilnice, nu uitați să vă întoarceți la pagina principală, astfel încât să puteți face clic pe butonul "Obțineți recompensă" pentru lucru și instruire.

Cum pot învăța rapid noțiunile de bază ale jocului?

Toate informațiile pot fi găsite pe {{DL|Main Page|Wiki-ul oficial eRepublik]]. De asemenea, puteți accesa și utiliza forumurile noastre, în special forumul de ajutor. Acolo puteți contacta echipa de administrație, precum și alți cetățeni, pentru a vă rezolva orice îndoieli.

Ce este aurul și de ce am nevoie de el?

Pagina principală: Gold

Indiferent de terminologia utilizată, Aurul eRepublik reprezintă un drept de licență limitat și nu poate fi răscumpărat pentru nicio sumă de bani sau valoare monetară în orice moment.
"Aurul eRepublik" este necesar pentru:

Ocuparea forței de muncă și banii

Cum pot dona produse sau bani unui alt cetățean?

În fiecare profil de cetățean aveți butonul 'Donați'. După ce faceți clic pe acesta, veți accesa panoul de donații de unde vă puteți transfera produsele, Gold sau moneda eRepublik către alți cetățeni. Puteți primi suma maximă de Icon-gold.gif 10 Aur pe zi. Suma de monedă pe care o puteți primi sau dona este nelimitată.

Cum pot câștiga mai mulți bani?

Pentru a câștiga mai mult decât plata zilnică, vă puteți alătura armatei țării dvs., dețineți o companie sau puteți specula pe Piața monetară. Câștigă realizări: muncitor asiduu, patriot adevărat, eroul luptei, eroul campaniei, președinte de țară, membru al Congresului, medalie de mercenar etc.

Cum obțin un loc de muncă?

Primul pas este să vizitați piața locurilor de muncă. Aici veți putea răsfoi toate ofertele de locuri de muncă postate de companii în eRepublik și puteți alege locul de muncă pe care îl considerați sigur și bine plătit.

De ce nu primesc salariul integral?

Pagina principală: Work tax

Impozitul pe muncă este eliminat automat din plata dvs. zilnică.

Pot lucra în mai multe companii?

Pagina principală: Work

Da, dar puteți lucra o singură dată în compania care nu vă aparține. Pe lângă faptul că lucrezi în propria companie, pierzi 10 energie și în loc de salariu primești produsele pe care le-ai făcut.

Lupte și războaie

Cum pot lupta în eRepublik?

Puteți vedea dacă țara dvs. este implicată într-un război (și un război de rezistență) vizualizând lista de război accesibilă de pe pagina principală. După ce decideți în ce luptă trebuie să luptați, trebuie doar să faceți clic pe butonul 'Luptă' de pe pagina respectivă. În timpul bătăliei vei pierde energie, dar ajutorul tău se poate dovedi decisiv în unele bătălii. Daunele tale sunt, de asemenea, influențate de arma pe care o folosești în luptă, împreună cu nivelul tău de rang.

Energia

Ce este energia și pentru ce este bună?

Energia reprezintă nivelul de energie și vitalitate al cetățeanului tău. Energia poate fi pierdută în timpul luptelor, muncind sau prin antrenament, dar poate fi completată cu mâncare.

Cum mănâncă cetățeanul meu?

Prin apăsarea butonului "Recuperare energie" unitățile alimentare de cea mai înaltă calitate din inventarul dvs. sunt consumate automat pentru a recupera energia cât mai aproape posibil. Alimentele pot fi achiziționate de la piață.

Creșterea în nivel

How can I unlock new features within eRepublik?

De fiecare dată când se atinge un nou nivel în eRepublik (pe baza punctelor de experiență câștigate), o nouă funcție este deblocată pentru dvs.

Ce sunt punctele de experiență și cum le pot câștiga?

Pagina principală: Experience points

Punctele de experiență (EP, XP) reprezintă nivelul de cunoștințe pe care un cetățean îl atinge în eRepublik. Un punct de experiență este primit de fiecare dată când te antrenezi, lucrezi sau lupți. În plus, EP va fi primit după ce dumneavoastră:

  • votați în alegerile de partid, de congres sau prezidențiale;
  • deveniți membru cu drepturi depline al Unității militare
  • etc...

Ce sunt clasamentele?

Pagina principală: Rankings

Clasamentul este folosit pentru a vă arăta poziția în eRepublik în raport cu punctele de experiență pe care le-ați câștigat dvs. și alte persoane. Cetățenii de top pot fi găsiți în Info> Clasamente.

Alte

Cum pot adăuga prieteni în eRepublik?

Când vizualizați pagina de profil a unui alt cetățean, aveți butonul "Adăugați ca prieten". După ce faceți clic pe ea, o alertă este trimisă celuilalt cetățean și, dacă cererea dvs. de prietenie este acceptată, acesta / ea este adăugat automat la lista dvs. de prieteni. Puteți vedea strigătele prietenilor dvs. pe pagina de pornire, care vă permite să păstrați legătura cu ei mai ușor.

Ce sunt fluxurile din eRepublik?

Strigătele sunt folosite în eRepublik ca o modalitate de comunicare cu comunitatea. Puteți vedea caseta de strigare pe pagina de pornire cu patru tipuri de file: prieteni, unitate militară, petrecere și Facebook. Păstrați legătura cu prietenii dvs. și actualizați-i cu privire la orice evenimente recente din eRepublik în care sunteți implicat (de exemplu: "Am creat o companie nouă" sau "Acum sunt membru al partidului Galben din Argentina").

Cum îmi schimb cetățenia?

Pagina principală: Citizenship

Mai întâi trebuie să fiți rezident al țării în care doriți să deveniți cetățean.

Apoi accesați Info țară - Statistici sociale. În pagina Statistici sociale, faceți clic pe "Vizualizați solicitările". În pagina Cerere de cetățenie, faceți clic pe "Aplicați pentru cetățenie". Spuneți motivul pentru care solicitați cetățenia și un membru al congresului va lua o decizie în ceea ce privește. Nu vă faceți griji însă! Nu există butonul "Refuză cetățenia"!

Politic

Congres

Cum devin membru al congresului?

Pagina principală: Congress elections

Președintele partidului propune o listă de 40 de membri care să participe la alegerile pentru Congres care se desfășoară pe data de 25 a fiecărei luni. Numai candidații din primele cinci partide, în ceea ce privește numărul de membri, intră în cursa pentru un loc de congres. De asemenea, trebuie să atingeți nivelul 15 pentru a putea participa la aceste alegeri și trebuie să aplicați în perioada 17-23 în fiecare lună.

Câți congresmani primește fiecare țară?

Numărul de congresmeni pe care îi are o țară depinde de numărul de regiuni pe care le are. Este posibil să vedeți mai multe aici

Presidential

Cum pot deveni președinte al unei țări?

Pagina principală: Presidential elections

Doar președinții de partid pot numi o persoană pentru alegerile prezidențiale ale țării, așa că trebuie să le obțineți sprijinul. De asemenea, este posibil să vă nominalizați ca candidat potrivit pentru alegerile prezidențiale dacă sunteți președinte de partid. Trebuie să atingeți nivelul 18 pentru a putea participa la aceste alegeri.

Notă: Doar 5 candidați pot participa la alegeri, așa că asigurați-vă că partidul care vă susține este suficient de ridicat în clasament, în funcție de numărul de membri, astfel încât să ajungeți la vot

Companii, organizații, ziare

De ce ar trebui să cumpăr o licență de piață?

Pagina principală: License

Pentru a vă exporta produsele, va trebui să cumpărați o licență de piață pentru fiecare țară în care intenționați să exportați. Prețul unei licențe de piață este de Icon-gold.gif 20 Aur.

Ce sunt organizațiile?

Pagina principală: Organization

Organizațiile sunt deținute de administrația țării, cu unele dintre drepturi restricționate. O organizație nu poate să se antreneze, să lupte, să se implice politic, să fie membru al partidului, să dețină un partid, să voteze și să lucreze. ==

Pagina principală: Organization

Cum pot crea un ziar?

Pagina principală: Newspaper

Pentru ca un cetățean să creeze un ziar, el / ea trebuie să aibă cel puțin nivelul 9 experiență. Dacă nu sunteți proprietarul unui ziar, puteți deveni unul pentru prețul de Icon-gold.gif 2 Aur. Ziarele din eRepublik sunt un instrument puternic de comunicare între cetățeni și sunt, de asemenea, considerate a fi principala sursă de propagandă și reclame pentru entitățile din cadrul eRepublik.

Ce să fac dacă ...

... familia mea vrea să joace eRepublik și împărtășim același IP?

Utilizarea aceluiași IP de mai mulți cetățeni NU este considerată un criteriu pentru determinarea de conturi multiple.
Nu există restricții și sperăm că toți vă veți distra în Lumea Nouă.

... Vreau să-mi șterg contul eRepublik?

Trebuie doar să trimiteți o solicitare selectând subiectul "Asistență pentru joc" în formularul de contact.

... Vreau să-mi schimb numele de cetățean?

  1. Accesați profilul dvs.
  2. Faceți clic pe butonul "Editați profilul" din dreapta.
  3. Faceți clic pe butonul "Setări cont"
  4. Schimbați numele de utilizator actual cu numele dorit.
  5. Faceți clic pe butonul "Editați" sub noul nume de utilizator.
  • prima dată când vă schimbați numele de utilizator este gratuită, data viitoare este Icon-gold.gif 50 Aur
  • vă puteți schimba numele de utilizator la fiecare 3 luni

... Vreau să trăiesc într-o altă regiune a Lumii Noi?

Pagina principală: Travel

Aveți permisiunea de a utiliza opțiunea de schimbare a reședinței din profilul dvs. pentru a vă muta în orice altă regiune a Lumii Noi.

Este necesar doar să aveți un bilet de mișcare în inventar sau să plătiți o taxă în valută.

De asemenea, aveți opțiunea de a aplca pentru cetățenie într-o altă țară dacă v-ați mutat într-o regiune din altă țară.

... Vreau să-mi mut compania într-o altă regiune a Lumii Noi?

Nu există nicio funcție care să permită modificarea reședinței unei companii.
Toate companiile dintr-un cont de cetățeni vor schimba regiunea atunci când cetățeanul își schimbă cetățenia.
Cu toate acestea, puteți alege să puneți compania la vânzare.

... Vreau să-mi închid compania?

Pagina principală: Dissolve

Compania poate fi închisă folosind butonul de dizolvare a companiei din pagina companiei.

Vezi si


Back.gif Înapoi la pagina Tutorial