Forum/Македонски

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
عربيIcon-Arabic.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
МакедонскиIcon-North Macedonia.png
NederlandsIcon-Netherlands.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


The Forum е место каде се собираат сите граѓани на еРепублик да разговараат за тоа што се случува во еСветот. На 21 јануари форумот беше изменет. Старите секции се заменети, и нови секции беа додадени, како на пример секцијата за огласи "announcement section".

  • Новиот свет (The New World)
Економија (Economy)
Дебати кој се во врска со економската активност. Исто така, се користи за објавување понуди.
Општество (Society)
Место каде се одвива најголемиот дел од општата дискусија за еРепублик.
Политија (Politics)
Место за они кој се заинтересирани за политичките случувања.
Армија (Military)
Место каде граѓаните си ги покажуваат мускулите и разговараат за се што е поврзано со еРепублик војните.
  • Разговори (Discussions)
Новости (News)
Овде уредниците можат да ги рекламираат својте статии кој тие ги имаат напишано на граѓаните на другите земји.
Помош (Help)
Ако страниците што водат до НПП (Најчесто поставувани прашања) или Вики не можат да ти помогнат помош може да побарате во оваа секција.
Wiki
Место каде се води разговор за еРепублик Вики, не се користи многу откако Вики има свој простор за дискусија.
Договори (Contracts)
Службени договори помеѓу граѓаните, компаниите, државите, регионите, партиите и весниците. Се од склучување на сојузи па се до бракови.
Off-Topic
Единствено место каде е дозволен разговор кој не е поврзан со еРепублик. Има најголем број на постови во споредба со било која друга област.
  • Администрација (Administration)
Правила (Rules)
Правилата на еРепублик можете да ги најдете овде. Не се ажурира често.
Предлози (Suggestions)
Место каде граѓаните можат да предлагаат свој идеи на админситраторите.
Новитети (Updates)
Администраторите овде постираат вести за нови случувања. Откако и тие имаат свој весници и на него ги објавуваат новините, овој дел од форумот не се користи често.
Отворени писма (Open letters)
Јавни пораки за члановте на еРепублик тимот.
Натпреварувања (Contests)
Јавни натпреварувања кој ќе бидат објавени од страна на администраторите.
  • Огласи (Announcements) - Нова област за објавување на понуди.
Kупување или продавње на компанија
Kупување или продавње на болница и одбранбен система
Акции, инвестиции и партнерства
Компании кој бараат работници за вработување
Останати понуди

За да ги видите вашите пораки или на некој друг користете го овој линк:

http://www.erepublik.com/sfSimpleForum/userLatestPosts/username/YourUserNameHere

Пример: Админ


Пред 21 јануари форум изгледаше вака:

  • Your Country
Economy
Society
Politics
Military
Contracts
  • General Discussions
News
Help
Tips
Off-Topic
Announcements
  • Administration
Rules
Suggestions
eRepublik WikiBack.gif Back to Community/Македонски page

Menu Rising

Main page · Market · Community · Rules · History