Forum

From eRepublik Official Wiki
Jump to navigation Jump to search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
عربيIcon-Arabic.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
МакедонскиIcon-North Macedonia.png
NederlandsIcon-Netherlands.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png

Forum je mjesto za sve građane eRepublika gdje se mogu naći i razgovarati o događanjima Novoga Svijeta. 21. Siječnja 2009 forum je malo preuređen. Stare sekcije su zamijenjene, te su dodane nove, kao "obavijesti"

Forumi koji se trenutno koriste su ugrađeni 31. Ožujka 2010. Zamijenili su staru forumsku platformu novom. S novom platformom, imate mogućnost pretraživanja postova. Forumi su podijeljeni u 5 različitih kategorija.

Od maja 2011.godine, Forum je nedostupan zbog tehničkih problema. Datum ponovnog pokretanja foruma je nepoznat. "Tehnički problemi" traju duže od 3 mjeseca i nisu dati detalji, vjeruje se da forum zatvoren za zahtijev eRepublik administratora da bi izbjegli direktan kontakt sa igračima i da otežaju izmjenu mišljenja (posebice što se tiče žalbi). Ne postoje tehnički problemi koji mogu napraviti nemogućim da se pokrene jednostavni forum sa jednom ili dvije selekcije.

Nadogradnje i pomoć

Kao što naslov kaže, biti će korišten za objavu nadogradnji. Noviji igrači mogu tražiti pomoć od starijih.

Poboljšaja i pomoć

Kao što naslov kaže, koristi se za postavljanje obavijesti o poboljšanjima (update). Sekcija za pomoć (help) je u potpunosti izbrisana, jer je tim odlučio da Forum nije mjesto pogodno za te teme. Novi igrači trebaju tražiti informacije na eRepublik Wiki ili da kontaktiraju neke naprednije igrače preko IRC ili nacionalnog foruma. Pogledajte ovaj članak za adrese svakog od njih. Trenutno, obavijesti o izmjenama u igri se vrše preko privatnih poruka svim građanima ili informativnim skočnim prozorima.

Forum eRepublika

Poboljšajte novi svijet

Ovdje možete naći javna otvorena pisma, prijedloge i povratne odgovore eRepublik administracije. Danas, oficijelni kanal za kontakt sa eRepublik timom je Kontakt forma. Ova sekcija je u potpunosti izbrisana, zbog spama kreiranog od korisnika. Sugestije za tim su premještene na eRepublik Wiki, ali i ovaj projekt je napušten. Trenutno, možete kontaktirati tim slanjem karte ili unutrašnjim privatnim porukama.

Off-topic

Ovdje možete razgovarati o svemu nevezano za eRepublik. Ova sekcija je u potpunosti izbrisana, zbog ogromnog spama kreiranog od korisnika.

Vanjski forumi

Skoro svaka država u eRepubliku vodi vanjski nacionalni forum, često korišten kao sjedište vlade i zajednice. Pogledaj ovaj članak za adrese svakog nacionalnog foruma.


Back.gif Vrati se na stranicu Community


Menu Rising

Main page · Market · Community · Rules · History