Forum/Magyar

From eRepublik Official Wiki
Jump to navigation Jump to search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
عربيIcon-Arabic.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
МакедонскиIcon-North Macedonia.png
NederlandsIcon-Netherlands.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png

A Fórum egy gyülekezőhely az eRepublik polgárai számára ahol találkozhatnak és megbeszélhetik az eRepublik eseményeit. 2009 Január 21.-én a fórum egy kisebb változáson ment át. A régi szekciókat eltávolították, és újabbak kerültek a fórumba, mint például a Hirdetmények szekció.

A jelenlegi fórumot 2010 március 31.-én helyezték üzembe. Lecserélték a régi fórummotort egy jobb és újabbra. Az új fórumban már az üzenetekben is lehetségessé vált a keresés. A fórumot 5 különböző részre osztották.

2011 májusa óta a Fórum technikai problémák miatt nem elérhető. Az újbóli üzembehelyezésének dátuma ismeretlen.

A "technikai problémákról" semmilyen információt nem adtak, feltehetően a fórum leállításának az oka az volt, hogy az eRepublik adminisztrátorai el akarták kerülni a közvetlen kapcsolatot a játékosokkal és nehezebbé tenni a véleménycserét (főleg a panaszos véleményekét). Nem létezik semmiféle, olyan technikai probléma, ami lehetővé teszi egy egyszerű kétszekciós fórum üzemeltetését.

Frissítések és segítség

Ahogy a címe is mutatja, ez a rész a friss újítások bemutatására szolgált. Az új játékosok itt kérhettek segítséget a tapasztaltabb társaiktól.

A segítség szekciót teljesen letörölték, az adminisztráció szerint nem a Fórum a megfelelő hely a kérdések megvitatására. Az új játékosok a kérdéseikre a választ az eRepublik Wikipédia oldalából vagy a tapasztaltabb játékosok felkereséséből szerezhetik meg. Lásd ezt a szócikket a lehetőségekről.

Jelenleg a bejelentések a játékbeli változásokról privát üzenetben vagy egyéb elhelyezett szövegetből történnek.

eRepublik Fórum

Fejleszd az Új világot

Itt lehetőség volt a nyílt levelek, javaslatok és vélemények eljuttatása az eRepublik adminisztrációnak. Manapság, a hivatalos csatorna a kapcsolati oldal.

A fejleszd az új világot szekciót teljesen eltávolították, a játékosok által létrehozott sok spam miatt. A javaslatok nyújtásának lehetőségét a Wikipédia oldalra helyezték át, de ezt a projektet is elhanyagolták. Jelenleg a privát üzenetek és a ticketek a járható utak a kapcsolat felvételére.

Off-topic

Itt minden, az eRepublikon kívüli témáról lehetett csevegni.

Az Off-topic szekciót teljesen kitörölték, a jelentős mennyiségű spam miatt.

Külső fórumok

Majdnem minden eRepublik országnak megvoltak a maga fórumai, gyakran a kormány és a polgárok is azt használták. Lásd ezt a szócikket a teljes listáért.Back.gif Vissza a Community


Menu Rising

Main page · Market · Community · Rules · History