Forum/Nederlands

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
عربيIcon-Arabic.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
МакедонскиIcon-North Macedonia.png
NederlandsIcon-Netherlands.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png

Het Forum is een verzamelplaats voor alle burgers van eRepublik Om elkaar te kunnen ontmoeten en te praten over de gebeurtenissen in de eWorld. Op 21 januari 2009 kreeg het forum een kleine aanpassing. Oude delen werden gewist en nieuwe delen werden toegevoegd, zoals het aankondigingen deel. Forum dat momenteel in gebruik is werd ingevoerd op 31 maart 2010. Ze vervingen het oude platform voor een nieuw beter platform. Met het nieuwe platform heeft U de mogelijkheid om berichten te zoeken. Forums moesten worden verdeeld in vijf verschillende categorieën.

Sinds Mei 2011,is het forum niet beschikbaar vanwege technische problemen. De datum waarop het forum opnieuw geïnstalleerd word is niet bekend. Als "technische problemen" langer dan 3 maanden duren en geen details worden gegeven, wordt aangenomen dat het forum werd gesloten met opzet door de eRepublik administratie om het contact te vermijden tussen spelers en het moeilijker te maken om van gedachten te wisselen (in het bijzonder klachten). Er zijn geen technische problemen die het onmogelijk kunnen maken om een simpel forum met een of twee delen te creëren en uit te voeren.

Updates en Hulp

Zoals de titel al zegt, werd het forum gebruikt om updates aan te kondigen en nieuwe spelers zouden hulp kunnen vragen aan oudere spelers. Help sectie is geheel verwijderd, omdat het team besloten heeft dat forum geen plaats is om hulp te vragen. Nieuwe spelers moeten informatie zoeken op eRepublik Wiki of contact op nemen met gevorderde spelers op op het Nationale Forum IRC. Zie Dit artikel voor adressen voor elk van hen. Op dit moment worden aankondigingen over in-game veranderingen gegeven door het sturen van privéberichten voor alle burgers, of door informatieve pop-up vensters.

Forums of eRepublik

Verbeter de Nieuwe Wereld

Hier kunt u open brieven vinden voor het publiek, suggesties en feedback voor eRepublik administratie. Tegenwoordig is het officiële kanaal voor het contacteren van het eRepublik team Contact form.

Het verbeter de Nieuwe Wereld gedeelte werd volledig verwijderd, als gevolg van spam gemaakt door gebruikers. Suggesties om het team te verplaatsten naar de eRepublik Wiki, maar van het Wiki project werd ook afgezien. Momenteel kunt u contact opnemen met het team door het sturen van een ticket of een in-game Privébericht.

Off-topic

Hier kun je praten over alles wat niet gerelateerd was aan eRepublik.

Off-topic gedeelte werd volledig verwijderd, als gevolg van massale spam gemaakt door gebruikers.

Externe Forums

Bijna alle landen in eRepublik beheren externe nationale forums vaak gebruikt als het centrum van de overheid en gemeenschap. Zie Dit artikel voor adressen van ieder van hen.


Back.gif Terug naar pagina Community


Menu Rising

Main page · Market · Community · Rules · History