Модератори

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
EspañolIcon-Spain.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Модераторски програм је настао због кршења правила и непоштовања услова коришћења еРепублика. Модератори представљају зид комуникације између играча и администратора. Ако желиш да постанеш модератор, погледај овај чланак.

Историја

Први модератори

Програм је почео са радом у јуну, 2009. године. Мoдератори су добијали позив од администратора. Први модератори су вили веома познати у својим државама (најјчешће су позиве добијали председници).

GF дан

Main article: GF Day

Што се више модератора прикључивало тиму, пројекат је био бољи. Али 30. јуна 2010. године се десила незгода. Модератор Necrosis је оставио информације за пријаву свог налога на америчком форуму. Американци су то искористили, мењали су имена новина, мењали играчима имена, мењали број медаља и бановали многе играче. Међу банованима су били председници, познати новинари и познати играчи.

GF дан је највећа грешка модераторског програма. До тада, сваки модератор је имао све администраторске опције али од GF дана многе ствари су се промениле.

Модераторски програм данас

После GF дана модератори су се регрутовали спорије. После неколико месеци је решено да се модератори распореде у три групе. Када неки модератор пређе у наредну групу (из прве у другу или из друге у трећу), он добија и већи приступ администраторским алаткама.