Game moderators/Magyar

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
EspañolIcon-Spain.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png

A Game Moderator Project [Játék-moderátor Program] első sorban azért indult, hogy ellenőrizze a játékosok által létrehozott tartalmat, és betartassa az eRepublik Törvényeket és az eRepublik Felhasználói Feltételeit. A Moderátor-csapat emellett biztosítja a kommunikációt az eRepublik polgárai és a Kommunikációs Részleg között, hogy a Részleg mindig tisztában legyen az Új Világ legfontosabb eseményeivel. Hogy a játék élvezhető legyen az ePolgárok számára, a Moderátorok sok esetben az segítik az adminokat. Ha jelentkeznél Moderátornak, információt az "eRepublik Moderátorokat toboroz" oldalon találhatsz.

Történet

Az első Moderátorok

A moderátor program alapjai 2009. júniusáig tekintenek vissza. Az első eRepublik Játék-moderátorok 2009 őszén kerültek a csapatba. Az első moderátorokat az eRepublik Csapat kérte fel a tisztségre. A legtöbbjük híres eRepublik polgár volt, mint volt elnökök, és különböző közösségek elismert tagjai.

GF Day

Main article: GF Day

Az eRepublik Moderátorok csapata egyre hatékonyabb lett, ahogy több polgár csatlakozott. 2010. június 30-án, az Új Világ 953. napján egy amerikai állampolgár és moderátor, Necrosis kiadta a bejelentkezési adatait az eUSA fórumán. A kiadott jelszó sok változással járt, mint újságok névváltozása és más felhasználóhoz csatolása, medálok osztogatása, valamint polgárok kitiltása. A kitiltott karakterek között voltak jelenlegi és volt elnökök, a beta óriásai, híres média mogulok, és még a 2. számú polgár, Admin is.

A GF Nap egy nagy csapás volt a Moderátor programnak. Ezen események hatására az adminisztrátori eszközökhöz való hozzáférést eltávolították a moderátok jogai közül. Ezután a program nehéz időket élt meg, sok gondolkodást és teljes újraszervezést igényelt.

A Moderátor Program visszatérése

A GF Nap után a moderátor program lassan visszaállt a régi kerékvágásba. Egy pár hónappal később megszületett a megoldás: Közösségi Moderátorok. A Közösségi moderátorok három csoportra lettek szétosztva. Az egyes szintű moderátorok jogai vannak a leginkább korlátozva, a legtöbb lehetőséget pedig a hármas szintű moderátorok kapják. Hosszú szolgálati idő után a moderátort előléptetik a következő szintre. A jelenlegi moderátorokra is ez a rendszer érvényes.