Garden of EDEN Alliance

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
FrançaisIcon-France.png
NorskIcon-Norway.png
PolskiIcon-Poland.png
СрпскиIcon-Serbia.png
EspañolIcon-Spain.png


GEA
Flag of GEA
Map of GEA
Formation 15/12/2011
Dissolution 26/12/2012
Type Military
Headquarters Athens, Greece


Garden of eRepublik Defence & Economy Network Alliance (abbr. "GEA", shqip: Kopshti i Aleancës për Mbrojtjes dhe Rjetit Ekonomik në eRepublik) ishte një aleancë e cila ishte e njohur si verzioni i vogël i alaeancës EDEN.[1]

Shtet(i/et) Data Vendimi
Icon-Albania.png Shqipëria, Icon-India.png India dhe Icon-Netherlands.png Hollanda Dhjetor 15, 2011 Bashkangjitje [2]
Icon-Republic of China (Taiwan).png Republika e Kinës Shkurt 21, 2012 Bashkangjitje [?]
Icon-Albania.png Shqipëria Mars 19, 2012 Larguar [3]
Icon-Argentina.png Argentina Mars 28, 2012 Bashkangjitje[4]
Icon-Netherlands.png Hollanda and Icon-Republic of China (Taiwan).png Republika e Kinës Qërshor 24, 2012 Larguar [5]
Icon-Bosnia and Herzegovina.png Bosnja and Hercegovina Qërshor 24, 2012 Bashkangjitje [6]
Icon-Argentina.png Argentina Korrik 8, 2012 Larguar [7]
Icon-Bosnia and Herzegovina.png Bosnja and Hercegovina Shtator 3, 2012 Larguar [8]
Icon-Colombia.png Kolombia Shtator 26, 2012 Bashkangjitje[9]
Icon-Colombia.png Kolombia Dhjetor 21, 2012 Larguar [10]
Icon-India.png India Dhjetor 26, 2012 Larguar [11]