Divízió Csaták

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
LietuviųIcon-Lithuania.png
МакедонскиIcon-Macedonia.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Wars

Basics: Military tutorialWarDeclare warNatural enemyAirstrikeBattlefieldBattleBattle prioritiesDeterminationEmpireDefence shield
Types and lists: Aircraft battleGround battleCold; Full-scale or Epic battleResistance warCivil warLiberation warWars in-game pageList of military conflicts

Az 1665. naptól kezdve minden játékos egy divízióhoz fog tartozni, a harci modulban eszközölt változtatások alapján.

Divízió Szint Tapasztalat pont szükséges
National Guard 1 - 34 0
Soldiers 35 - 49 50.000
Special Forces 50 - 69 125.000
Tanks 70+ 225.000

Ez azt jelenti, hogy a csata is a fent említett 4 divízióra oszlik. Például, ha egy 36-os szintű játékos belép egy hadjáratba, akkor ő csak a 2. divízióban for harcolni.

Csata megnyerése

Amennyiben egy ország eléri az 1800 uralom pontot, akkor megnyeri a csatát. Ez a koncepció érvényes minden divízióra. Továbbá még relevánsabbá tettük a divíziókat pontok hozzárendelésével az alábbiak szerint:

Divízió Hadjárat pontok
National Guard 1
Soldier 2
Special Forces 3
Tanks 5

Ha egy divízió eléri az 1800 uralom (domination) pontot 90 percen belül, a következő csata csak azután kezdődik, hogy a többi 3 divízió is eléri az 1800 pontot, mivel mind a 4 divízió csatája egy időben kezdődik.

Hadjárat megnyerése

A hadjárat részleteinek új megjelenése

Miután az összes csatát megnyerte egy divízió, a pontok hozzáadódnak a hadjárat összes pontszámához.

Például: Az első csata után, ha az "A" ország megnyerte az 1-es és 3-as divízióban a csatát, a "B" ország pedig a 2-es és 4-es divízióban győzött, akkor az Összes Pontszám az alábbiak szerint alakul: "A" ország = összesen 4 pont, a "B" ország pedig = összesen 7 pont. A 2. csata után, ha az A ország a 3 és 4 divíziókban nyer, a B pedig az 1 és 2 divíziókban, akkor az összes pontszám: A ország = 12 pont, B ország = 10 pont. Egy hadjárat 15 csatáig tarthat. Ahhoz, hogy valamelyik ország megnyerje a hadjáratot, legalább 83 pontot össze kell gyűjtenie. (Ez az a pontszám, amit 15 csatával az összes divízióban mindenképpen össze lehet gyűjteni)

A hadjárat véget ér, amint valamelyik ország eléri a 83 pontot, függetlenül attól, hogy 15-nél kevesebb csata zajlott-e le a hadjáratban.

Battle és Campaign Hero medálok

Az összes csata végén a Battle Hero medált megnyerik minden divízióban a legtöbb sebzést okozó játékosok. A jutalom arany mennyisége az alábbiak szerint alakul:

Divízió Arany a BH medálért
National Guard 2
Soldier 3
Special Forces 4
Tanks 5

Csak egyetlen Campaign Hero lesz országonként a régi módszer szerint, vagyis akik mindkét országból a legtöbbet sebezték az egész hadjárat során, a jutalmuk is a régi módszer szerinti.

Változás a harcolásban

Továbbá, a Fight gomb frissítve lett. Most már nem kell többször megnyomnod a gombot, hogy kiiktass egy ellenfelet. Mostantól egyszeri kattintással azonnal kiiktatod az ellenfeledet. Habár az életerődből annyi kerül levonásra, mint amennyi a régi módszerrel is kellett volna, és az összes többi dolog (sebzés, rang pontok, tapasztalat pontok) szintén a régi módszer szerint történik. Gyakorlatilag olyan, mintha a régi módszerrel kattintgatnál csak most egy gombnyomás az egész. Ha kevesebb életerőd van, mint amennyire szükség lenne az ellenfél kiiktatásához, akkor is 0 életerő értéken maradsz, nem kell extra életerőt szerezned kajával vagy csokival (mint a munka esetén).

FIGYELEM! Az ellenfél kiiktatásához mindig a legerősebb fegyvereket használja fel elsőként (a bazookán kívül), viszont ha elfogy a fegyvered, mielőtt az aktuális ellenfelet kiütnéd, akkor az esetleges bazookádat is belelövi!


Soldier related terms

Basic concepts: Military rankAircraft rankStrengthDamageInfluenceWeaponBoosterBattlefieldGround battleAircraft battle
Achievements: Battle heroCampaign heroFreedom fighterMercenarySky heroSuper soldierTop aviatorTop fighterTrue patriot
Military unit: Commander (MU)2nd Commander (MU)Captain (MU)RegimentDaily orderCombat orders
Actions: TrainingFightDeployGuerrilla fights
Tips and tricks: Military tutorialMilitary formulas
Visuals: Vehicle depotTank skinsAerial skins