Gujarati

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png


Gujarati
Gujarat

Icon-India.png India

Flamuri i pronarit  Stema e rajonit Gujarati
Harta e rajonit Gujarati
Shoqëria
Kryeqyteti Gandhinagar
Banorët 28
Vizitorët 2
Moving Zone B4
Produktiviteti
Resurset None

Gujarat është regjion i Indsisë. Kryeqyteti i tij është Gandhinadar.

Lokacioni

Gujarat is neighbored by following regions:

Njerëzit

Gandhinagar ishte një qytet i pabanuar tradicionalisht deri në ardhjen e Abdul Jusuf, i cili bëri përpjekje për inkurajimin kolonistët për të banuar atje.

Si rezultat i kësaj, ajo u bë më aktive dhe më dinamike jo-pakistanez fillimisht qytet, duke qenë 5 në popullsinë e 50 qyteteve të Pakistanit.

Gjatë kryesinë e Chrono Homega qytet fituar është spitali i parë.

Me ardhjen e V1, i cili prezantoi materialet e papërpunuara, qyteti ka vuajtur domethënie në Bangalore, duke ulur popullsinë e saj.

Në V2 ky rajon u bë vendbanimi i Jelen od Potoka.

Kryetarët

Tabela e mëposhtme liston njohur kryetari s e rajonit në mënyrë kronologjike.

Data e fillimit të punës Kryetari
20 Qershor 2008 calaf
20 Korrik 2008 Chrono Homega
20 Gusht 2008 Tayeirand
20 Shtator 2008 Tayeirand