Hätäisen Toiminnan Joukot

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
SuomiIcon-Finland.png


Hätäisen Toiminnan Joukot

Hätäisen Toiminnan Joukot.jpg

Yleistä tietoa
Lempinimi HTJ
Perustettu Maaliskuu 2009
Lakkautettu Elokuu 2010
Maa Flag-Finland.jpg Suomi
Värit Sininen ja valkoinen
Tyyppi Virallinen armeija
Rakenne
Komentaja HTJ:n komentaja
Armeija Suomen Armeija


Hätäisen Toiminnan Joukot eli HTJ on yksi suomen armeijan yksiköistä NTJ:n ja PPr:n rinnalla. HTJ muodostuu tavallisista eSuomen kansalaisista, joita ei ole velvoitettu työskentelemään Armeijan palkkalistoilla, ja jotka eivät saa ruoka- tai asetukea armeijalta kuten NTJ:ssä tai PPr:ssä. HTJ:n sotilaille annetaan päivittäin taistelukohde, jossa heidän odotetaan iskevän päivän aikana. HTJ:n sotilailta odotetaan kohtalaisen korkeaa iskukykyä.

Historia

Alkuperäien HTJ koostui neljästä yksiköstä. Kaikki yksiköt olivat valtiorahoitteisia ja sotilaat oli jaettu yksiköihin voiman ja sotilasarvon mukaan. Huolto-yksikössä palvelivat ne sotilaat, jotka eivät syystä tai toisesta olleet muuttokykyisiä. Vanhat yksiköt on lueteltu alla:

  • Jääkäri
  • Panssarintorjunta
  • Kranaatinheitin
  • Huolto (Ei muuttokykyiset)

HTJ:n toiminta lopetettiin elokuussa 2010, kun moni sotilas jätti pelin eRepublik Risingin ilmestyessä. Sen seuraajaksi tuli Pohjoinen Sissidivisioona (PSD). Toiminnan lopettamisen aikaan HTJ oli Suomen armeijan alin yksikkö, jonne aloittelevat sotilaat otettiin.

Tammikuussa 2011 silloinen presidentti avec kokosi HTJ:n, NTJ:n ja PPr:n takaisin toimintakuntoon, mutta vähäisen pelaajamäärän takia HTJ laitettiin tauolle ja HTJ:n sotilaat siirrettiin NTJ:hin. HTJ koottiin uudestaan kasaan maaliskuussa 2011 (eDay 1218), mutta hieman erilaisella konseptilla, kuten ensimmäisessä kappaleessa on kuvattu.

Katso myös


Back.gif Takaisin Suomi -sivulle