Health building/Shqip

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БеларускаяIcon-Belarus.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png

Çfarë është ndryshimi?

Nga dita 1576 në 00:00, nga shtëpitë e magazinimit tuaj do të zëvendësohet nga një ndërtesë e Shëndetësisë të përkohshëm që do të rrisë shëndetin tuaj rikuperueshme nga 50. Ju do të keni këtë ndërtesë për një numër maksimal prej 500 ditësh. Ditët do të llogaritet në bazë të numrit dhe cilësinë e shtëpive ju keni në ruajtje tuaj. Megjithatë, mos u shqetësoni - kjo është vetëm një ndërtesë shtesë. Nëse ju keni blerë ndonjë ndërtesë shëndetësor, ajo do të mbetet si ajo ishte më parë.

Për sa kohë do të ketë këtë ndërtesë?

Për të llogaritur numrin e ditëve ndërtesa juaj shëndetësore do të keni, ju keni nevojë për të llogaritur shëndetin dhënë për ju nga të gjitha shtëpitë në total, të përmbledhur ditët dhe ndani atë me 50.

Shtëpia Jep Për Energjia Totale
Q1
Icon - House Q1.png
10 Energjia 10 Dit 100 Energjia
Q2
Icon - House Q2.png
20 Energjia 20 Dit 400 Energjia
Q3
Icon - House Q3.png
30 Energjia 30 Dit 900 Energjia
Q4
Icon - House Q4.png
40 Energjia 40 Dit 1600 Energjia
Q5
Icon - House Q5.png
50 Energjia 50 Dit 2500 Energjia

Shembuj:

  • Nëse ju keni një shtëpi të cilësisë me 5 50 ditë që kanë mbetur, se shtëpia mund të ju jap 2500 Shëndetin në total dhe në qoftë se ju ndani atë me 50, ju do të merrni 50 ditë për ndërtesën e Shëndetësisë përkohshëm.
  • Nëse keni dhjetë cilësi 5 shtëpi me 49 ditë që kanë mbetur, këto shtëpi mund të ju jap çdo 2450 Shëndeti, dhe në qoftë se ju ndani atë me 50, ju do të merrni 49 ditë në Shtëpinë e Shëndetit për ndërtim të përkohshëm.
  • Nëse ju keni një shtëpi të cilësisë 1 me vetëm 1 ditë majtë, ajo shtëpi do të ju jap 10 shëndetësor, por për ndërtim të përkohshëm shëndetësor do të rregullohen në favor tuaj për 1 ditë.
  • Në qoftë se ju keni dy cilësi të 1 shtëpi që mund të ju jap 200 shëndetësor, tre shtëpi që 2 të cilësisë mund të ju jap 1200 Shëndeti dhe katër shtëpi 3 të cilësisë mund të ju jap 3600 Shëndetësisë. Kjo përmbledh deri në një total prej 5000 Shëndetësisë dhe në qoftë se ju ndani me 50, ju do të merrni 100 ditë për Ndërtimin e Shëndetësisë përkohshme.

Shiko po ashtu