Help:Contents/Română

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
عربيIcon-Arabic.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
한글Icon-South Korea.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Green check.jpg

Această pagină reprezintă o pagină oficială de ajutor eRepublik Wiki.
Aceasta este o pagină administrativă. Vă rugăm să anunțați administratorul când editați această pagină.


Erepublik-logo.jpg

Vezi si


Conținut
Bine ați venit toți editorii eRepublik Wiki! Această pagină este concepută pentru a oferi câteva informații de bază despre wiki și pentru a servi drept centru pentru instrumentele de care aveți nevoie în wiki.


The Basics

ERepublik Wiki este creat și administrat de utilizatori pentru utilizatori. Cetățenii ca tine fac totul pentru wiki, cu excepția creării de conturi wiki. La fel ca toate enciclopediile, wiki se bazează pe informații neutre și faptice.

 • Suntem destul de relaxați ca o comunitate, dar avem un set de standarde, șabloane, și ghiduri care trebuie urmate. Paginile care nu sunt conforme vor fi eliminate.

Nimeni nu deține pagini. Oricine poate modifica o pagină, inclusiv paginile cetățenilor. Cu toate acestea, cerem creatorilor de pagini să completeze paginile.

 • Experimentarea este grozavă! ... dar vă cerem să folosiți un Sandbox. Aceasta este o locație în spațiul de nume de utilizator, departe de traficul normal wiki. Creați-vă sandboxul creând o pagină la Special:Mypage/Sandbox. Când ați terminat cu un sandbox, vă rugăm să ștergeți tot conținutul de pe pagină.
 • Engleza este limba principală a wiki - întrucât este limba principală a eRepublik. Cu toate acestea permitem paginile traduse, există instrucțiuni diferite pentru paginile care nu sunt în limba engleză, consultați ucerea paginilor pentru mai multe informații.
 • Avem o comunitate care să vă ajute! Lăsați un mesaj în Bar sau pe una dintre paginile de discuții ale utilizatorilor Editor Uber.

Pagini de utilizator vs Pagini de cetățeni

Pagini de utilizator sunt create automat la crearea contului de utilizator. Această pagină este un loc unde puteți scrie despre sinele vostru din viața reală și despre proiectele dvs. Wiki. Uneori s-ar putea să doriți doar să aveți un link către pagina dvs. de cetățean. Colegii editori vă pot contacta prin intermediul paginii dvs. de discuții a utilizatorului.

 • Puteți accesa pagina dvs. de utilizator aici: Special:Mypage, și accesați pagina de discuție a utilizatorului aici: Special:Mytalk.
 • NU utilizați un șablon de cetățean pe pagina dvs. de utilizator.
 • NU faceți o redirecționare de la pagina dvs. de utilizator la pagina cetățeanului (le este greu utilizatorilor să vă lase mesaje).

Paginile cetățenilor sunt create de utilizatori pentru a descrie "e-urile eRepublik." Cetățenii își pot enumera realizările și îi pot informa pe ceilalți despre ceea ce au făcut în joc. Crearea acestei pagini separat de pagina dvs. de utilizator înseamnă că alți autori vor avea un timp mai ușor de conectare la pagina dvs. și nu vor trebui să tastați "User" înainte de numele dvs. Pentru ajutor cu privire la crearea paginii dvs. de cetățeni, încercați Tutorial pagină cetățean.

Vedeți diferențele aici:

Ghiduri pentru a începe

Ghid Sumar
Editarea Fiecare lucru pe care trebuie să-l știți despre crearea unei pagini în eRepublik Wiki.
Ghiduri de stil Standardele wiki.
Tutorial pagină cetățean Un tutorial pentru a vă ajuta să scrieți pagina cetățeanului.
Sfaturi Câteva sfaturi de la utilizatori cu experiență.
Șabloane comune Cele mai comune șabloane într-un singur loc!
Traducerea paginilor Wiki are instrucțiuni specifice despre cum să creați pagini care nu sunt în limba engleză.
Politici Un link către politicile wiki.

Deci....

 • Consultați paginile de mai sus (și în partea dreaptă sus a ecranului).
 • Obișnuiește-te cu modul în care funcționează wiki uitându-te prin alte pagini
 • Lucrați pe pagina dvs. de cetățean!

Modificare parolă

Dacă, din orice motiv, doriți să vă schimbați parola (sau dacă ați uitat-o cumva):

 • du-te aici: Special:Userlogin
 • introduceți numele dvs. de cetățean
 • selectați "E-mail password".

O parolă generată automat va fi trimisă prin e-mail, astfel încât să vă puteți conecta la eRepublik Wiki. Ulterior, vă puteți modifica parola accesând my preferences unde veți completa noua dvs. parolă. Vă va fi trimis un e-mail de notificare.