History of Germany/Bahasa Indonesia

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
DeutschIcon-Germany.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png

Sejarah

Peta Jerman selepas perang Pertama Jerman-Sweden

Sejarah awal

Sweden menyerang Jerman

Jerman adalah sebuah negara merdeka sehingga Sweden menyerang pada 1 Mei 2008. Peristiwa ini dipanggil Sweden-Germany War. Jerman kehilangan sebahagian besar wilayahnya dan telah banyak dikawal oleh Sweden.

annexion Poland

Peta Perang Jerman dan Poland Pra-Kedua Sweden

Pada akhir Mei, dalam usaha untuk mendapatkan lebih banyak wilayah, Jerman menyerang Poland. Jerman memenangi Germany-Poland War dan dilampirkan di seluruh negara.

Selepas pilihan raya Popolo sebagai Presiden Jerman (yang penaikan kuasa yang telah dicemari dengan tuduhan penipuan), Kerajaan Jerman membatalkan perjanjian perdagangan dan Saling Melindungi dengan negara-negara lain. Pembatalan 1 pakatan empat bulan perlindungan bersama dengan Sweden telah dibuang ke dalam keraguan yang kesahan berterusan Negeri di Jerman, sebagai yang pakatan perlindungan dinyatakan bahawa jika syarat yang pakatan itu tidak dikekalkan atau bertemu oleh Jerman, maka Jerman, bersama-sama dengan perbendaharaan, tergolong ke Sweden. Keadaan pula meningkat ke Kedua Sweden-Jerman Perang.

Kelahiran semula Jerman

Pada November 19, 2008, kumpulan pemberontak di Jerman, bersama-sama dengan kuasa yang lain daripada Czech Republic, memulakan peperangan pelbagai-rantau rintangan yang pertama dalam eRepublik, yang dikenali sebagai Perang Kemerdekaan Jerman. Jerman akan mengawal lima wilayah asalnya. Tentera Sweden mempunyai pesanan yang ketat tidak melawan rintangan Jerman, kerana perang telah diluluskan oleh kongres Sweden. Pada 2 Disember Kongres Sweden menghentikan perang rintangan Jerman selepas presiden Jerman mengancam Sweden dengan sekatan perdagangan[1] jika mereka tidak pulang Cap Jerman (DEM) bahawa mereka mempunyai dalam milikan mereka.

Dalam perlumbaan presiden rapat, Freie Deutsche Demokraten calon DKN mengalahkan Federal Social Democrat Party calon Justin Tyme dengan margin 6 undi dalam pilihan raya pada Disember 2008.

dipulihkan Jerman

Operasi Pembakaran Roh

Pada 10 Januari 2009, peperangan rintangan telah bermula dalam semua 6 baki wilayah Jerman yang dikawal oleh Sweden dalam Roh Pembakaran Operasi. Dengan bantuan as Global Community, Jerman dapat mengembalikan wilayah asal mereka dan mengembalikan negara ini kepada saiz bekas. Perang-perang telah dimulakan sebagai tindak balas kepada gerai dari kerajaan Sweden dalam memberi wilayah Jerman semula. Pegawai Sweden kecewa dengan tindakan Jerman dan Misho, Menteri Pertahanan, Sweden menulis beberapa artikel yang membandingkan Jerman kepada Nazi dan menyebarkan propaganda bahawa Jerman telah mengadakan rancangan bagi imperialisme.

Isy vs. Nolan

Terdapat dua calon untuk pilihan raya presiden Februari: Isy (FDD) dan Nolan Pitler, yang kehilangan kerusi presiden parti Isy, tetapi telah dibenarkan untuk menjalankan bagi presidenoleh Lhasa, presiden Minda Terbuka Jerman. Walaupun ramai pemimpin politik yang tidak menggalakkan Pitler dari berlari, dia dan penyokong-penyokongnya ditekan dan seterusnya untuk pilihan raya, dengan objektif untuk "memastikan demokrasi di Jerman." Isy akan menang dengan 94 undi Pitler 41.

Germany-Austria

Bendera Germany-Austria

Austro-German Union

Main article: Germany-Austria

Pada 27 Februari, 2009, Isy, Presiden Jerman, dan Chicco, Presiden Austria, kedua-duanya telah menandatangani perjanjian untuk pergi untuk induct Austria ke dalam Jerman, membentuk amankesatuan dalam eRepublik, yang akan dipanggil Jerman-Austria. Austria akan menyertai melalui perang aman dan terkawal, dan kelakuan kesatuan telah ditentukan oleh kontrak pra-bertulis yang ditandatangani oleh kedua-dua presiden.

Pembelahan Kesatuan

Sejurus selepas bersatu dengan Austria, orang Austria-Jerman mula ceramah menyertai persekutuan. Selepas minggu beberapa perbincangan, Jerman-Austria menyertai ATLANTIS, dan as Global Community negara Itali dan Hungary memulakan usaha rintangan yang dikenali sebagai Penentangan Austria-PEACE Perang di seluruh kawasan dalam usaha untuk "membebaskan rakyat yang tertindas Austria Austria." Perang itu akan menyebabkan Jerman PEACE-Hina, dan Austria percuma, di mana Itali, Hungary dan Slovenia mengekalkan kebanyakan rantau sehingga pemimpin rintangan Austria Metallon boleh menganjurkan kerajaan dan penduduk di Austria.

Post-Austrian Germany

Berterusan Pencerobohan Sweden

Dalam pilihan raya presiden Mei 2009, Swedish calon Kalle Holm menjanjikan orang orang Sweden perang dengan Jerman jika dia telah dilantik semula. Holm memenangi pilihan raya dan Hantar artikel kedua yang mengumumkan hasrat untuk memujuk lain ATLANTIS ahli untuk mengundi Jerman perikatan. Jerman, ahli pasif ATLANTIS berharap untuk menjadi aktif, mengaku ATLANTIS yang lain untuk mengundi terhadap menendang Jerman keluar.

Kalle Holm menyatakan bahawa selepas pengundian Jerman persekutuan, Sweden akan mengisytiharkan perang ke atas Jerman dan menyerang "menunjukkan kekuasaan Sweden dunia." Ini adalah sedikit sahaja berbanding bulan yang Sweden bersetuju untuk membiarkan Jerman ke dalam pakatan sebagai ahli percubaan sementara asalnya.

Pengisytiharan Perang

Pada 18 Mei 2009, selepas beberapa minggu usaha diplomatik untuk mengumpul sokongan untuk kedua-dua belah konflik Sweden-Jerman, Sweden mengisytiharkan perang ke atas Jerman dan mula Ketiga Perang Sweden-Jerman. Kebanyakan ATLANTIS memihak dengan Jerman, bagaimanapun selepas beberapa waktu Amerika Syarikat dan United Kingdom kedua-dua rasmi diisytiharkan berkecuali, walaupun ramai rakyat masih menyokong usaha perang Jerman.

Poland Pengambilalihan Politik

Sebahagiannya melalui perang, warga Poland dipindahkan ke Jerman dan berlari untuk kongres. Ramai calon yang dibuat dalam, dan selepas beberapa kajian, didapati bahawa ramai daripada mereka adalah multis. Mereka kemudian melaporkan dan kebanyakannya diharamkan, membolehkan Jerman sekali lagi mengawal kongres mereka.

Pucuk, Pengkhianatan

menembak, setengah tahun veteran "Jerman" ahli politik, bertanding untuk presiden sebagai calon hanya selain Gobba. menembak menerima sokongan tambahan daripada warganegara Sweden dan Poland yang berpindah ke Jerman untuk mengundi beliau masuk ke pejabat. Selepas haram memenangi pilihan raya presiden, pucuk mula untuk menyerahkan wilayah Jerman kepada Sweden, dan menerbitkan satu artikel yang mendedahkan penyusupan negeri Jerman.

Dengan hanya rantau ini Vorarlberg kiri ke Jerman, Sweden memulakan perang rintangan yang akan kembali rantau ini untuk Austria dan memusnahkan baki negara Jerman, dan berjaya.

PEACE Pembebasan Jerman

Hanya beberapa hari selepas lengkap menakluk tanah Jerman dalam Ketiga Perang Sweden-Jerman, as kuasa-kuasa dari Itali, Hungary, dan Perancis akan mendesak Swedish dan Polish tentera Jerman diduduki, peningkatan konflik ke dalam Perang Pusat Eropah.

Selepas pembebasan Jerman, Hungary, Itali, dan Perancis telah membuat rundingan mengenai pengurus wilayah Jerman ke Jerman. Hungary dan Perancis akan memberikan kembali kawasan yang tanpa bertanding, dengan pengecualian Mecklenburg-Vorpommern dan Hesse untuk tujuan yang telah dibincangkan. Rundingan dengan Itali membawa kepada suatu kontrak, di mana Jerman akan membayar Itali untuk kos perang sebagai balasan untuk kawasan Itali diduduki.

Jerman semasa Pengambilalihan Kedua Politik Poland

PTU-Logo

Poland Pengambilalihan Politik

Pada bulan Julai Polish Takeover Unit (PTU) - mendahului pasukan dan dianjurkan oleh aVie - cuba dan berjaya dalam PTOkan Jerman pada July 2009 Congressional Elections. Selepas itu, baru parti itu sengaja mengelirukan dinamakan PEACE Parti-diasaskan dan juga cuba untuk memenangi pilihan raya presiden. Ini gagal dan Gobba memperolehi jawatannya. Tetapi beberapa hari sebelum Ogos 2009 pilihan raya kongres PTU telah berjaya dicabar Gobba (22:11) dan calon Poland Adam Blayer adalah presiden Jerman selama 7 hari, sebelum berjaya dicabar oleh kongres bulan Ogos 2009, yang tanpa mana-mana ahli PTU.

654,800 DEM Coup

Pada masa pengambilalihan Poland menaikkan lebih Icon-gold.gif 3000 Emas dan perbuatan sabotaj ekonomi menggunakannya untuk print 654,800 DEM. Langkah ini sebahagian besarnya menghentikan ekonomi Jerman dengan menyebabkan inflasi besar-besaran. Komen kongres Jerman mula menyekat wang ini dan dengan bantuan dari Hungary, dan berjaya dalam mendapatkan setengah DEM juta. Di akhir Poland berjaya mencapai 100,000 DEM dan Jerman menerima 500,000 DEM. Dalam operasi susulan, Hungary menyerang dan menduduki Jerman, kecuali daripada Saarland. Operasi ini costed kira-kira Icon-gold.gif 400 Emas dengan Icon-gold.gif 400 Emas tambahan untuk revolusi yang diikuti selepas itu untuk kembali wilayah Jerman. Semua kos telah dilindungi oleh lelongan pingat, yang pada akhirnya malah membawa lebihan emas yang besar!

Flag as GC

Jerman sebagai sebahagian PEACE

Di bawah presientship Jerman Eagle pada bulan September dan Oktober 2009, Jerman telah dibenarkan untuk menyertai PEACE GC dan telah menjadi Ahli sepenuh hati Perikatan dan penyumbang besar kepada pengaman. Pada november 21 Donnie Bronco mengumumkan penarikan diri dari as GC, selepas persekutuan jatuh selain.

Jerman sebagai ahli pengasas Phoenix

Selepas perpecahan as GC, Jerman adalah ahli pengasas pengganti-perikatan Phoenix. Lagipun presiden Jerman semasa Donnie Bronco adalah salah satu daripada Setiausaha Ketua.

Poland menakluk Jerman

Di Decmeber 15 2009, Poland berjaya menguasai wilayah Jerman Brandenburg and Berlin, Mecklenburg-Vorpommern dan Saxony. Satu Hari kemudian Jerman reattacked Saxony tetapi kehilangan rapat. Sebaliknya Jerman mampu untuk mendapatkan kawalan rantau ini Syddanmark, yang telah diduduki oleh Sweden pada masa ini, selepas presiden Sweden berundur dari medan perang. Pada 31 Disember 2009 serangan ke beberapa kawasan lain bermula. Poland cepat mendapat beberapa kawasan-kawasan lain di Jerman, tetapi diaktifkan MPPs perkasa. Dengan menakluk Hesse, mereka memusnahkan salah satu daripada tiga Jerman S5-hospital.

Walaupun pilihan raya presiden pada 5 Januari 2010 - apabila Konrad Neumann menjadi presiden baru - Jerman telah dikurangkan kepada tiga wilayah (Saarland, Bavaria dan Rheinland-Pfalz). Akhirnya pada Januari 8, Jerman telah dikalahkan oleh Poland di Pertempuran Saarland.

pembebasan Perang

Pada 21 Januari Jerman memulakan perang rintangan mutiple dan - dengan bantuan Phoenix - Jerman adalah dapat mengawal tentang Bavaria dan Saarland.

Pada 1 MAC 2010 Jerman mendapat kembali sebuah rantau yang ketiga, Mecklenburg-Vorpommern, belakang. Ia telah diberikan kepada dari Poland ke Sweden selepas Perang. Pada 28 Februari Sweden cuba untuk menawan Denmark. Phoenix memulakan peperangan rintangan dalam wilayah yang diduduki Jerman. Sweden memberi tumpuan pada kawasan yang lebih penting Schleswig-Holstein and Hamburg, yang mereka mempertahankan berjaya, tetapi terpaksa sacrifise Mecklenburg-Vorpommern. Sementara itu Denmark yang masih berada di atas peta dan ditandatangani MPP dengan kuasa besar Phoenix Serbia untuk mengelakkan serangan Swedish.

Pada pertengahan Mac 2010 satu lagi peperangan pelbagai rintangan telah dilancarkan dan Hesse telah liberatied daripada penghuni penggilap. Pada Mac 30 kawasan Lower Saxony and Bremen dan Baden-Wurttemberg dibebaskan dari eSpain oleh peperangan rintangan.

Manakala serangan besar pada bulan April 2010 pada menggilap diduduki Rhone Alps (wilayah Perancis asal) dua tiga wilayah terakhir di, Brandenburg and Berlin (Bijian Tinggi) ans Saxony telah ditawan semula.

Rantau terakhir - Schleswig-Holstein and Hamburg - telah ditawan semula oleh perang rintangan terhadap penghuni Swedish pada 1 Mei 2010.

Perjanjian dengan Slovenia

Pada awal Jun 2010, Letnix (Jerman CP) dan Blaz Gutman (CP Slovenia) membuat satu perjanjian untuk memberi Slovenia, yang tidak mempunyai kawasan semulajadi yang tinggi, rantau teras jerman Schleswig-Holsteindan Hamburg (bijirin tinggi). Bagi sewa tertentu (Icon-gold.gif 100 Emas / bulan) Slovenia mendapat kemungkinan untuk mempunyai rantau tinggi sendiri. Mereka bertukar utara dengan bantuan Austria. Selepas penaklukan Schleswig-Holstein dan Hamburg mereka segera berpindah majoriti penduduk aktif mereka untuk SHH dan membina S5 Hospital dan Pertahanan Sistem untuk membuat peperangan rintangan mungkin mahal.

Juga Jerman mendapat slovenias rantau Atas Carniola sebagai pusat strategik dalam kawasan balcan, tetapi kalah beberapa minggu kemudian.


Back.gif Back to Germany page