Faqja Hyrëse

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БеларускаяIcon-Belarus.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
ČeskoslovenštinaIcon-Czechoslovak.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
ქართულიIcon-Georgia.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
한글Icon-South Korea.png
LietuviųIcon-Lithuania.png
МакедонскиIcon-North Macedonia.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Faqja Hyrëse ështe faqja e parë që do të shohësh pasi të hysh në eRepublik. You can get back here any time by clicking the House on the left of the menu bar.

Pjesa e Lartë

Header.png

Në krye të çdo faqe në eRepublik do të shfaq:

 • Orën e Serverit - Data dhe Koha e lojës (GMT-8)
 • Search - Mund të këkosh vetëm qytetarë/organizata

Menya është prezente gati në çdo faqe të eRepublik. I ka 6 butona kategorish kryesore.Butoni i parë do të të kthej mbrapa tek faqja hyrëse dhe e dyta do të të dërgoj në tokën tënde. Butoni wars do të të dërgoj tek Luftërat. Dy butonat e tjerë nuk të dërgojnë ndokund por kur të afrosh mouse-in afër do të hapet një menu tjetër me faqe të tjera të nevojshme për jetën tënde në eRepublik. Butoni Ari dhe Ekstra është një link direkt që të dërgon në faqen për të blerë ar. Mund të blesh paketa të shëndetit ose të mbledhësh arin bonus prej shokëve.

Shikimi Paraprak i Profilit

Në anën e majtë të çdo faqe,do të shohësh një shikim paraprak të profilit.Informacionet si më tutje mund të shihen:

Homepage sidebar.png
Avatarin tënd,dhe linkin për tek profili ytë. Gjithashtu flamurin e vendit ku gjendesh dhe nivelin e eksperiencës. Duke afruar mouse-in afër metrit do të të jap informacion më të detajizuar
Ngarko një imazh për avatar sa më shpejt që të mundesh!
Shumën e arit dhe monedhave që ke.
Kjo tregon misionet që mund të kompletohen.
Duke klikuar një mision tregon se çfarë nevojitet për ta përfunduar dhe shpërblimin. Nëse i kompleton kërkesat,atëherë klikon përsëri misionin për ta përfunduar dhe marrë shpërblimin.
Inbox -Numri mbas zarfit tregon numrin e mesazheve të palexuara
Hapësira e lajmërimeve - Numri mbas zilës tregon sa Alarme dhe lajmërime keni.
Butoni për të dal


Detyrat ditore

Kjo të jep një link direkt tek detyrat ditore si një qytetar.
Mund të marrësh shpërblim pasi të kesh punuar dhe ushtruar në së paku njërën prej ndërtesave
Daily tasks.jpg
Të dërong tek Puna dhe fqet e ushtrimeve, dhe kur të kesh mbaruar detyrat ditore,mund të klikosh butonin "Get reward" për të marrë shpërblimin ditor.
Mund të klikosh në butonin Reward pasiqë ti kesh mbytur 25 njerëz në betejën që njësiti yt ushtarak ka zgjedhur

Ka edhe një detyrë ushtarake që mund ta kryesh.Për atë të nevojitet të luftosh kundër 25 kundërshtarëve dhe ti mundësh,gjë e kërkuar nga komandati ose kapiteni i njësitit ushtarak të cilit i përket.Kjo quhet "Daily Order".

Ekspeditat Ushtarake

Homepage military section.png
Seksioni i ekspeditave ushtarake të jep një listë me beteja që po vazhdojnë,si dhe betejat e fituara më herët.

Campaign of the day mund të shihet vetëm nëse vihet.is shown as the only one if it is set. Campaign of the day mund të vihet nga presidenti i shtetit.

LinkuMore military campaigns do të të dërgoj në faqen ku mund të shihni çdo betejë në të cilën mund të luftoni. The latest events të dërgon tek ngjarjet më të reja në shtetin të cilin ndodhesh.

Votimet

Election day.JPG

Nëse votimet për President Vendi ose Kongres po marrin pjesë,një buton i kaltër "Vote Now" do të shfaqet lartë në faqen hyrëse të qytetarit nëse ai ende nuk ka votuar.Duke klikuar "Vote now" do ti dërgoj në faqen e votimeve.Përveç kësaj,nëse qytetari është në një parti,butoni Vote do të shfaqet edhe për zgjedhjet presidenciale të partisë.

Lajmet

Homepage news.png
Artikulli Kryesor: News

Kjo pjesë të jep mundësi për të hyrë në lajmet e eRepublik. Ka 8 kategori të ndryshme si dhe një link për abonimet e tuaja.

 • All categories
 • First steps in eRepublik
 • Battle orders
 • Warfare analysis
 • Political debates and analysis
 • Financial business
 • Social interactions and entertainment
 • Newspaper subscriptions

Kliko në njërën prej këtyre kategorive për të parë gazeta me tema të cilat je i interesuar për ti lexuar.

Shkrimet e Qytetarëve

Citizen feeds.png

The citizen feeds janë mesazhe të vogla të cilat mund ti bësh me shokët e tu.Shokët e tu janë në gjendje që të komentojnë këto mesazhe dhe ti votojnë ato.Mund të shënosh një mesazh të ri çdo 10 minuta.Postimet e tuaja janë të limituara me 160 karaktere dhe nuk mund të përdorësh kode në postimin tënd(HTML, BBCode, JavaScript). Linket do të zvogëlohen automatikisht.Komentet mund të jenë gjerë më 480 karaktere.Komentet gjithashtu mund të votohen.Numri i votave është i dukshëm në postim/koment.Duke klikuar numrin e votave,mund të shohësh emrat e qytetarëve që kanë votuar në postimin/komentin tënd.

Kur të krijosh,komenton ose e pëlqen një postim,ti do të njihesh si abonues i atij postimi.kjo do të thotë se do marrësh një lajmërim përçdoherë kur të jetë bërë një koment i ri në atë postim.

Përveç kësaj janë edhe disa opsione tjera.Ti gjithashtu mund të shohësh postimet e partisë,njësitit ushtarak si dhe shokëve në facebook. (Në rast se je i lidhur me facebook në eRepublik ose je pjesë e një partie/njësiti ushtarak)

Faqja hyrëse të jep 10 postimet e fundit të bëra nga shokët e tu.Mund të shohësh një maksimum prej 100 postimeve nga shokët.Komentet mund të shihen në një grup prej pesë.Nëse postimi ka më shumë se pesë komente,atëherë duhet të prekësh butonin "previous comments" për të parë pesë të tjerët,e kështu më rradhë.

Nëse nuk ke asnjë shokë,nuk mund të shohësh asnjë postim.Në këtë rast e sheh opsionin për të gjetur shokë,ku mund të japësh e-mailin dhe loja do kërkon nëse ndonjëri e luan lojën.Recommend Friends të jep një list të anëtarëve të kongresit në regjionin tënd.Është gjithmonë mirë të kesh shokë me influencë të madhe!

 • Vërejtje:Kjo nuk është e vlefshme për organizatat.
 • Vërejtje 2: Postimet e tua mund ti shohin vetëm 2000 shokët e tu të parë.Pra nëse ke më shume se 2000 shokë ata nuk do të mund ti shohin.

Nëse arrinë medalje në betejë,ekspeditë ose rezistencë,mund të publikosh një postim automatik në atë faqe.

Fundi i Faqes

Në fund të çdo faqes do të gjeni linket si në vazhdim:

Footer.jpg