Ififif/Shqip

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png


Dead citizen.png
Dead citizen

Ififif

46 Message  · Wiki

100vjet.jpg
Shoqëria
Nënshtetësia Flag-Albania.jpg eRepublikan
Data e lindjes Sep 19, 2011
Data e vdekjes 2014
Vendbanimi Albania, Tirana
Gazeta Vox Albania
Politika
Congress member Albania
25 November 2011 – 25 December 2011
25 February 2012 – 25 March 2012
25 June 2012 – 25 July 2012
25 July 2012 – 25 August 2012
25 July 2012 – 25 August 2012
Minister of Wiki Albania
5 July 2012 – 5 September 2012
Ushtria
Ranku Icon rank God of War*.png God of War*
Gradat Ushtarake Airman 0.png Airman

Ififif eshte nje qytetar i Shqiperise. Ai flet gjuhet: Shqip, Anglisht, Italisht dhe pak Gjermanisht e Turqisht.

Biografia

Ififif ka lindur ne 19 Shtator 2011 ne Italy, Apulia. Meqe Shqiperia nuk ishte ne loje ne ate kohe, ai vendosi te qendronte sa me prane atdheut qe mundej. Me vone levizi per ne USA ku ishte mbledhur komuniteti i lojtareve shqiptare dhe mori shtetesine amerikane. Qendrimi i tij ne USA zgjati vetem per pak jave sepse me ne fund Shqiperia u be pjese e lojes ne 11 Nentor 2011. Ai levizi se bashku me pjesen tjeter te komunitetit shqiptar per ne shtetit e sapo krijuar per te vendosur themelet dhe per te kontribuar ne zhvillimin e Shqiperise. Qe prej asaj kohe nuk e ka ndryshuar me shtetesine edhe pse vazhdimisht udheton neper vende te ndryshme te botes.

Politika

Ai ka qene nje antar i Partia Nacionaliste qe kur mori shtetesine shqiptare. Ai eshte zgjedhur si Kongresmen ne Kongresin e pare te Shqiperise ne Nentor 2011. Gjithashtu ka sherbyer per nje mandat te dyte ne Shkurt 2012 dhe nje te trete ne Qershor 2012. Dy here eshte zgjedhur nga zone elektorale Tirana dhe nje here nga Albanian Coast.

Ushtria

Qe kur u vendos ne Shqiperi ai ka sherbyer ne keto njesi ushtarake: SSA, ASA dhe ILLYRIANS qe ishin njesia ushtarake elite e Shqiperise qe prej krijimit te saj. Aktualisht, ai eshte pjese e Albania D-3, pasardhesja e ILLYRIANS pas riorganizimit ushtarak te Shqiperise. Ai mban detyren e Kapitenit te regjimentit te pare. Ai i ka fituar 2 medaljet e para Battle Hero duke luftuar kunder FYROM ne diten 1585 dhe medaljen e tij te trete ne diten 1679 kur u fitua Kosova ne betejn epike Battle of Kosovo kunder Serbise. Ai ka fituar gjithashtu dhe 8 medalje True Patriot, 2 medalje Resistance Hero dhe nje medalje Mercenary gjate karrieres se tij ushtarake.

Media

Ififif ka ne pronesi gazeten Vox Albania. Aktivitetin ne media nuk e kishte filluar deri ne diten 1679 kur shkruajti artikullin e tij te pare, i frymezuar nga fitorja ne betejen e Kosoves.

Ekonomia

Ai eshte nje lojtar qe nuk blen gold me para reale dhe do vazhdoje te qendroj keshtu. Zoteron licensa tregtie shqiptare dhe italiane. Moduli ekonomik ka qene nga pjeset e lojes qe i ka pelqyer me shume kur ka filluar ta luaje ate, vecanerisht fushat e tregtise dhe tregut te shkembimit valutor, deri kur ndryshimet ne kete modul i ulen fitimet nga keto aktivitete tregtare. Tani zoteron nje Food Factory Q3 dhe disa compani per raw materials. Ai i ka ngritur Traning Grounds, Climbing Center dhe Special Forces Center te cilsise Q3 dhe i perdor ato ne baze ditore.

Arritjet

Icon achievement Freedom Fighter on.gif
Freedom Fighter (x14)
Icon achievement Hard Worker on.gif
Hard Worker (x33)
Icon achievement Congress Member on.gif
Congress Member (x6)
Icon achievement Country President off.gif
Country President (x0)
Icon achievement Media Mogul off.gif
Media Mogul (x0)
Icon achievement Battle Hero on.gif
Battle Hero (x20)
Icon achievement Sky Hero off.gif
Sky Hero (x0)
Icon achievement Campaign Hero off.gif
Campaign Hero (x0)
Icon achievement Resistance Hero on.gif
Resistance Hero (x3)
Icon achievement Super Soldier on.gif
Super Soldier (x192)
Icon achievement Society Builder off.gif
Society Builder (x0)
Icon achievement Mercenary on.gif
Mercenary (x4)
Icon achievement Top Fighter off.gif
Top Fighter (x0)
Icon achievement Top Aviator off.gif
Top Aviator (x0)
Icon achievement True Patriot on.gif
True Patriot (x20)
Icon achievement Prestige Hunter off.gif
Prestige Hunter (x0)


Imazhe te perdorura si avatar