Krye Qendra/Shqip

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.pngKrye Qendra

61 Message  · Wiki

USKANA.jpg
Shoqëria
Nënshtetësia Flag-Montenegro.jpg eRepublikan
Rënditja kombëtare 34
Data e lindjes May 18, 2012
Vendbanimi Frankfort, Kentucky, Icon-USA.png USA
Gjinia M
Gazeta Albanian Voice
Politika
Kongresmen Shqiperia
Prime Minister Shqiperia
Ushtria
Ushtria USKANA
Funksioni Commander
Ranku Icon rank God of War**.png God of War**
Gradat Ushtarake Squadron leader 3.png Squadron Leader***

Krye Qendra eshte lojtar Icon-Albania.png shqiptar. Ditëlindja në eRepublik Maj 18, 2012.

Politika

Më 15 korrik 2012 Krye Qendra u zgjodh nga lojtarët shqiptarë, si kryetar i 'Fronti Kombëtar Shqiptar', pastaj bëri ndryshimin e emrit të partisë nga 'Fronti Kombëtar Shqiptar' ne 'Fryma e Re'. Më 15 gusht 2012 Krye Qendra u zgjodh per kryetar te 'Fryma e Re'. Pastaj bëri ndryshimin e emrit të partisë nga 'Fryma e Re' ne Lëvizja Vetëvendosje'. Me 15 Nentor Krye Qendra u zgjodh per kryetar te Levizjes 'Vetevendosje'. Me 25 Shtator 2012 u zgjodh anetar i parlamentit Shqiptar.

Ushtria

Krye Qendra ka qene kapiten ne Albania D-2, regjimentin 1. Ka qene anetar ne KASTRIOTET, Szekely Legio dhe SCORPIONS UNIT, tani eshte antar dhe Komandant I dyte ne USKANA.

Medaljet

Icon achievement Freedom Fighter on.gif
Freedom Fighter (x11)
Icon achievement Hard Worker on.gif
Hard Worker (x51)
Icon achievement Congress Member on.gif
Congress Member (x9)
Icon achievement Country President off.gif
Country President (x0)
Icon achievement Media Mogul off.gif
Media Mogul (x0)
Icon achievement Battle Hero on.gif
Battle Hero (x108)
Icon achievement Sky Hero off.gif
Sky Hero (x0)
Icon achievement Campaign Hero off.gif
Campaign Hero (x0)
Icon achievement Resistance Hero off.gif
Resistance Hero (x0)
Icon achievement Super Soldier on.gif
Super Soldier (x199)
Icon achievement Society Builder on.gif
Society Builder (x3)
Icon achievement Mercenary on.gif
Mercenary (x5)
Icon achievement Top Fighter off.gif
Top Fighter (x0)
Icon achievement Top Aviator off.gif
Top Aviator (x0)
Icon achievement True Patriot on.gif
True Patriot (x17)
Icon achievement Prestige Hunter off.gif
Prestige Hunter (x0)
Icon achievement Party President on.gif
Party President* (x4)