Kuhaa/Suomi

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
SuomiIcon-Finland.png


Dead citizen.png
Dead citizen

Kuhaa

35 Message  · Wiki

Citizen1034012.jpg
Yhteisö
Kansalaisuus Flag-Finland.jpg eRepublikan
Syntymäpäivä 1. syyskuuta 2008, 286. päivänä
Kuolinpäivä N/A
Asuinalue Southern Finland, Suomi
Sukupuoli Mies
Politiikka
Suomen kansanedustaja
26. tammikuuta 2009 – 6. huhtikuuta 2009
26. syyskuuta 2009 – 26. lokakuuta 2009
26. joulukuuta 2009 – 6. tammikuuta 2010
Japanin kansanedustaja
26. huhtikuuta 2009 – 26. toukokuuta 2009
Suomen Maahanmuuttoministeri
6. maaliskuuta 2009 – 6. huhtikuuta 2009
Esimies Okkius Pyromanius
Suomen Opetusministeri
6. maaliskuuta 2009 – 6. huhtikuuta 2009
Esimies Okkius Pyromanius
Seuraaja Okkius Pyromanius
6. elokuuta 2009 – 6. syyskuuta 2009
Esimies Gabriel Lavanche
Edeltäjä Okkius Pyromanius
Seuraaja Mokkero
6. syyskuuta 2009 – 6. marraskuuta 2009
Esimies Urokhtor
Edeltäjä Mokkero
Liberaalin Edistyspuolueen puheenjohtaja
15. maaliskuuta 2009 – 6. huhtikuuta 2009
Edeltäjä Erwin Schauman
Seuraaja Engram
Suomen presidentti
6. marraskuuta 2009 – 6. joulukuuta
Edeltäjä Urokhtor
Seuraaja Patekki
Armeija
Sotilasarvo Icon Field Marshal.jpg V1 Field Marshal
Aircraft rank Airman 0.png Airman


Alkuperältään suomalainen Kuhaa on ex-poliitikko, sotilas ja maailmankansalainen. Hän syntyi Uuteen Maailmaan eräänä syyskuisena iltapäivänä Suuren Ryntäyksen aikaan, jolloin sadat suomalaiset liittyivät peliin suurimmilla keskustelupalstoilla tapahtuneen menestyksekkään rekrytointikampanjan seurauksena.

Ensiaskeleet Norjan lipun alla

Kuhaa löysi itsensä Norjan hallitseman Etelä-Suomen perukoilta, Helsingistä. Yrittäessään saada otetta eLämästään hän hankki työn, alkoi kehittää valmiuksiaan toimia sotilaana, ja liittyi Sovereign Finland-puolueeseen, jolla oli valtava rooli eSuomen itsenäistymisessä.

Ensimmäisinä elinviikkoinaan Kuhaa ei ollut erityisen aktiivinen kansalainen. Hän oli tietoinen maansa tapahtumista pääpiireteittäin, mutta keskittyi lähinnä työskentelyyn ja voimansa kehittämiseen. Satunnaisia roskakoreista löytyneitä sanomalehtiä hän luki, mutta se siitä. Hän teki kovasti työtä ylläpitääkseen terveyttään ja oli uskollinen sekä ahkera työläinen jopa silloin kun hänen työnantajansa joutui laskemaan palkkoja aseiden menekin romahduksen myötä, kun sodat keskeytettiin V1 siirtymisen alla.

V1 ja eSuomen itsenäistyminen

Kun Sovereign Finland sai valtavan määrän ääniä presidentivaaleissa, Norjan presidentiksi nousi suomalainen inunova. Tämä oli Kuhaalla ja monelle muulle mielenkiintoista aikaa, sillä uusien pelaajien rekrytointi kantoi vihdoin hedelmää - jotain suurta oli tapahtumaisillaan. Neuvottelut Suomen alueiden irroittamisesta Norjasta alkoivat, ja Kuhaa tunsi itsensä jollain etäisellä tasolla tärkeäksi, olihan hän kuitenkin osa "suurta kuviota".

V1 saapumisen myötä kaikki elämä tuntui kaikkoavan hetkeksi.
Kuhaa ja muita sotilaita.
V1 oli järkytys. Betan lämmin ja iloinen maailma muuttui kylmäksi ja oudoksi turkoosiksi maisemaksi, ja koko maailman rakenne tuntui järkkyneen. Elämä muuttui jäykemmäksi, ja kansalaisia sairastui(uusimman huipputeknologian avulla tutkijat ovat onnistuneet määrittämään tämän monen monta kansalaista surmanneen taudin levittäjäksi loisen nimeltä Trivia). Monet kansalaiset joko kuolivat tai muuttivat takaisin mystiseen Oikean Elämän Maahan. Kuhaa päätti jatkaa eMaallista vaellustaan huolimatta tästä järkyttävästä muutoksesta. Hän uskoi ajan parantavan kaikki vammat, ja lopulta niin kävikin.

Lopulta ensimmäinen vapaussota alkoi, ja Itä-Suomi sai ensimmäisenä suomalaisena alueena vetää siniristilipun salkoonsa. Norjan hallituksen ja ATLANTIS-sotilasliiton avulla Suomi itsenäistyi kokonaan 12.6.2008 ja Kuhaa monien muiden tavoin alkoi rakentaa uudesta kotimaastaan vahvempaa.

Kuhaa liittyi uuteen puolueeseen Liberaali Edistyspuolue ja löysi välittömästi paikkansa. Tuolloin hän ei tiennyt sitä, mutta hän tulisi saavuttamaan paljon tuon puolueen riveissä. Tuohon aikaan Kuhaa ei kuitenkaan ollut saavuttamaisillaan mitään, hän vain halusi "painaa kahta nappia" ja nauttia maansa itsenäisyydestä. Jossain kaiken keskellä Kuhaa onnistui haalimaan kasaan tarpeeksi kultaa, jotta saattoi perustaa oman sanomalehden, jonka hän aluksi nimesi Kuha-Sanomiksi.

Kuhaa yrittää siipiään politiikassa

Suomen itsenäistymisen jälkeen Kuhaa alkoi osallistua enemmän Suomen kehittämiseen. Hän liittyi moniin herrasmiesten keskustelukerhoihin, keskusteli ihmisten kanssa kapakoissa ja kävi säännöllisesti kuuntelemassa eduskunnan täysistuntoja. Hän loi monia hyödyllisiä yhteyksiä ja alkoi tuoda mielipiteitään esiin nurkassa kyhjöttämisen sijaan. Hänelle kehkeytyi halu jättää jälkensä eSuomeen, ja hän halusi auttaa kotimaataan muutenkin kuin vain käymällä töissä.

25. tammikuuta 2009 oli suuri päivä. Kuhaa tuli valituksi Ahvenanmaalta puolueensa Liberaalin Edistyspuolueen riveistä. Hän pärjäsi jotenkuten ensimmäisen kautensa, ja päätti asettua uudelleen ehdolle. Tällä kertaa itä-Suomesta käsin hän sai kohtuullisen määrän ääniä ja aloitti työskentelyn.

Toisen kautensa alussa Kuhaa otti hoitaakseen kansanedustajien, ministerien ja presidenttien toimenkuvien ja velvollisuuksien ylöskirjaamisen Okkius Pyromaniuksen ja Erwin Schaumanin ystävällisellä avustuksella. Tämä teksti toimisi myös oppaana uusille edustajille ja tiedonlähteenä kaikille, joita kiinnosti Suomen eduskunnan toimintamallit.

Kuhaan toinen kausi oli suuri menestys. Työskenneltyään ahkerasti ja ottaen kantaa käytännössä jokaiseen eduskunnassa esille otettuun asiaan hänen sanottiin olevan tuon kauden tehokkain kansanedustaja Gabriel Lavanchen, Engramin and Okkius Pyromaniuksen kanssa.[1]

Kolmen viran samanaikainen hoitaminen piti Kuhaan kiireisenä.
Aktiivisuutensa kaudella 02/09 huomattiin, sillä LEPin tuleva presidenttiehdokas Okkius Pyromanius otti Kuhaan yhteyttäkius Pyromanius. Kuhaalle tarjottiin paikkaa Maahanmuutto- ja Opetusministerinä mikäli Okkius valittaisiin presidentiksi. Kun Okkius tiukan kamppailun jälkeen valittiin IKPn ehdokkaan Engramin ohi presidentiksi 6. maaliskuuta, Kuhaa oli jo valmistellut massiivisen neliosaisen opassarjan uusille pelaajille, joka tultaisiin julkaisemaan eSuomen virallisen foorumin Ohjeet-osiossa.[2] Maahanmuuttoministerinä Kuhaa organisoi rekrytointikampanjan joka ei ollut suuri menestys, sillä monilla suurilla keskustelupalstoilla tiedettiin jo Uudesta Maailmasta.

Kolmannen kansanedustajakautensa aikana Kuhaa valittiin Liberaalin Edistyspuolueen puheenjohtajaksi, ja hoiti näinollen kolmea virkaa samanaikaisesti(mikäli Maahanmuutto- ja opetusministerin nimike lasketaan yhdeksi). Kuhaa toivookin onnistuneensa parantamaan eSuomen tilannetta jollain tasolla työskennellessään poliitikkona.

Matkat Kauas ja Takaisin

Kuhaa on viettänyt muutaman pidemmän ajanjakson ulkomailla, pitämättä käytännössä lainkaan yhteyksiä senhetkiseen "viralliseen" kotimaahansa - syy miksi hän kansalaisuutta kysyttäessä onkin mielummin "maailmankansalainen". Syy miksi Japani on tämän otsikon alla on, koska Kuhaa palasi takaisin Suomeen ja ajattelee itseään aina vähintään puoliksi suomalaiseksi riippumatta mitä maata hän kulloinkin virallisesti palvelee.

Romania

Ennen matkaa Japaniin Kuhaa päätti asettua hetkeksi työskentelemään ja taistelemaan Romaniaan, sillä hän oli pitkään Suomessa eläneenä jäänyt paitsi monesta taistelusta(muutamaa kapakkatappelua ja nujakkaa eduskuntasalissa lukuun ottamatta). Hän myös halusi tutustua uusiin kulttuureihin ja Romaniassa tämä oli mahdollista, sillä tuohon aikaan sen rajojen sisäpuolella asui ihmisiä monista eri kansalaisuuksista.

Japani

Huhtikuun presidentivaalien jälkeen 2009, Kuhaa ja ryhmä kokeneita suomalaisia pelaajia päätti jättää Suomen ja muuttaa Japaniin, sillä he kokivat antaneensa jo kaikkensa Suomen hyväksi.

Japanissa Kuhaa tapasi meditoida puutarhassaan, yrittäessään selvittää olemassaolonsa todellista luonnetta.
Palveltuaan kuukauden kansanedustajana Japanissa Kuhaa päätti palata hetkeksi eSuomeen taistellakseen Suomalaisten rinnalla Latviaa vastaan, kun Suomi taisteli tiensä Zemgalen suurille viljapelloille. Kuhaa päätti jäädä hetkeksi Suomeen nauttimaan laatuajasta kesämökilleen käännellen Uuden Maailman tieotkirjallisuutta tulevien sukupolvien hyödyksi.[3] Hän sanoi sen tuovan mieleen työnsä Opetus- ja Maahanmuuttoministerinä.

Unkari

Vietettyään jonkin aikaa Suomessa sanakirjoja kääntäessä ja kansanmusiikkia säveltäessä Kuhaa sai sähkeen Japanista, josta JIAn ulkomailla toimivia eliittijoukkojen jäseniä kehotettiin viettämään aikaa ulkomailla taistelukokemusta keräten. Kuhaa päätti asettua Unkariin sen korkeiden palkkojen ja monien sotien takia. Hän matkusti Liettuan kautta junalla Unkariin, sillä sodan takia matkustaminen Suomesta suoraan Unkariin oli mahdotonta. Saavuttuaan Unkariin ja vaarannettuaan toistuvasti henkensä taistelutantereilla Kuhaa ylennettiin kenraaliksi.

Espanja

Sodittuaan pitkään Unkarissa Kuhaa päätti hylätä Japanin ja jatkaa maanpäällistä vaellustaan kohti uusia, eksoottisia kohteita. Päätös kypsyi pitkän ajan sisällä, kun hän ei pitänyt käytännössä lainkaan yhteyksiä silloiseen kotimaahansa harjoitellessaan Unkarissa(vaikka idea JIAn harjoitusperiodista tulikin alunperin japanilaiselta taholta), eikä enää pitänyt itseään Japanin kansalaisena. Hän teki jälleen hyvin nopean vierailun Suomeen ja eteni sen jälkeen Espanjaan, Madridin lämpöön.

Kuhaa palaa Suomeen

Jokin korkeampi voima alkoi hiljalleen vetää Kuhaa takaisin Suomeen. Nähtyään eMaailman syrjäisimpiäkin kolkkia, joista osa oli liikakansoitettuja, osa luonnonmaisemiltaan henkeäsalpaavia ja joissa eräässä oli jopa hämmästyttävän sekava ja sisäsiittoinen yhteiskuntarakenne, hän alkoi kaipaamaan hiljaista ja rauhallista Suomea.

Nopean Toiminnan Joukot

Kuhaa ensimmäisessä sotilasoperaatiossaan.
Kymmenes päivä kesäkuuta 2009 Kuhaa otti aurinkoa Espanjan huvilansa terassilla, kun hänen puhelimensa soi. Tuttu ääni kertoi hyviä uutisia. Hänen lyhyellä Suomen vierailullaan jättämänsä hakemus NTJhin oli hyväksytty, ja hän olisi tervetullut pahamaineiseen ryhmään suomalaisia eliittisotilaita, jotka taistelivat Suomen lipun alla puolustaakseen maailman oikeudenmukaisuutta. Tällä tapaa Kuhaa muodosti jälleen läheiset siteet Suomeen siitä huolimatta, että hän asui ja työskenteli ulkomailla. Hän tiesi vihdoin missä hänen todellinen kotinsa on.

Hänelle annettiin univormu ja tuntolevy, ja hänet asetettiin ryhmään Ahma. Kuhaa oli innoissaan voidessaan jälleen palvella todellista isänmaataan - tällä kertaa vain hieman toisella tavalla. Hän pitäisi asepukuaan ylpeänä, ja olisi osa ryhmittymää, joka puolustaisi Suomea ja tämän liittolaisia kaikin keinoin, nähden eksoottisia paikkoja ja keräten kunnioittavia katseita paikallisilta heidän palatessaan taistelutantereelta. Tällaisen yliromantisoituneen kuvan Kuhaa oli mielessään luonut hyvin organisoidussa armeijaosastossa toimimisesta. Hänen asetoverinsa sensijaan kertoivat heidän tulevan nukkumaan mitä likaisimmissa koloissa, syövän ainoastaan pois heitettyä ruokaa jos sitäkään, ja matkustavan rahtilaivojen konteissa. Tämän sanottiin karaisevat sotilaita.

Vain muutamia päiviä NTJhin liittymisensä jälkeen Kuhaa ylennettiin ryhmään Susi.

Paluu remmiin

Kuhaan nautittua elämästään Espanjan lämmössä, häneen otti yhteyttä pitkäaikainen kollega ja kumppani Gabriel Lavanche, joka tiedusteli hänen mahdollista halukkuuttaan palata Suomen politiikkaan hänen hallituksensa Opetus- ja Kulttuuriministerinä. Uuden Maailman 624. päivänä Lavanche voitti presidentinvaalit Suomessa valtaisan äänimäärän turvin, ja Kuhaa muutti takaisin Ahvenanmaalle palvellakseen Suomea Gabrielin hallituksen jäsenenä.

Kuhaa alkoi päivittää aikoinaan työstämiään "politiikan ohjelinjoja". Vaikka hän oli ollut pitkään ilman kunnollista kontaktia Suomeen, hän ei epäröinyt palata tietäessään tulevansa työskentelemään ammattimaisten ja luotettavien ihmisten kanssa jotka hän tunsi. Taisteltuaan pitkään ulkomailla Kuhaa nautti voidessaan palata Suomen luonnon rauhaan, vaikka hän jatkoikin Nopean Toiminnan Joukoissa palvelua. Suomen kansallislaulu eRepublikissa.

Kautensa aikana Kuhaa suoritti valtaisan työn kirjatessaan koko eSuomen historian aivan maan alkutaipaleesta Lavanchen kauteen asti. Hänelle annettiin myös tehtäväksi säveltää Suomelle kansallislaulu, minkä hän tekikin Okkius Pyromaniuksen avustuksella.[4][5] Näiden uuvuttavien urakoiden jälkeen hän oli tyytyväinen itseensä voituaan jälleen antaa panoksensa Suomen kulttuuriperinnön säilyttämiseksi ja rikastamiseksi. Hänen uransa NTJssä oli myös hyvällä mallilla - rakennemuutosten seurauksena hänet siirrettiin ryhmään Karhu.

Okkius Pyromaniuksen hautajaissaattue.
Päivä 632 oli synkkä päivä, sillä Kuhaa ja sadat muut menettivät pitkäaikaisen ystävänsä. Okkius Pyromanius löydettiin kuolleena asunnostaan Ahvenanmaalta viestin kera, jossa hän selitti miksi hänen täytyi tehdä mitä hän teki.[6] Suomen kansa osoitti suurta suruaan pukeutumalla mustaan, ja vain kurjista kurjimmat uskalsivat tuona päivänä hymyillä. Lohtua etsiessään Kuhaa ja nanton perustivat Okkius Pyromaniuksen Muistosäätiön kunnioittaakseen hänen muistoaan - kuka tahansa Okkiuksen tuntenut joka haluaa näyttää hänen poismenonsa aiheuttaman surun saa lisätä itsensä organisaation ystävälistalle. Vaikka tilanne näytti lohduttomalta, pieni toivon kipinä jäi elämään Suomen kansan keskuuteen - ehkä Okkius jonain päivänä palaisi kuolleista?

Pikavisiitti maailmalla

Gabriel Lavanchen presidenttikauden päätyttyä 6. syyskuuta Kuhaa päätti lähteä Romaniaan rentoutuakseen. Hän erosi Nopean Toiminnan Joukoista ja suuntasi Munteniaan, jossa hän harjoittaisi sotilastaitojaan oman aikataulunsa mukaan.

Uuden Maailman 663. päivänä Kuhaa tunsi jälleen suurta tuskaa sydämessään - Okkius oli kuollut kuukausi sitten. Tuona päivänä hän pukeutui mustaan näyttääkseen kärsimyksensä ja kaipauksensa, ja niin tekivät monet muutkin. Hän päätti palata Suomeen, mutta ensin hän halusi kunnioittaa Okkiuksen muistoa yhdellä tavalla. Kuhaa matkusti Latviaan, jossa Okkius kerran omin käsin vapautti maakunnan. Kuhaa ei tiennyt miksi se tuntui oikealta paikalta, se vain tuntui. Hän saapui Vidzemeen ja ampui noin kaksikymmentä laukausta ilmaan osoittaakseen syvää kunnioitustaan edesmennyttä ystäväänsä kohtaan.

Sattumalta luodit osuivat laskeutuessaan rekkaan joka kuljetti räjähteitä, joita aiottiin käyttää terrori-iskussa Latvian ja Liettuan välisen rajan tuntumassa sijaitsevassa kylässä. Kuhaa tietenkin väitti tämän olleen hänen tarkoituksensakin, joten hänet ylennettiin sotamarsalkaksi ja hänelle myönnettiin mitali.[7]

Kuhaa palasi Suomeen ja päätti palata politiikkaan, sillä hän koki ettei hänellä ollut enempää saavutettavaa sotilaana.

"Pyörät ne pyörivä ympäri..."

Syyskuussa 2009 Kuhaa valittiin Etelä-Suomesta kansanedustajaksi. Niin hän aloitti neljännen kautensa Suomen eduskunnassa. Hän tunsi nostalgiaa ja intoa todistaa kykenevänsä vielä hoitamaan tehtävää tehokkaasti. Hän ei pyrkinyt olemaan yhtä tehokas kui "parhaina päivinään", sillä hän pelkäsi väsyttävänsä itsensä, mutta muutama päivä vaalien jälkeen hänet valitiin Liberaalin Edistyspuolueen edustajaksi eSuomen valiokuntaan, johon jokaisesta eduskuntapuolueesta valitaan yksi jäsen keskustelemaan ja äänestämään hallituksen "huippusalaisiksi" toteamista aiheista. Lokakuun presidentinvaalien jälkeen Kuhaa joutui kuiteni eroamaan valiokunnasta, sillä Suomen presidentiksi valittu Urokhtor pyysi häntä astumaan jälleen opetusministerin saappaisiin.

Presidenttiys

Jossain vaiheessa lokakuuta Kuhaa pyydettiin ryhtymään Liberaalin Edistyspuolueen presidenttiehdokkaaksi. Kuha oli mielissään kunniasta, ja alkoi tekemään valmisteluja. Marraskuun viidentenä päivänä Kuhaa sai 314 ääntä tukenaan Liberaali Edistyspuolue, Pyhän Laupeuden Kaarti, Kansallinen Eliittipuolue sekä Nassen Posse, tullen näin Suomen 13. presidentiksi.[8]. Samana päivänä hänestä tuli mediamoguli.

Kuhaalla kesti hetki tottua presidenttinä olemiseen. Vaikka hän olikin kokenut poliitikko, hänestä oli hämmentävää saada yhtäkkiä niin paljon valtaa ja vastuuta. Marraskuun kaudella hallituksen pääpaino oli viedä Urokhtorin kaudella aloitetut pitkän tähtäimen projektit loppusuoralle, jotta Suomen kehitys olisi entistä vakaammalla pohjalla. Luonnollisesti hän myös halusi varmistaa Suomen itsenäisyyden säilymisen ja estää kotimaansa täydellisen tuohoutumisen, vaikka mitään Suomea uhkaavia vaaroja ei ollut edes näköpiirissä. Se vain sattui kuulostamaan paremmalta kuin "Mikä ei ole rikki ei kaipaa korjausta, mennään virran mukana ja katsotaan mitä tapahtuu.". Kuhaan ensimmäisiä toimenpiteitä presidenttinä oli vallata Lappi takaisin Venäjältä. MPPdensä avulla Suomi otti Lapin takaisin 8. marraskuuta, ja maa oli jälleen kokonainen.[9]. Tämän jälkeen tilanne rauhoittui, ja Kuhaan rooliksi jäi lähinnä edustaa Suomea EDENissä, ja vastailla niin liittolais- kuin vihollismaidenkin diplomaattien, lähettiläiden ja presidenttien viesteihin. Marraskuussa Suomi liittyi Irlannin ja USAn väliseen harjoitussotaan.

Marraskuussa suhteet [[Estonia{Viron|Estonia{Viron]] ja Latvian kanssa olivat suuri puheenaihe Suomessa. Marraskuun ensimmäinen päivä liittouma PEACE GC oli aloittanut massiivisen hyökkäyksen Kroatiaa vastaan, ja sekä Venäjä että Latvia, joista jälkimmäisen Viro oli päästänyt alueidensa läpi, hyökkäsivät Suomeen tarkoituksenaan imeä vahinkoa Kroatian puolustamisesta. Tämä asetti paineita Kuhaan hallituksen harteille, sillä suuri osa kansalaisista vaati kostoa. Viron kansalaiset eivät kuitenkaan tuntuneet hyväksyvän hallituksensa päätöstä auttaa Latviaa, ja Viron uusi presidentti s33vald vakuutti Viron uuden hallituksen haluavan hyvät suhteet Suomen kanssa. Vaikka Kuhaan hallitus ilmoitti ettei Viroa aiottu päästää kuin koiraa veräjästä, heidän päätöksensä olla hyökkäämättä sokeasti seurauksista välittämättä ei tyydyttänyt kovaäänisimpiä suomalaisia. Kun Kuhaa ehdotti rauhaa Viron kanssa saadakseen maan pois Suomi-Latvia -sodasta, Suomen kansa kirjaimellisesti paskoi alleen koska he luulivat, että Suomi olisi tuon sodan kautta voinut hyökätä Viroon. Suomi ei kuitenkaan ollut ikinä julistanut sotaa Virolle, joten rauhansopimus esti Suomea hyökkäämästä Viroon tai Latviaan yhtä paljon kuin rauhansopimus Unkarin kanssa olisi estänyt Southern Great Plainin valtaamisen. Kun hallitus ilmoitti, ettei silloisissa olostuheissa ollut mahdollista tai kannattavaa hyökätä Viroon tai Latviaan, eräät henkilöt vaativat Kuhaan ja hänen hallituksensa eroa.[10][11][12] Mutta todellinen uutispommi oli vasta tulossa!

Marraskuussa kävi ilmeiseksi, että PEACE GCnä tunnettu mahtava sotilasliitto oli tullut tiensä päähän, ja se alkoi menettää jäsenmaita tiheään tahtiin. Suomi, jolla oli pitkä ja hedelmällinen suhde PEACEn ja sen jäsenmaiden kanssa, katsoi että on aika seurata perässä. Pian Indonesian ja Unkarin erottua liitosta, myös Suomi julkaisi erokirjeensä PEACEsta. Ilmoitus synnytti sekä suurta riemua että katkeruutta sekä EDEN- että PEACE-maiden joukossa, sillä Suomi oli pitkään ollut monien maiden luotettava ystävä joka oli ollut aina valmis tarjoamaan tukeaan.[13]

Kuun loppupuolella, marraskuun 26. päivänä, historia toisti itseään. Suomi oli jälleen hyökkäyksen kohteen, kun Venäjä ja Latvia avasivat samanaikaisesti tulen imeäkseen vahinkoa tärkeämmistä, Kroatiassa käytävistä taisteluista. Suomi ohjeisti jälleen kansalaisensa puolustamaan Kroatiaa, mutta tämä päätös ei tyydyttänyt kaikkia. Kroatia kuitenkin pelastettiin ja Suomi saattoi aloittaa alueidensa valtaamisen takaisin. Latvia potkaistiin nopeasti ulos Suomen maaperältä, mutta Venäjän karkoittaminen vei muutaman päivän.[14][15] Lopulta, joulukuun kolmas päivä, Suomi valtasi Oulun ja hallitsi siten kaikkia alkuperäisalueitaan. Sodan jälkeen hallitusta työllistivät monet uudet pelaajat jotka olivat liittyneet peliin puolustamaan isänmaataan. Mediassa julkaistiin näitä uusia pelaajia varten tietopaketti, ja tervetuloviesti päivitettiin varoittamaan uusia pelaajia liittymästä yli 1- tai 2-laadun yrityksiin, sillä viholliseksi epäilty taho oli perustanut Suomeen Q5-yrityksen palkatakseen uusia pelaajia. Tämän oletettiin olevan vastaisku muutaman suomalaisen harjoittamalle vastaavalle toiminnalle Venäjällä.[16][17]

Mitä jälkeen?

Kuhaa nautti Espanjan rannoista...jonkin aikaa.
Presidenttikautensa jäljiltä Kuhaa tunsi itsenäs uupuneeksi, ja päätti yrittää rentoutua. Hän pysyi Suomessa työskentelemässä ja harjoittelemassa sotilastaitojaan, mutta oli tyytyväinen voidessaan antaa seuraajansa Pateroyerin hoitaa valtion asiat. Kuhaa on iloinen saatuaan kokea millaista on johtaa maata, ja haluaisi kiittää hallitustaan, joka piti koneen rattaat pyörimässä. Sillä hetkellä Kuhaa ei kuitenkaan ollut kiinnostunut muusta kuin Wikistä, jossa hänet oli ylennetty ylläpidon jäseneksi. Kuitenkin, kun hänen hyvästä ystävästään Squirrelista tuli Liberaalin Edistyspuolueen ppuheenjohtaja joulukuussa, Kuhaa päätti hakea eduskuntaan. Vaikka hän oli jälleen aktiivisimpien edustajien joukossa, hän ei enää nauttinut politiikasta. Siksi Kuhaa päätti kauden lopun lähestyessä, ettei enää hakeutuisi kansanedustajaksi.[18] Kun tammikuun 26. päivä tuli, se oli kuin syvä henkäys raikasta ilmaa viikkojen sukelluksen jälkeen. Hän oli viimein karistanut kahleensa ja oli vapaa menemään minne vain ja tekemään mitä huvitti. Elämä oli jälleen hyvää.

Kuhaa päätti asettua Espanjaan, jonne hän tunsi tietyllä tasolla kuuluvansa. Oli kulunut lähes vuosi siitä, kun hän oli ryhtynyt aktiiviseksi pelaajaksi, ja siksi hän koki että oli aika ottaa rennosti. Hän kävi silti töissä ja harjoitteli, ja piti yhteyttä ystäviinsä Suomessa, mutta hän ei halunnut vaivata itseään liian vaikeilla asioilla, koska katsoi tehneensä jo osuutensa Suomen rakentamisessa - aivan kuten hän oli toivonut yli vuosi sitten koskettaessaan itsenäisen Suomen kamaraa ensimmäistä kertaa. Hän ei kuitenkaan saanut nauttia rauhallisesta olostaan pitkään. Tammikuun lopulla Suomen presidentti Stogis päätti, että on aika rankaista Suomen monta kertaa pettänyttä Viroa. Mahdollisuus tähän tuli, kun Viro unohti uusia MPPnsä Unkarin kanssa, eikä Suomen hallitus hukannut aikaa julistaessaan sotaa.[19] Vaikka taistelu hävittiin[20], vain harvat tuntuivat pettyneiltä. Sodanjulistuksen takia Suomi oli pudonnut pois Malesian harjoitussodasta, ja jotkut syyttivät hallitusta rahan tuhlaamisesta - samat henkilöt jotka palavasti vaativat hyökkäämistä Viroon kaksi kuukautta aikaisemmin.

Valmistettuaan aseita jonkin aikaa Suomessa, Kuhaa päätti että oli aika taas lähteä jonnekin. Hän osti matkalipun ja lensi Kroatiaan, jossa hänen hyvä ystävänsä ja kollegansa Andycro asui. Asuttuaan Kroatiassa noin kuukauden, Kuhaa palasi Suomeen, kun hänen ystäviensä tehdas tarvitsi kyvykkäitä työntekijöitä valmistamaan aseita.

Sekalaista

Tähän on listattu mahdollisesti kiinnostavia asioita Kuhaasta.

Organisaatiot ja sanomalehti

Tällä hetkellä Kuhaa hallinnoi kahta organisaatiota, Kalifin Salakammiota, jota hän käyttää varastotilana ja itsensä lahjomiseen, sekä Okkius Pyromanius Memorial Organizationia, joka perustettiin kunnioittamaan poismenneen Okkius Pyromaniuksen muistoa. Hänen sanomalehtensä World In a Nutshell(entinen Kuha-Sanomat/Enlightenment) on tähän mennessä julkaissut humoristisia artikkeleita Espanjasta, Kroatiasta, Ranskasta, PEACE GCstä, pekonista sekä monesta muusta aiheesta.

Saavutukset

Icon achievement Hard Worker on.gif 29x Hard Worker
Icon achievement Congress Member on.gif 12x Congress Member
Icon achievement Country President on.gif 1x Country President
Icon achievement Media Mogul on.gif 1x Media Mogul
Icon achievement Resistance Hero on.gif 1x Resistance Hero
Icon achievement Battle Hero on.gif 1x Battle Hero
Icon achievement Super Soldier on.gif 35x Super Soldier
Icon achievement Mercenary on.gif 1x Mercenary
Icon achievement True Patriot on.gif 10x True Patriot


Triviatietoa Kuhaasta

  • Hän haluaisi nähdä eJamaikan ja eKannabiksen lisättävän peliin
  • Kuhaa on erittäin huolestunut ilmastonmuutoksesta Uudessa Maailmassa
  • Hänestä on mukava lukea artikkeleita joissa ei ole muuta sisältöä kuin hauskoja kuvia - erityisesti lolcatseja - vaikka hän pitääkin asian huolellisesti salassa.