Lahna/Suomi

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
SuomiIcon-Finland.png


Dead citizen.png
Dead citizen

Lahna

46 Message  · Wiki

Citizen1199499.jpg
Yhteisö
Kansalaisuus Flag-Finland.jpg eRepublikan
Syntymäpäivä 28.09.2008
Kuolinpäivä 2012
Asuinalue Icon-Finland.png Oulu
Sukupuoli Mies
Politiikka
Suomen kansanedustaja
26. tammikuuta 2009 – 26. helmikuuta 2009
26. toukokuuta 2009 – 26. kesäkuuta 2009
26. elokuuta 2009 – 26. syyskuuta 2009
26. lokakuuta 2009 – 26. marraskuuta 2009
26. tammikuuta 2010 – 26. helmikuuta 2010
26. maaliskuuta 2010 – 26. toukokuuta 2010
26. heinäkuuta 2010 – 26. tammikuuta 2011
26. maaliskuuta 2011 – 26. elokuuta 2011
Sinisen Puolueen puheenjohtaja
16. marraskuuta 2009 – 21. marraskuuta 2009
Edeltäjä Viljami Koho
Seuraaja TTi09
16. kesäkuuta 2011 – 23. kesäkuuta 2011
Edeltäjä Flint Paananen
Seuraaja Flint Paananen
Suomen sisäministeri
6. kesäkuuta 2011 – 6. heinäkuuta 2011
Edeltäjä Enwrath
Seuraaja Seppokumpu
Armeija
Sotilasarvo Icon rank God of War.png God of War
Aircraft rank Airman 0.png Airman

Lahna on suomalainen Erepublik pelaaja. Hän aloitti pelin 28.9.2008. Lahna on toiminut urallaan kansanedustajana sekä Sinisen Puolueen puheenjohtajana. Lahna on persoonana mahdollisesti tuttavallinen, mutta erittäin kaksimainen. Hänen on vaikea keskittyä yhteen asiaan kerrallaan, jolloin tehtävän suorittaminen loppuun saakka kunniallisesti vaikeutuu huomattavasti. Hän saattaa hetkellisesti päättää armeijaurasta, mutta pian politiikka houkuttelee ja armeija jää taakse.

Ensiaskeleet Uudessa Maailmassa

Lahna päätyi pelaamaan Erepublikia Finnishmasterin kutsusta, kuka oli hänen kaverinsa sekä oikeassa elämässä että pelissä. Niinä päivinä Suomi oli Norjan vallan alla, joten Lahna ja Finnishmaster päättivät mennä asumaan Icon-Iran.png Iraniin, South Khorasaniin. Aluksi Lahna opiskeli Erepublikin toimintoja ja pelimekaniikkaa ja oppi sitä hieman. Silti hän oppi sitä liian vähän että hän jäi 2-Clickeriksi. Kun joulukuussa 2008 Suomi palautui takaisin oikealle omistajalleen Suomen vapaussodan jälkeen Lahna ja Finnishmaster muuttivat yhdessä ensimmäistä kertaa Suomeen. Se ei kuitenkaan auttanut Lahnan tilannetta ja motivaatiota ja hän jatkoi edelleen eloa 2-clickerinä.

Oli todella lähelle etteikö Lahna olisi lopettanut Erepublikia, koska peli ei kiinnostanut häntä. Tammikuussa 2009 hän päätti asettua eduskuntavaaleihin ehdolle Sinisen Puolueen riveistä. Onnistuneesti hän pääsi kansanedustajaksi ja hänen kurssinsa Erepublikissa sai aivan uuden suunnan. Lahna alkoi hieman enemmän käyttämään aikaa Erepublikkiin ja sen tutkimiseen. Suomen foorumilla häntä ei kuitenkaan tavattu.

Aktiivisuus nousee

Lahnan aktiivisuus ei missään vaiheessa ollut korkea. IRC:ssä ei näkynyt, ei myöskään foorumilla. Toukokuun loppupuolella hän kuitenkin päätti nostaa aktiivisuustasoaan ja rekisteröityi foorumille. Samalla hän pääsi myös eduskuntaan. Hän liittyi myös HTJ:hin ja Siniseen Puolueeseen. Kesäksi kuitenkin Lahnan aktiivisuus taas laski.

Kesän jälkeen Lahna asetti itselleen uuden vaihteen päälle. Hän pääsi elokuussa eduskuntaan. Hän alkoi enemmän puhumaan foorumilla ja ircin käyttö yleistyi. Lokakuussa Lahna päätti mennä ehdolle Sinisen Puolueen uudeksi puheenjohtajaksi, mutta jäi toiseksi. Hän kokeili kuukautta myöhemmin uudelleen ja voitti vaalit. Lyhyeksi kuitenkin hänen kautensa jäi kun ei Sinisellä Puolueella ollut aktiivisia pelaajia kuin alle kymmenen. Lahna erosi virastaan jolloin hänen tilalleen astui TTi09. Lahna liittyi toisen suomalaisen sotilasryhmän, NTJ:n palvelukseen ja oli siellä hieman yli kuukauden.

Paluu Suomeen

Lahna palasi Suomeen takaisin politiikan pariin yli kuukauden sotilaskomentonsa jälkeen. Tammikuun 2010 lopulla hän pääsi jälleen eduskuntaan edustaen Sinistä Puoluetta. Paluu Suomeen kuitenkin jäi odotettua lyhyemmäksi. Kun helmikuun lopulla eduskunta tehtävät loppuivat, päätti Lahna kokeilla jotain erilaista, muuttoa ja uutta elämää ulkomailla. Lahna muutti kautensa jälkeen Icon-South Africa.png Etelä-Afrikkaan, jossa hän aloitti oman, uuden elämänsä.

Lyhyellä ajallaan Etelä-Afrikassa Lahna ehti vaikuttaa paljon. Hän oli mukana keskustelemassa Gautengin vapauttamisesta, joka oli Etelä-Afrikan tärkein alue. Silloin se kuului Icon-Brazil.png Brasilialle. Alueelle hyökättyään saivat etelä-afrikkalaiset maaliskuun lopulla argentinalaiset kimppuunsa. Brasiliakin tuli ja valtasi minkä pystyi. Tästä kaikesta sai alkunsa Suuri Etelän taistelu. Lahna koki että oli aiheuttanut maalle liian kovan kolauksen ja palasi jälleen Suomeen.

Suomi Venäjän alla

Lahna palasi takaisin Suomeen maaliskuussa 2010. Melkein heti Suomi hyökkäsi Venäjälle suunnitelmien mukaan. Hyökkäys oli raskas, koska Suomi menetti alueensa. Lahna oli asettunut ehdolle eduskuntaan Ahvenanmaalta, mutta koska puolet Suomesta vallattiin vaalien aikana, oli Lahna yksi harvoista eduskuntaan pääsijöistä. Suomen alueet joutuivat Venäjälle jälleen kerran ja Lahna päätti liittyä NTJ:n palveluksiin. Lahna oli NTJ:ssä seuraaviin eduskuntavaaleihin saakka kunnes niissä asettui ehdolle ja jatkoi edustajuuttaan toisella kaudella.

Takaisin Suomeen

Huhti-toukokuun vaihteessa Lahna sai 3kk ehdollisen tuomion, kun hän antoi neljä kansalaisuutta pelaajille. Vaikka kohteet olikin harkittu tarkkaan ei Lahna ollut pyytänyt lupaa kansalaishakemusten hyväksymiseen sen aikaiselta ministeriltä. Sininen Puolue langetti samalla Lahnalle 3kk edustuskiellon puolueen virkoihin ja puolueen salaiselle osiolle. Lahna ei pitänyt rangaistuksesta ja loikkasi kesken kansanedustajakautensa Punaiseen Yhteisrintamaan, joka edusti päinvastaista tahoa eSuomen politiikassa kuin Sininen Puolue. Toukokuussa kun Lahnan eduskuntakausi päättyi hän päätti jälleen lähteä maailmalle. Alunperin tarkoitus oli hakeutua pieneen valtioon, mutta sitten mentiinkin jo WLO:n tahdissa. WLO jäi nopeasti taakse ja Lahna muutti joksikin aikaa Etelä-Afrikkaan. Hänen oli kuitenkin vaikea asettua aloilleen ja palasi takaisin Suomeen menestys mielessä.

Pikavisiitti Ameriikoissa

Lahna asui Suomessa huhtikuusta lähtien. Hän asettui tuolloin ehdolle eduskuntaan ja oli siitä asti ollut eduskunnan jäsen peräti 7 kertaa peräkkäin. Tammikuun lopussa hän kuitenkin erosi kansanedustajan virastaan ja muutti Icon-USA.png USA:n uusi elämä mielessä. Lahna liittyi Airborne-nimiseen armeijaryhmään, jossa hän työskenteli ja soti noin kuukauden ajan. Pian hän kuitenkin palasi takaisin Suomeen ja osallistui maaliskuussa 2011 eduskuntavaaleihin, päästen sisään.

Lahna Suomeen yrittämään uudelleen poliittista elämää

Lahna on ollut eduskunnassa maaliskuusta lähtien aina heinäkuuhun saakka. Hän on toiminut useita kertoja puolustusministerin AVS:nä ja hänet valittiin erechin hallitukseen sisäministeriksi. Vaikka Suomi taisteleekin jatkuvasti Viroa vastaan, Lahna on päättänyt jäädä taistelemaan oman maansa puolesta ja on taistellut NTJ:n nimeen jo pitkään.

Elokuun lähtö

Lahna oli eduskunnassa vielä heinäkuuhun saakka. Heinäkuun lopussa hän huomasi kuinka oma sotimiskunto oli huono ja lähti näin ollen (jälleen) Yhdysvaltoihin. Siellä hän liittyi Ultramarines-nimiseen sotilasjärjestöön, jossa hän taisteli useita kuukausia. Hän kasvatti voimiaan huomattavasti.

Marraskuun 2011 puolivälissä hän päätti muuttaa takaisin Suomeen. Suomessa oli koettu marraskuun aikana babyboom, josta hullaantuneena hän asettui eduskuntaan ehdolle jo samaisena kuukautena. Hän sai 25 ääntä ja pääsi sisään.

Tällä hetkellä Lahna on Suomessa ja yrittää päästä mukaan hallituskuvioihin, jotta poliittinen tulevaisuus voisi näyttää paremmalta.

Saavutukset

Icon achievement Hard Worker on.gif 18x Hard Worker
Icon achievement Congress Member on.gif 18x Congress Member
Icon achievement Battle Hero on.gif 3x Battle Hero
Icon achievement Super Soldier on.gif 15x Super Soldier


Triviaa

  • Lahnalla on oma sanomalehti. Hän osti sanomalehden ennen vuoden 2009 toukokuun eduskuntavaaleja. Sen ensimmäinen nimi oli Kalasanomat mutta nykyään se tunnetaan englannin kielellä Imperialistic News-nimellä.
  • Lahna sijoitti 28g nimeämättömään yritykseen, joka tuotti moninkertaista voittoa. Sopimuksen mukaan kaikki sijoittajat saisivat osakkeiden määrään suhteutettuna yhtä paljon kultaa. Oman tunarointinsa takia Lahna sai 28g sijoituksensa takaisin 2g:n kanssa, koska yritys oli tehnyt voittoa.
  • Lahna on ollut puolueen puheenjohtaja vain noin viikon, koska kyllästyi hommaan kesken kauden pelaaja kadon vuoksi.
  • Lahna on vanha pelaaja, joka ei ole kertaakaan urallaan ollut ministerinä.(nyt jo saavuttanut yhden ministeritittelin)
  • Lahna sai ensimmäisen Battle hero-mitalin vain 55 damagepisteellä V1-aikakaudella.
  • Lahna saavutti 1000:nennen päivänsä juhannuksena 2011 eli 25.6.2011.