Lazio

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png


Lazio

Icon-Italy.png Italia

Flamuri i pronarit  Stema e rajonit Lazio
Harta e rajonit Lazio
Historical capital of Italia
Shoqëria
Kryeqyteti Roma
Banorët 78
Vizitorët 46
Gjuhët Italian, English
Produktiviteti
Resurset None

Lazio është një rajon të Italisë.Kryeqyteti i rajonit dhe të kombit është Roma.

Gjeografia

Lazio is neighbored by following regions:

Ndertimet

Regjioni ka spital Q3

Ekonomia

Kryetaret

Tabela e mëposhtme liston kryetarët e Lazio / Romës në mënyrë kronologjike:

Data e Zgjehjeve Kryeti Partia
21 Qershor 2008 Aquarius
21 Korrik 2008 nuk dihet
21 Gusht 2008 Alceo Partito Progressista Riformista
21 Shtator 2008 Caio Alessandro Cesare Aquila et Gladius