Maharashtra

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png


Maharashtra

Icon-China.png China

Flamuri i pronarit  Stema e rajonit Maharashtra
Harta e rajonit Maharashtra
Shoqëria
Kryeqyteti Mumbai
Gjuhët English
Moving Zone B4
Produktiviteti
Resurset None


Maharashtra është një rajon të Indisë. Kryeqyteti që është Mumbai.

Në prill të vitit 2008, ajo u bë pjesë e Pakistanit, si pasojë e Luftës Pakistan-Indi. Ajo u mor përsipër nga Indonezia më vonë, dhe pushtoi pastaj nga Rumania në prill 2009. Indonesia pastaj e mori atë përsëri, dhe ajo ishte vonë rigjetur nga India për shkak të një marrëveshjeje me Indonezisë.

Gjeografia

Maharashtra is neighbored by following regions:

Resources

Icon - Fruits.png Fruits