Maverick pack/Română

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
FrançaisIcon-France.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png


Maverick pack.png

Pachetul Maverick este un pachet de aprovizionare special, achiziționat la un preț de Icon-Euros.gif 14.9 €. Odată achiziționat, beneficiile pachetului Maverick vor fi active pe contul cetățean timp de 30 de zile (aurul, boosterele, barele energetice nu au o dată de expirare).

Pachetul oferă următoarele articole și beneficii:

  • Icon-gold.gif 25 Aur;
  • 15 200 energie bare de energie;
  • 10 bombe mici;(disponibile timp de 30 de zile, acestea vor prelungi timp de 30 de zile durata bombelor mici din depozitul dumneavoastră)
  • 2 bombe mari;(disponibile timp de 30 de zile, acestea vor prelungi timp de 30 de zile durata bombelor mici din depozitul dumneavoastră)
  • 5 stimulatoare de daune cu 50% timp de 2 ore;
  • 1 centru energetic de 600 de puncte de energie timp de 30 de zile.
  • Comutator de divizie: comutați diviziile liber timp de 30 de zile.

Comutator de divizie

În diviziile deblocate, lovitura maximă plafonată înlocuiește lovitura obișnuită (lovitura bazată pe forță, armă și rang) dacă aceasta din urmă este mai mare. Lovitura maximă este cea mai mare lovitură făcută în acea rundă de un jucător care aparține în mod natural diviziei respective. Cu toate acestea, dacă lovitura maximă este mai mică de 10.000, atunci 10.000 ar fi luate în considerare dauna / lovitura. Toate bonusurile (cetățean de elită / rang de legenda / rapel de daune etc.) sunt adăugate la lovitura maximă plafonată, deoarece acestea sunt adăugate la lovitura obișnuită.

Exemplu
  • Dacă diviziunea dvs. implicită este divizia 2 și deblochezi divizia 1, în care lovitura maximă este de 5.000, dauna / lovitura ta va fi de 10.000 + bonusuri.
  • Dacă diviziunea dvs. implicită este divizia 2 și deblochezi divizia 1, în care lovitura maximă este de 15.000, dauna / lovitura ta va fi de 15.000 + bonusuri.

FAQ

Î: Dacă aveți o legendă care lovește într-o diviziune și trec la această divizie, voi avea maxhit-ul lui cu bonus de legendă inclus sau nu?
R: Bonusul legendei va fi adăugat la maxhit în noua divizie.


Oferte speciale

Pachetul de asaltPachetul aviatorului/XS • Pachetul Piața neagrăBlitzkrieg packPachetul de luptăTrusa de infanteriePachetul MaverickPachetul de aur XSPachetul de aur lunarPower packPachetul de aprovizionarePachetul tancului XSTycoon packPachetul de războiContract de instruireJetoane de joc
Sezonier: Pachetul cadouPachetul Luptătorului Umbrei S
Toamnă: Pachetul de toamnă XSPachetul de toamnă SPachetul de toamnă MPachetul de toamnă LPachetul de toamnă XL