Приватните пораки

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
عربيIcon-Arabic.png
БеларускаяIcon-Belarus.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
MagyarIcon-Hungary.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
МакедонскиIcon-North Macedonia.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


edit

Babelfish.jpg This page's translation is incomplete!

This page is incomplete. An editor began to translate the page from English but didn't finish.
You can help by completing the translation. For more information, see Help:Translating Pages.

Приватните пораки се користат граѓаните да комуницираат меѓусебно. Вие можете да пристапите до вашите пораки со кликање на Envelope icon.png иконата во лентата или New message.jpg ако имате нови пораки.

Пораки

Message.jpg

Твоите пораки до другите граѓани се покажани како конверазции. Кога вие ќе пратите порака до друг граѓанин и тој/таа ви врати, пораката ќе се појави под пораката вие што сте ја испратиле. Секогаш кога ќе ја користите формата за испраќање порака за да одговорите во страната каде што ја читате пораката, одговорот ќе се покаже во истата конверзација. Ако пратите нова порака (од профилот или копчето за нова порака), ќе биде започната нова конверзација. Единствено само конверзациите кои што се испратени пред помалце од 14 дена ќе бидат прикажани во сандачето.

Ако сакате да напишете порака на некого, вие треба да кликнете на копчето за нова порака во неговиот/нејзиниот профил. Вие можете да го користите копчето "new message" што се наоѓа во сандачето за да испраќате пораки до вашите пријатели.

  • Тип: Вие исто така можете да испратите порака до вашите пријатели со скратеницата SHIFT+N на ваѓата тастатура
  • Тип 2: Вие можете да пратите масовна порака до максимум 30 пријатели што ги имате

Напомена: Граѓаните кои ја имаат титулата Young Title можат да праќаат 1 порака на 15 минути.

Видете исто така