Military coup/Română

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
FrançaisIcon-France.png
RomânăIcon-Romania.png


Lovitura de stat militară este o încercare de a răsturna actualul guvern, executată de un lider militar, unde, dacă are succes, acel lider militar devine Dictator. Această funcție a fost implementată în ziua 2.656 (Feb 27, 2015) și de atunci este activă în Lumea Nouă.

Condiții

Pentru o lovitură de stat militară de succes, trebuie să înceapă un război civil de către unul dintre File:Icon-Română.pngcommanders unităților militare din țară. De obicei, pentru a spori șansele unei lovituri de stat militare de succes, comandanții altor unități militare din aceeași țară îl susțin pe comandantul inițial care a început războiul civil.

Lovitură de stat militară - fază de pregătire

Următoarele cerințe trebuie îndeplinite pentru a începe lovitura de stat militară:

 1. Unitatea militară trebuie să aibă cel puțin 60 de zile vechime
 2. Comandantul trebuie să aibă un nivel minim de experiență 25
 3. Comandantul trebuie să fi fost în unitatea militară mai mult de 14 zile
 4. Money.png 1,000,000 sau mai mult CC în contul unității militare (costul inițial)
 5. Țara mai are cel puțin o regiune
 6. Capitala actuală nu este atacată
 7. Țara nu are un dictator
 8. Nu a existat o revoluție de succes în ultimele 10 zile

Dacă sunt îndeplinite toate condițiile, Money.png 1,000,000 CC se deduce din contul unității militare și începe o „perioadă de sprijin”. Durează 3 ore și permite altor unități militare din țara respectivă să susțină lovitura de stat militară. Decizia de susținere revine comandanților. Acțiunea de susținere este gratuită.

Dacă o unitate militară nu susține lovitura de stat militară, aceasta va fi setată automat să lupte pentru actualul guvern și democrație.

Notă: Dacă o lovitură de stat militară nu are succes, trebuie să treacă 24 de ore înainte ca o altă încercare să poată fi făcută în țara respectivă.

Campanie militară de lovitură de stat

Partea lovitură de stat pe câmpul de luptă este marcată cu săbii roșii.
Pagina principală: Civil war

După încheierea perioadei de sprijin de 3 ore, se începe o campanie militară de lovitură de stat (război civil) în capitala țării.

În funcție de rezultatul războiului civil, fie dictatorul preia conducerea, fie nimic nu se schimbă cu adevărat. Dacă lovitura militară eșuează, președintele și Congresul își continuă sarcinile în mod normal. Dacă, însă, lovitura militară are succes, lucrurile se pot schimba semnificativ.

Organizații naționale

În timpul unei campanii militare de lovitură de stat, președintele este încă responsabil de organizațiile naționale. În acel moment, rezultatul războiului civil este neclar și președintele poate face orice din punct de vedere tehnic cu activele (bani, obiecte etc.) pe care le are organizația. Președintele poate dona / vinde / asigura banii și alte bunuri în orice mod dorește și poate face tot ce vrea cu ei.

Cu toate acestea, dacă războiul civil se încheie în favoarea atacatorilor și Dictatorul preia conducerea, proprietatea tuturor organizațiilor naționale se transferă Dictatorului. Dictatorul poate avea acces la organizațiile naționale, trimițând un ticket la Game Support cu lista organizațiilor la care ar dori să aibă acces. Trebuie furnizat un nou e-mail cu fiecare organizație. Vom schimba apoi adresa de e-mail și Dictatorul poate avea acces utilizând funcția „parolă uitată”.

În timp ce președintele ar putea fi în continuare în măsură să acceseze organizațiile pentru o perioadă de timp înainte de schimbarea e-mailului, președintele nu are dreptul să întreprindă acțiuni în organizații atunci când Dictatorul este în funcție. Aceste acțiuni includ, dar nu se limitează la, donarea de active de la organizație, vânzarea de produse sau efectuarea de schimburi pe piața monetară. În cazul în care astfel de acțiuni sunt efectuate atunci când dictatorul a fost la conducere, toate acțiunile vor fi anulate și președintele ar putea fi penalizat.

Vă rugăm să rețineți că organizațiile câștigate de unitățile militare în turneul de unități militare vor continua să fie proprietatea unităților militare și, la fel ca președinții, nici dictatorii nu le pot atinge.

Important: Finanțare

Dacă se folosește o monedă ilegală pentru a finanța o lovitură de stat militară, echipa eRepublik își rezervă dreptul de a revoca Dictatura și de a penaliza părțile implicate. Fiecare comandant al unității militare care inițiază o lovitură de stat militară este întotdeauna responsabil pentru acțiune și pentru banii din contul unității militare.

Dacă cineva a donat o sumă suspect de mare de monedă unității dvs. militare și nu sunteți sigur dacă este curat sau nu, vă rugăm să ne trimiteți un ticket pentru a evita problemele!

Alte lucruri importante

 • Dacă un președinte al țării X face o lovitură de stat militară de succes în țara Y, el / ea va deveni un dictator și va pierde automat locul președintelui în țara X, ca și cum ar fi fost acuzat.
 • Dacă un congresman face o lovitură de stat militară de succes în aceeași țară în care este congresman, el / ea va rămâne în congres.
 • Dacă un congresman al țării X face o lovitură de stat militară de succes într-o altă țară, el / ea va pierde poziția în Congres.
 • Fereastra de 10 zile după ultima lovitură de stat începe la sfârșitul acelei campanii.
 • Lupta în campaniile militare de lovitură de stat vă va oferi cu 10% mai multe puncte de rang.
 • Lupta în campaniile militare de lovitură de stat nu va conta pentru medaliile Patriot adevărat, Mercenar sau luptător pentru libertate.

FAQ

 • Î: Este posibil să aveți 2 campanii militare de lovitură de stat în aceleași țări în același timp de la 2 posibili dictatori diferiți?
  • R: Nu, nu poate exista decât 1 lovitură de stat în același timp.
 • Î: Cum văd ce unități militare au susținut o lovitură de stat sau o revoluție?
  • R: Va fi un banner pe pagina principală unde puteți vedea suporterii dacă vă aflați în regiunea în care a fost începută lovitura de stat / revoluția.

Înainte de ziua 2.656

Înainte ca lovitura militară să fie implementată oficial în Lumea Nouă și să poată fi declanșată oficial în joc, loviturile militare din trecut au fost efectuate prin cucerirea regiunii și ștergerea țărilor de pe harta lumii. De asemenea, a fost obișnuit să se efectueze o preluare politică prin utilizarea soldaților anumitor unități militare. A fost denumită o preluare militară (MTO).

Exemplu

Vezi si