Военен урок

From eRepublik Official Wiki
Jump to navigation Jump to search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
ČeskoslovenštinaIcon-Czechoslovak.png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
עבריתIcon-Israel.png
한글Icon-South Korea.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
EspañolIcon-Spain.png
SvenskaIcon-Sweden.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Военни действия

Войник · Тренировъчна площадка · Битка · Партизанска битка · Бойно поле · Въздушна битка · Депо за превозни средства · Скинове за танкове · Скинове за літаків · Военен ранг · Ранг във ВВС · Военни формули


Бърз Старт

1. Провери кръвта си: Ти можеш да се биеш само ако имаш 20 кръв или повече. Ако нямаш, можеш да увеличиш кръвта си по два начина: или чрез ядене на храна, или чрез използване на здравен пакет.

2. Купи оръжие: Отиди на пазара и купи оръжие по твой избор. Можеш да се биеш невъоръжен, но това ще бъде за сметка на щетата и следователно на приноса. Дневното трениране ще повиши силата ти. Колкото по-голяма сила имаш и колкото по-голяма е огневата мощ на оръжието ти, толкова повече щета ще нанасяш.

3. Включи се в битка: Щракнете на бутона "Присъедини се", за да се включите в битката. В случай, че се присъедините към война за освобождение, трябва да изберете страната, към която желаете да се присъедините ("Join Resistance" или "Join [Country]").

4. Избери оръжие: Едно оръжие се избира автоматично за теб. Ако искаш да смениш оръжията, можеш да щракнеш на бутона за смяна на оръжия.

5. Биене за твоята страна: Шракни на "Fight" на екрана на битката. Ти ще атакуваш противниковия играч и ще загубиш 10 кръв. Когато врага загуби всичката си кръв, ти ще бъдеш награден с точки влияние за твоята страна и ще напреднеш в ранга. Ако няма бутон за биене, или твоята страна не е включена в битката, или кръвта ти е под 20.

Някои факти

Fight bg.jpg

Потребителски интерфейс


Битки, състоящи се от рундове

Битките се състоят от рундове. Всеки рунд продължава 2 часа. Победителят от рунда е тази страна, която спечели повече от 1800 точки по време на двучасовата битка. Когато рундът завършва, по един Герой на Битката бива определен от всяка страна, и получава медал за Герой на Битката и 5 злато. Герой на Битката е играчът с най-много влияние от всяка страна.

Вашият враг

Можете да видите статусът на вашият враг, включително неговата доминация (сравнена в проценти с доминацията на вашата страна), и кой се бие за него. Лентата за доминацията на врага е винаги червена, позиционирана в дясната част, без значение от тяхната позиция (нападател или защитник).

Условия за победа

За да спечели битката, атакуващият или защитникът трябва да спечели 8 мини битки.

Здравен лимит

10 е минималното здраве, което трябва да имате за да участвате в битка.

Оръжия

Главна статия: Weapon
Weapon bg.jpg
 • Firepower: процентното увеличение на щетата Ви ако използвате това оръжие, на абза щетата Ви без оръжие.
 • Durability: Показва колко пъти може да използвате оръжието. Всеки удар по противника намаля стойността с 1.


Как работят болниците

Болниците могат да се използват само от защитника на региона. Трябва да е направена предварително в региона който е атакуван. Може да се използва само ако е поставена в определен слот отговарящ на номера на съответната битка. Тоест, ако болницата е поставена в слот 2 на съответният регион, тогава защитниците на региона ще могат да я използват само по време на втората битка от войната.

Ако и двете по-горе са изпълнени, защитниците ще могат да използват болницата до максималния брой ползвания от играч за тази болница. Т.е. ако максималният брой използвания е 8, ще може да се използва само 8 пъти. Всяко използване повишава здравето с 10

Всяка болница има определен брой ползвания и ще бъде разрушена когато се изхаби. Т.е. ако използваемостта на болницата е 25000, може да осигури максимум 25000 здраве за защитниците на региона по време на битката преди да бъде разрушена.

Статистика за битката

натискайки "Battle Stats" ще се покажат най-добрите 5 по щета за вашата страна за всяка битка, както и вашият резултат най-долу.

Бързи съвети

 • Тренирайте с бустера даващ +50%;
 • Не работете с бустер;
 • Поканете поне двама приятели;
 • Бийте се само когато има изключително важни битки преди да направите 250 сила;
 • Преглеждайте офертите и за четирите оръжия преди да купите най-евтините;
 • Работете всеки ден без прекъсване (30 дни без прекъсване - получавате 5 злато);
 • Местете се в други региони само при неотложна нужда;
 • Ако много важна битка в момента е над 70% влияние, бийте се при следващото си влизане в играта или най-добре при последното;
 • Не се размазвайте в битка, ще сте по-полезни ако след това сте в кондиция. България има стари играчи, които могат да си позволят да се бият до последна капка кръв;
 • Следете пресата. Информирайте се за всички актуални промени;
 • Абонирайте се за армейския вестник.

Виж също

За по-специфични инструкции, моля прочетете страниците Бой и Бойно поле.


Menu Rising

Main page · Market · Community · Rules · History