Vojni tutorijal

From eRepublik Official Wiki
Jump to navigation Jump to search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
ČeskoslovenštinaIcon-Czechoslovak.png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
עבריתIcon-Israel.png
한글Icon-South Korea.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
EspañolIcon-Spain.png
SvenskaIcon-Sweden.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Brzi početak

1. Provjeri svoju energiju: Moći ćete se boriti jedino ako imate 20 jedinica energije ili više. Ako nemate, možete ju povećati konzumiranjem hrane, korištenjem paketa prve pomoći ili jedenjem energetskih pločica.

2. Kupi oružje: Idite na tržnicu i kupite oružje koje želite. Možete se boriti i nenaoružani ali to će utjecati učinjenu štetu i vaš utjecaj u borbi. Dnevni trening povećava vašu snagu. Što vam je veća snaga i oružje jače, to radite više štete.

3. Pridruži se bitci: Kliknite na tipku "Join" za uključivanje u bitku. Ako je riječ o ratu za nezavisnost morate odabrati stranu kojoj se želite pridružiti ( "Join Resistance" ili "Join [Country]")

4. Odaberi oružje: Oružje je automatski odabrano za vas. Ako želite promjeniti oružje kliknite na tipku za promjenu.

5. Bori se za svoju stranu: Kliknite na "Fight" na glavnom ekranu. Napasti ćete suparničkog igrača i izgubiti 10 jedinica energije, i nagrađeni bodovima utjecaja za svoju stranu i napredovat ćete u ranku. Ako nema tipke za borbu, ili vaša država nije uključena u bitku ili imate manje od 10 jedinica energije.

Neke činjenice

Ui help.jpg

Korisničko sučelje

Kampanje

Više u članku: Campaign

Svaki put kad se započinje napad ili bitka za oslobođenje, kampanja započinje. Svaka kampanja sadrži individualnu bitku. Kako bi se osvojila individualna bitka, jedna strana mora doći do 1800 bodova dominacije. 10 bodova dominacije se dobivaju za svaku minutu prvih 30 minuta onoj strani koji drži više od 50% dominacije tokom bitke; 20 bodova dominacije u idućih 30 minuta, 30 bodova za idućih 30 minuta i 60 bodova za zadnjih 30 minuta. Ako su prošla 2 sata bitke, a niti jedna strana nije osvojila 1800 bodova, onda strana s više bodova pobjeđuje u toj bitci. Nakon što svaka bitka završi, odrediti će se Junak bitke za svaku stranu, te će mu istoimeno dostignuće biti dodijeljeno, kao i određeni dio zlata.

Divizije

Više u članku: Division battles

Tokom svake bitke građani su podijeljeni ovisno o njihovim bodovima iskustva u 4 divizije. Svaka divizija skuplja svoju dominaciju, odnosno bodove dominacije i na taj način pridonosi krajnjem ishodu bitke. Kampanje mogu trajati od 12 do 30 sati.

Vaš neprijatelj

Možete vidjeti status neprijatelja, uključujući njegovu dominaciju (u postotku) i tko se bori za njih. Traka sa prikazom neprijateljeve dominacije će biti crvene boje i nalazi se na desnom dijelu trake, neovisno o njegovoj poziciji (dali je napadač ili branitelj).

Uvjeti pobjede

Više u članku: Division battles

Za pobjedu ili napadač ili branitelj mora osvojiti 8 rundi (mini bitki).

Karakteristike oružja

Više u članku: Weapon
Attribute.JPG
  • Vatrena moć: Kvaliteta oružja pomnožena sa vašom snagom. Što je veća moć vašeg oružja to je veća šteta koju radite s njim.
  • Trajnost: Definira kako često možete koristiti oružje. Svaki udarac protiv neprijatelja smanjuje trajnost oružja za jedan udarac.

Statistike bitke

Klikom na "Battle Stats" prikazat će vam se najboljih 5 građana koji su imali najveći utjecaj u bitci za vašu stranu, za svaku mini-bitku i ukupne rezultate.

Pogledajte još i