Njësia ushtarake

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
عربيIcon-Arabic.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
MagyarIcon-Hungary.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
한글Icon-South Korea.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


This page has a direct link in eRepublik.

eRepublik link: http://www.erepublik.com/en/main/group-home/military


Njesitë Ushtarake është një grup qytetarësh që luftëtarë që dëshirojnë të bëjnë sa më shumë influensë.
Military unit (not a soldier) page.jpg
Njësi ushtarake mund ta hapë gjdo kush. Njësia Ushtarake kushton Icon - Gold.gif 40 Ar. Atë mund ta gjeni tek Komuniteti-Njësia Ushtarake ju mund edhe të aplikoni ne një njësi

Organizimi i Njësisë Ushtarake

Njësia Ushtarake ndahet në regjimente

Regjimentet

Artikulli Kryesor: Regiment

Rregjimenti është një nën-grup i njësisë ushtarake.Ai mund të ketë 50 antarë. 30 antarë mund të hynë në njesi ushtarake kurse 20 të tjerë mund të hynë duke u ftuar nga antarët e regjimentit.Pasi një regjiment arrin 30 antarë një regjiment krijohet automatikisht.Çdo regjiment ka kapitenin e vet ku ai vendos urdhërat pvr regjimentin e tij.

Komanda

Njësia ushtarake udhëheqet nga komandanti,komandanti i dytë dhe kapiteni

Komandanti

Artikulli Kryesor: Commander (MU)

Komandanti është kreu i njesisë ushtarake.Ai vendos urdhërat pvr të gjithë njësinv ushtarake.Ata mund të vendosin 5 urdhëra për ti zgjedhur kapitenet e regjimenteve.Për tu bërë komandant ju duhet ta keni gradën ushtarake Icon rank Commander.png Commander.

Nëse komandanti largohet nga kjo pozitë dhe nuk e emëron ndokënd në pozitën e tij atëhere do të ndodh kjo

  • Nëse ka komandant të dytë ai do të zgjedhet komandant
  • Nëse nuk ka komandant të dytë
  • Kush e ka gradën më të lartë se Icon rank Commander.png Commander do ta marr postin e komandantit
  • Nëse komandanti është i vetmi antarë i njësisë ushtarake atëhere ajo njësi do të fshihet përgjithmonë

Komandanti i dytë

Artikulli Kryesor: 2nd Commander

Komandantët e dytë është deputet i komandantit.Ai për tu bërë komandant i dytë duhet ta kete gradën ushtarake e komandantit. Komandanti i dytë mund ti largoj antarvt nga njvsia ushtarake.

Kapitenët

Artikujt kryesorë: Captain (MU) dhe Captain elections

Kapitenët udhëheqin antarët e regjimentit. Kapiteni votohet nga antarët e regjimentit se kë mund ta zgjedhin kapiten më datën 15 të qdo muaji. Kapiteni mund ti vendos urdhërat për regjimentin e vet.

Urdhërat

Artikulli Kryesor: Daily order
Daily Order completed.png

Urdhërat caktohen nga komandanti ose kapiteni. Urdhërat duhet ti plotësojnë qdo antar ku si shpërblim do të marrin 5 pjesë të bazokave dhe 1 energji bars. Që ti plotësojnë urdhërat anatarët duhet ti mbysin 25 veta.

  • Ju mund ti plotësoni urdhërat vetë një herë në ditë