Turnamenti i Njesive Ushtarake

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
FrançaisIcon-France.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
RomânăIcon-Romania.png


Military units tournament.png

Rregullat themelore

- Të gjitha njësitë ushtarake në Botën e Re do të renditen në bazë të dëmit të bërë nga anëtarët e tyre (të dy anëtarë të plotë dhe rekrutët) - Çdo lloj i akuzave dëmit (duke përfshirë edhe bomba, raketa dhe lufton guerril) - Turneu fillon më 2003, në Ditën Ora 00:00 eRepublik dhe përfundon në fund të ditës 2009

Pranueshmeria e Çmimit

Military units tournament countdown.jpg
  • Një lojtar kualifikohet për të marrë shpërblime të fituara nga njësitin e tij ushtarak vetëm në qoftë se ai e përfundoi urdhrin ditor të paktën dy herë gjatë konkurrimit - Nëse një lojtar luftuan për më shumë se një njësi ushtarake, ai vetëm do të jenë të ligjshëm për të marrë shpërblime si një anëtar injësia për të cilën ai e trajtoi dëmin më të lartë dhe për të cilat ai gjithashtu përfundoi urdhrin ditor të paktën dy herë. - Lojtar duhet të jetë gjithashtu një anëtar i Njësisë Ushtarake për të cilin ai bënte dëmin më të lartë në mënyrë që të marrin shpërblime - Shembull i dy rregullave të mëparshme: njëra merret lojtar 5 milionë euro dëme për A. Njësia Ushtarake Ai pastaj lëviz në Njësinë Ushtarake B dhe merret 3 milion dëme.Lojtar do të jetë e drejtë vetëm për shpërblime të fituara nga A. Njësia Ushtarake Në qoftë se Njësia B Ushtarake fiton contest, lojtari nuk do të marrë asgjë. Nëse Njësia Ushtarake Një fiton konkursin, lojtar duhet të lëvizë përsëri për të Njësisë Ushtarake A në mënyrë që të fitojnë Urdhera Ditor

Renditjet

Rankings during the military units tournament

Renditjet turneu do të jetë i arritshëm përmes një flamur të postuar në faqen - Renditjet do të përditësohet një herë në orë - Nuk do të jetë një renditje global dhe gjithashtu renditjen kombëtare për secilin vend në eRepublik

Shpërblime kolektive-kombëtare Kompeticioni

Anëtarët e 1 vendosur njësie ushtarake në renditjen kombëtare do të marrë 2 bare më shumë energji dhe 2 bazuka më shumë kur kompletimin e Urdhrit Daily, për një periudhë prej 7 ditësh pas përfundimit të konkurrencës (për aq kohë sa ata të plotësoni urdhrin ditor për se Njësia ushtarake)

Kolektive Shpërblimi-Konkursi Ndërkombëtar

Anëtarët e 50 Njësive të lartë ushtarakë në renditjen globale do të marrë 2 bare më shumë energji dhe 2 bazuka më shumë për një periudhë prej 7 ditësh pas përfundimit të konkursit - Të njëjtat 50 njësive ushtarake do të marrë një organizatë që do të mbeten nën vetme kontrolli i udhëheqësit e mu. - Organizata do të marrë një sasi të artë në inventarin, bazuar në pozicionin përfundimtar të njësisë në renditjen, si vijon:

Prize Place
Icon - Gold.gif 500 Ar vendin
Icon - Gold.gif 400 Ar dyte
Icon - Gold.gif 300 Ar trete
Icon - Gold.gif 250 Ar 4-10
Icon - Gold.gif 200 Ar 11-25
Icon - Gold.gif 150 Ar 26-50
  • Në qoftë se një njësi ushtarake është një fitues në të dy garat kombëtare dhe globale, bonuse të Përditshëm Radhit do të grumbulluar, duke rezultuar në 5 bare energjisë dhe 5 bazuka (2 formular konkurrenca Global, 2 nga konkurrenca Kombëtare dhe 1 si një e përditshme e rregullt shpërblimi) - anëtarët e Njësive Ushtarake fituese do të marrin shpërblime të Përditshëm Rendit sipas Rregullave të përshtatshmërisë e listuara më sipër

Arritjet kolektive

Top 3 njësive ushtarake nga të dyja renditjen globale dhe kombëtare do të shpërblehen me medalie ari, argjendi apo bronzi

Shpërblimet individuale

Top 3 kontribuesit dëmtimi i secilës njësi ushtarake do të jetë e shënuar në renditjen kombëtare dhe globale e ardhshme të njësisë së tyre * Përfaqësuesi i lartë 3 kontribuesve të njësive ushtarake që janë shpërblyer me medalje, do të marrë një çmim prej 10 deri në 30 bare energjisë (30 bare energjisë për kontribues 1, 20 bare energjisë për kontribues 2, dhe 10 bare energjisë për kontribues 3) - Një lojtar mund të jetë i paraqitur në renditjen si një kontribues i lartë 3 në një numër të pakufizuar të njësive ushtarake, por ai vetëm do të të marrë çmimin individual bazuar në kontributin e tij në njësinë ushtarake, ai është të drejtë për (ai për të cilin ai e trajtoi dëmin më të lartë dhe ka përfunduar dy herë urdhrin ditor) - në qoftë se një top 3 lojtar nuk ka të drejtë për të marrë çmimin e tij individuale e bare energjisë , çmim nuk do të raportohet për lojtar tjetër të vendosur


Back.gif Ktheu tek faqja Njësia ushtarake