Minister of Foreign Affairs/Română

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran2.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Ministrul Afacerilor Externe , adesea abreviat ca MoFA este un titlu politic care există în mod obișnuit în cabinetul președintelui sau prim-ministrului.

A fost o pozitie creata de utilizatori pana cand a fost introdusa de administratori in octombrie 2012.

În Statele Unite ale Americii, această poziție este denumită în mod tradițional Secretarul de Stat. Această persoană este desemnată de președintele ales sau de Congres ca parte a unui Cabinet al Guvernului. Ministrul Afacerilor Externe este de obicei însărcinat cu strângerea de informații despre activitățile străine și formarea relațiilor cu guvernele străine. Ei, de asemenea, colaborează cu alte țări în ceea ce privește formarea alianțelor, tratatelor, Pactul de protecție reciprocă și influențează atât războiul inițial, cât și războiul. O mare parte din activitatea ministrului Afacerilor Externe este sensibilă și, ca atare, nu este întotdeauna disponibilă imediat populației generale. Ministerul este, în general, diplomatic și nu include discuții despre războaie de multe ori.

Mulți miniștri numesc, de asemenea, un viceprim-ministru al Afacerilor Externe, numit uneori și Subministru al Afacerilor Externe, sub care sunt Ucenicii Senior,i iar mai jos sunt Ucenicii Juniori. În America, poziția VMoFA sau UMoFA este înlocuită cu secretarul adjunct de stat, iar în locul ucenicilor există diferite poziții.