Multiaccountok

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
ČeskoslovenštinaIcon-Czechoslovak.png
EestiIcon-Estonia.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
LatviešuIcon-Latvia.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png

Egy felhasználó egyszerre egy felhasználói fiókot (citizen account ill. játékos karakter) használhat. Ha egy felhasználónak több polgárja (citizen account) van, akkor ezeket a fiókokat mint multiaccountok, azaz többszörös felhasználóknak nevezik. További elnevezések: multik, fékek, klónok. A multiaccountok illegálisak, és végleges felfüggesztéssel büntetődnek.

A leggyakoribb célok, amelyekre a multikat létrehozzák: a meghívottak után járó gold megszerzése, egy cég termelékenységének fokozása, illetve szavazás a választásokon.

multik és szervezetek

Egy felhasználónak csak egy eRepublik karakere, de akárhány szervezete lehet. A többszörös szervezetek nem multiaccountok. Ezzel szemben, egy játékosnál, akit multizás miatt véglegesen felfüggesztenek, jó eséllyel felfüggesztik a szervezeteit is, illegális hasznonszerzés miatt.

Megegyező IP használata

Az egyforma IP használata nem jelenti azt, hogy két/több játékos multi lenne. Elvileg nincsenek speciális feltételek az azonos IP-ről játszóknak, de javasolt nem feltűenően egyirányba donatelni, ill. egymás cégében dolgozni.

Az egy háztartásban játszó játékosoknak javasoljuk, hogy ne osszák meg a jelszavukat, és ne lépjenek be egymás karakterével!

Karakterfelügyelet

A felhasználóknak tilos belépni más karakterével, még alkalmilag is, amíg az nem tud játszani. Ez is multizásnak számít ugyanis. Az eRepublik adminok igen világosan fejezik ezt ki: 1 ember = 1 játékos karakter lehet. Amennyiben egy ember két karaktert visz, még ha az csak kétkattolás (work/train), az már 1 ember = 2 karakternek számít.

See also


Administration Principles

Törvények · Kiegészítés · Büntetési pontok · Fellebbezés · Kapcsolat oldal