LLogarit e shumfishta

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(简体)Icon-China.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
ČeskoslovenštinaIcon-Czechoslovak.png
EestiIcon-Estonia.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
LatviešuIcon-Latvia.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png

Një përdorues mund të kontrollojë vetëm një llogari të qytetarëve në një kohë. Nëse një lojtar ka më shumë se një llogari qytetarëve nën kontrollin e tyre atëherë këto llogari janë të referuara si llogarive të shumëfishta apo multi-llogarive apo multis apo multies. Llogaritë e shumëfishta janë të paligjshme dhe do të rezultojë në një pezullim të përhershëm nga loja.

Më stimujt e hasura për përdorim të shumëfishtë llogarive janë: për të fituar medaljen e artë të marrë nga fton, rritjen e produktivitetit të një shoqërie, apo të votojnë në zgjedhje.

Llogaritë e shumëfishta dhe organizatat

Një person mund të kontrollojë vetëm një llogari qytetarëve. Organizatat qytetare janë hequr nga loja, prandaj një qytetari nuk duhet të kontrollojë një organizatë nëse qasja kanë qenë nga presidenti i vendit aktual. Kontrollimi i më shumë se 1 organizatë nuk është konsideruar si llogarive të shumëfishta.

Perdorimi i IP

Përdorimi i IP njëjtë me shume se nje qytetari nuk konsiderohet të jetë nje kriteri i përcaktimit llogarive shumëfishta. Qytetarët janë këshilluar me forcë që të mos bëni ndonjë transaksionet ndërmjet llogarive në të njëjtën IP.

Qytetarët në të njëjtën familje janë të fuqishëm paralajmëroi që kurrë nuk ndajnë fjalëkalimet me njëri-tjetrin ose "llogaria e ulur."

Llogaria ulur

Qytetarët nuk duhet të marrë kontrollin e llogarisë një qytetar tjetër, ndërsa ata janë larg. Kjo është konsideruar të shumëfishta llogarive përdorimi.Ekipi eRepublik është shumë i qartë në rregullat e njeriut, 1 = 1 llogarisë qytetar. Nëse dikush është në kontroll të dy llogarive, madje edhe për të thjeshtë "2 klikuar" ajo është konsideruar e njeriut 1 = 2 llogaritë e qytetarëve.

Shkeljet e Ligjeve të eRepublik

Veprimet e mëposhtme janë konsideruar si një shkelje e Ligjeve te eRepublik:

  • Krijimi i llogarive të shumta të qytetarëve;
  • kontrollin më shumë se një llogari nuk pezullohet përgjithmonë qytetarëve në çdo periudhë të caktuar kohore;
  • "ulur" - hyjnë në llogarinë e dikujt qytetarëve, ndërsa ai / ajo është në pushim ose në mënyrë për të kryer detyrën në emër të atij personi.

Termat Shërbimit

Termat Shërbimit; section 3 and 7 refer to multi-accounts


Parimet e administratës

Rregullat · Shtes · Konfiskohet pikë · Apelo · Faqja Kontaktuese