My places

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
عربيIcon-Arabic.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
ČeskoslovenštinaIcon-Czechoslovak.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
עבריתIcon-Israel.png
ItalianoIcon-Italy.png
한글Icon-South Korea.png
LatviešuIcon-Latvia.png
LietuviųIcon-Lithuania.png
МакедонскиIcon-Macedonia.png
NederlandsIcon-Netherlands.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


A saját épületeidet a "My places" menüben érheted el (a My land a régi elnevezése a menünek).

Itt 4 fület találsz, 4 épülettípussal:

  • Companies (Cégek);
  • Training grounds (Edzőhelyek);
  • Storage (Raktárak);
  • Health buildings (Életet adó épületek).

Ezeket az épületeket a My Companies felirat mellett lévő plusz/mínusz jellel tudod felépíteni vagy éppen lebontani (bontani csak cégeket lehet, és csak a bekerülési érték felét kapod vissza!)

Cégek

A céges fül legtetején találod az Employer részt, ahol tudsz más emberek cégeiben dolgozni, amiért fizetést kaphatsz. Ehhez először a Job market menüben munkát kell találj, majd itt a work gomb megnyomásával dolgozhatsz.

Company presentation page.jpg

Lejjebb a My Companies résznél láthatod a saját cégeidet. Cégek közül több féle létezik, és több féle minőségű terméket tudnak előállítani, ez a cég ikonja alatt látható csillagok számától függ:

  • Nyersanyag cégek (élelmiszer vagy fegyver nyersanyagot állítanak elő);
  • Élelmiszer gyártó cégek (1-től 6 csillagig fejleszthető);
  • Fegyver gyártó cégek (1-től 6 csillagig fejleszthető).

Ezekben a cégekben úgy tudsz dolgozni, hogy a Work as a Manager oszlopban található fekete piktogrammokat kijelölgeted és az oldal alján megnyomod a Start production gombot. Így az összes cégben dolgozol egyszerre, ez természetesen nem kötelező, de figyelj arra hogy a munkáddal ne akarj több készterméket előállítani mint amennyi nyersanyagod van(illetve termelsz), mert akkor hibaüzenetet kapsz hogy kevés a nyersanyag!

A manager munkán felül arra is van lehetőség hogy munkásokat vegyél fel. Ezt az Employees felirat mellett lévő gombra kattintva teheted meg. Miután betöltötte a dolgozók listáját találsz itt is egy plusz/mínusz jelet , ezzel tudsz állásajánlatot kitenni, vagy munkásokat kirúgni.

Miután valakit felvettél, és az illető dolgozott a céges listádnál tudod kiválasztani melyik cégedben szeretnéd a munkáját felhasználni (Employees oszlop), szintén a piktogrammokat kell kijelölgetni, és start production gombbal már meg is kapod az eredményt.

Edzőhelyek

Ezen a helyen tudsz edzeni, amivel növelheted az erődet. 4 féle edzési lehetőség van, opcionális hogy melyikeket használod, de vigyázz csak az első van ingyen!

Raktárak

A raktárak a nyersanyagok és késztermékek tárolásához kellenek, ha nincs elegendő helyed akkor nem tudsz újabb dolgokat veenni vagy termelni.

Életet adó épületek

Itt találod a town centered, amelynek fejlesztésével növelheted a raktározható wellnessed mennyiségét, így nagyobb mennyiséget is össze lehet gyűjteni (maximum 500-at), tehát nem kell óránként elhasználni. Ezen felül itt vannak a különböző speciális (Loyality pontért vagy nagyon sok aranyért megvehető) bónusz életet adó épületek is.