Toka Ime

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
عربيIcon-Arabic.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
ČeskoslovenštinaIcon-Czechoslovak.png
فارسیIcon-Iran.png
SuomiIcon-Finland.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
MagyarIcon-Hungary.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
עבריתIcon-Israel.png
ItalianoIcon-Italy.png
한글Icon-South Korea.png
LatviešuIcon-Latvia.png
LietuviųIcon-Lithuania.png
МакедонскиIcon-North Macedonia.png
NederlandsIcon-Netherlands.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
EspañolIcon-Spain.png
TürkçeIcon-Turkey.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png


Një qytetarë mund të futet në tokën e vet prej menysë kryesore.

Toka e një qytetari përbëhet prej të gjitha ndërtesave që krijohen prej tij.

Shtesë: Mund të futesh në tokën tënde duke shtypur SHIFT+L.

Ndërtesat

Çdo ndërtesë ka karakteristikat e veta. Këto karakteristika përbëjnë,por nuk janë të limituara për:

- disa ndërtesa mund të shiten/prishen.;

- disa ndërtesa mund të rriten ose zvogëlohen;

- Konstruktimi i ndërtesave të tjera nevojitet për të kryer një mision të caktuar.

Vend i punës,fushat e ushtrimeve dhe depozita

Mënyra e re për të menaxhuar vendin e punës

Hapësira e parë përdoret për të treguar qytetarin për të cilin ti punon si punëtor dhe rrogën. Sidoqoftë nëse je i papunë, ti do të shohësh një link për tregtinë e punëve.Poshtë kësaj janë kompanitë ku mund të punosh si menaxher. Në hapësirën e dytë janë fushat e ushtrimeve ku mund të rritësh fuqinë. Në hapësirën e tretë është depozita juaj. Dhe në hapësirën e katërt janë qendra.

Ti mund të krijosh kompani/fushë ushtrimesh/depozitë duke klikuar butonin Create.png dhe duke selektuar ndërtesën që dëshiron. Për të ngritur/zbritur kompanitë/fushat e ushtrimeve kliko butonin Icon upgrade.png dhe pas kësaj butonin Icon upgrade.png afër ndërtesës që dëshiron ta ngritësh/zbritësh.

Linket për vendin e punës, fushat e ushtrimeve,depozitave dhe ndërtesave të shëndetit.

Puna dhe Ushtrimi

Mund të punosh ose ushtrosh duke klikuar butonin në të djathtë të ndërtesave në ti cilat dëshiron të punosh/ushtrosh,kur të klikosh ndërtesën shtyp "Start production".

Infomatë: Mund të japësh dorëheqje prej kompanisë të cilën punon duke klikuar butonin "Resign".