Nemzeti Honvédő Párt

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
MagyarIcon-Hungary.png


Nemzeti Honvédő Párt

Unknown Party

General information
Country Flag-Hungary.jpg Hungary
Abbreviation NHP
Organization Magyar Honvéd
Dissolution 2009
Political
Congress 0 /40 seats, 0%
Succeded By Militia Templi
Orientation Center-Right
Ideology Authoritarian

BB tollából...

Párttörténelem

"A Nemzeti Honvédő Párt múltja, jelene és jövője. A Nemzeti Honvédő Párt, mint a jelenlegi politikai pártok többsége, nem a mostani nevén látta meg a napvilágot. Magyar Reform Párt néven alakult meg a nyár folyamán és hamar komoly pozíciót sikerült kiharcolnia politikai palettán. Az emberek véleménye változik, új emberek is csatlakoztak a párthoz, aminek eredménye az lett, hogy a párt nevet váltott és új célokat tűzött ki maga elé. Megszületett a Corvin Párt, ami elsődleges céljának tekintette a regisztrált játékosok érdeklődésének fenntartását. Meghirdették a játékélmény javító programokat, amik vegyes érzelmeket váltottak ki. Ebben az időszakban csatlakoztam a párthoz, miután kiábrándultam az MDMP-ből. A már említett programok között szerepelt a királyság bevezetésének ötlete is, ami a sajnos sikeres ellen kampány és hangulatkeltés miatt megbukott. Ez sajnos egyben a Corvin Párt bukását is jelentette. Nyár végén, szeptember elején jutottam arra az elhatározásra, immár a Corvin Párt elnökeként, hogy szükséges lépés a párt megújítása. A tagságot egy pártgyűlésre összegyűjtve arra jutottunk, hogy egy nacionalista, militarista pártra van szükség, hiszen ekkor már hadban álltunk Romániával. Az elhatározást tett követte, így született meg a Nemzeti Honvédő Párt.

A Nemzeti Honvédő Párt tagsága jelenleg 30 körüli, tehát a kis pártok közé tartozunk, de ezen szeretnénk változtatni. A céljaink világosak: A háború befejezése a területeink visszaszerzésével. Nem vagyunk hívei az esztelen hadakozásnak, a háborút nem csak szívvel, de ésszel is kell vívni. Ha van esély a reális békére, akkor meg kell ragadni. De a meghunyászkodás és a pénzért vett szabadság nem elfogadható. Rengeteg tervünk van, amik véleményem szerint megoldást nyújtanak az ország problémáira. Konkrétumokat nem árulok el, hamarosan mindenre fény fog derülni. A jövőben mindenképpen azt szeretnénk elérni, hogy pártunk létszáma emelkedjen, és komolyabb erőt töltsünk be a magyar politikában."

Előzetes pártprogram

Amikor kialakítottuk a párt „arculatát”, akkor egy nacionalista és militarista pártban gondolkodtunk. Véleményünk szerint a nemzettudat még itt egy online játékban is fontos dolog. Mi a tiszta hazaszeretet valljuk, mások megsértésének igénye nélkül. Nem mást, mint a föld, a nemzeti múlt, a nemzeti intézmények, a nyelv és a szokások tiszteletét és szeretetét.

Hazánk e-világi helyzete sok dologtól függ, nem elég a gazdaságban vagy külpolitikában sikeresnek lenni. Ha nem mutatjuk meg, hogy akár fegyverrel is készek vagyunk az érdekeinket védeni, akkor hiába a többi területen elért siker, semmibe vesznek minket. Éppen ezért a Nemzeti Honvédő Párt a hadsereg megszervezését sarkalatos pontnak tekinti.

Térjünk rá akkor a jövőre. Pártunk sajnos a legkisebb parlamenti párt, már ami a létszámot illeti. Ezen szeretnénk változtatni és ehhez ti, új polgárok is kelletek. Hamarosan részletes programmal fogunk jelentkezni, ám addig is álljon itt egy kis előzetes azokból a dolgokból amit szeretnénk véghez vinni.

Mint azt előző cikkemben írtam, megszületett pártunk alapítványa a Magyar Honvéd. Ezzel az alapítvánnyal komoly terveink vannak. Azon kívül, hogy a jövőbeni Honvéd cégcsoportot fogja irányítani, amivel a kezdőknek nyújtunk biztos megélhetést és élelmiszert, az alapítvány összekötő kapocs kíván lenni a párt és a társadalom között. A politikát sokan a nagyok játékának tekintik, de ennek nem kellene így lennie. A politika szó eredeti jelentése közélet, ebben az értelemben tehát mindenki, aki részt vesz a közéletben, politizál. Csak úgy érhetünk el eredményeket, ha a politikában mindenki részt vesz, ha csak a kiválasztott kevesek kezében van a hatalom, akkor a nép érdekének képviselete háttérbe szorulhat. Ennek szellemében szeretnénk elérni, hogy a most regisztrált játékosokból majdan egy erős középréteg alakuljon ki, aminek tagjai nem csak értik a játék különböző aspektusait, de ezen tudásukat felhasználva részt is kívánnak venni az ország irányításában.