News/Shqip

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
БългарскиIcon-Bulgaria.png
中文(繁體)Icon-Republic of China (Taiwan).png
HrvatskiIcon-Croatia.png
فارسیIcon-Iran.png
FrançaisIcon-France.png
DeutschIcon-Germany.png
ΕλληνικάIcon-Greece.png
Bahasa IndonesiaIcon-Indonesia.png
ItalianoIcon-Italy.png
한글Icon-South Korea.png
PolskiIcon-Poland.png
PortuguêsIcon-Portugal.png
Portugues BrasileiroIcon-Brazil.png
RomânăIcon-Romania.png
РусскийIcon-Russia.png
СрпскиIcon-Serbia.png
SlovenščinaIcon-Slovenia.png
EspañolIcon-Spain.png
УкраїнськаIcon-Ukraine.png

Lajmet në eRepublik vepron si një platformë komunikimi të vazhdueshëm mes gjithë qytetarëve. Ajo shërben si një mënyrë për të promovuar idetë, informojnë qytetarët, apo edhe propagandën. Leximi i lajmeve në një bazë të rregullt siguron që ju do të përditësuar mbi çështjet kombëtare dhe ndërkombëtare. Mënyra më e mirë për një përdorues të ri të bëhet i njohur është duke shkruar dhe komentuar mbi artikuj. Jetë Insightful dhe ju do të shpejt të bëjë një emër për veten tuaj.

Lajmet Hyrëse

Homepage news.png

Sipas titulli "lajm" që ju shihni lidhjet me kategori të ndryshme të lajmeve. Kategoritë janë:

  • Hapat e parë ne eRepublik
  • Urdhera te Luftës
  • Analiza Lufte
  • Debate dhe analiza Politikane
  • Biznes financiar
  • Ndërveprime sociale dhe argëtuese
  • Abonime

Klikoni një nga kategoritë për të parë artikuj rreth subjekteve ju jeni të interesuar in Shih më poshtë për përshkrimet kategori.

Faqe e reja

Kjo faqe është arritshme duke shkuar Komunitetit - Lajme.

News-selectors.png

Ju mund të përdorni selectors nga faqja për të gjetur lajme ju dëshironi të lexoni.

shpalosjes menu majtë parë nga përmban metodën e renditjes së listës: ju mund të zgjidhni nëse doni të shihni të vlerësuarat fundit apo lajm nga kategori. Nga kjo menu ju mund të gjeni edhe ngjarjet e fundit ushtarake, abonimet tuaja dhe të lartë të vlerësuarat lajme ndërkombëtare.

Nga menuja e dytë që ju mund të zgjidhni vendin nga të cilat ju doni të shihni lajmet nga.

Të Selectors kategori janë në anën e djathtë nga selectors vendit. Lexoni më shumë për kategoritë e mëposhtme.

Në anën e djathtë mund të shihni numrin e abonimeve. Lexo më shumë në lidhje me këtë shpalosjes nga Abonimet faqe.

Kategorite

Ka gjashtë kategori të ndryshme të lajmeve në eRepublik. Kur redaktori shkruan një artikull që ai / ajo duhet të përdorë kategorinë ku ajo dëshiron të vënë atë.

Icon-media-First steps in erepublik.png Hapat e pare ne eRepublik

Gjithkush ka qenë shtetas i ri i eRepublik herë. Kjo është një seksion ku gjithkush është i lirë të publikojë udhëzon për "newbies". Gjëja e veçantë në lidhje me këtë kategori është se lajmet do të jetë i dukshëm për një javë të plotë - ndryshe nga kategoritë e tjera, ku koha është 2 ditë.

Icon-media-Battle orders.png Urdherat e Betejes

Ashtu si thotë titulli ky seksion është për urdhërat e betejës qeveritare dhe jo-qeveritare. Mos harroni të kontrolloni këtë seksion nga koha në kohë në mënyrë që të luftuar ku vendi juaj ka nevojë për dëmin tuaj më.

Icon-media-Warfare analysis.png Analiza të lufterave

Ndonjëherë luftërat mund të jetë i komplikuar dhe e vështirë për t'u kuptuar. Ky seksion është vetëm një e drejtë për ata redaktorët që nuk kanë frikë nga sfidat: të gjitha llojet e raporteve dhe analizave të luftës duhet të publikohet këtu. Nëse jeni të interesuar për luftë, kjo është një seksion bërë vetëm për ju.

Icon-media-Political debates and analysis.png Debate dhe analiza Politikane

Politika janë të rëndësishme në eRepublik. Nëse ju doni të merrni veten dëgjuar, ju mund të postoni një artikull këtu shpjeguar qëllimet tuaja politike dhe idetë. Nëse ju doni të merrni zgjedhur si përfaqësues të vendit, kjo është kategoria e duhur për fushatën tuaj elektorale. Ju gjithashtu mund të postoni analizë në lidhje me situatën aktuale politike këtu.

Nëse jeni të interesuar në politikë, ky është vendi i duhur për të.

Icon-media-Financial business.png Biznes financiar

Pse është norma e këmbimit valutor në mënyrë të ulët? Ku ka të gjitha paratë shkuar nga thesari vend? Ky është vendi për këto lloje të artikujve. Nëse artikulli është rreth ekonomisë, kjo është kategori e drejtë për të. Ju gjithashtu mund të merrni disa këshilla për investime, ndërsa duke lexuar këtë seksion ... Ti nuk e di.

Icon-media-Social interactions and entertainment.png Ndërveprime sociale dhe argëtuese

Nëse subjekti juaj nen nuk bie nën çdo kategorie tjetër, ky është vendi. Konkurse, lojra, takime dhe sende të tjera sociale takon këtu.

Icon-media-Newspaper subscriptions.png Abonime

Artikulli Kryesor: Subscriptions

Kjo është një kategori që ju mund ta rregulloje. Nëse ju keni urdhëruar një gazetë (ju jeni një parapagues), artikujt e këtyre gazetave do të gjendet nga kjo kategori. Artikulli më i fundit është i pari në listë. Ju mund të shihni maksimum prej 20 artikujt e fundit nga gazeta që ju keni regjistruar për të.

Metoda te tjera

Së bashku me kategoritë e shpjeguara më sipër, listat e disa të tjera ka artikull ju mund të gjeni nga moduli.

Top Lajmet nderkombetare

Kombëtare top lajmet vlerësuarat ju jep një listë të artikujve më të votuar në vendin tuaj. Artikuj nga çdo kategori do të jetë i dukshëm në këtë listë. Ju mund të dëshironi të kontrolloni it out, nëse ju nuk e dini se çfarë ju dëshironi të lexoni.

Abonimet

Ashtu si një gazetë në jetën reale, qytetarët mund të ketë gazeta e tyre të fundit për të dorëzuar derën e tyre, ose postë. Për më shumë informacion shihni abonimet.


Media Modul

Gazeta Shkruaj Artikull Artikulli Drejtori i Shtypit Abonimet