Nopean Toiminnan Joukot/Suomi

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
SuomiIcon-Finland.png


Nopean Toiminnan Joukot

Nopean Toiminnan Joukot.jpg

Yleistä tietoa
Lempinimi NTJ
Perustettu Lokakuu 2008
Lakkautettu August 2010
Maa Flag-Finland.jpg Suomi
Värit Sininen ja valkoinen
Tyyppi Virallinen armei ja
Rakenne
Komentaja NTJ:n komentaja
Armeija Suomen Armeija


Nopean Toiminnan Joukot eli NTJ on Suomen armeijan eliittiyksikkö, jota käytetään sekä kotimaan että ulkomaiden operaatioissa. NTJ on itsessään yksi armeijan ryhmä, jota johtaa suoraan puolustusministeri adjutanttiensa ja MoD:in AVS:n kanssa.

Historia

NTJ koostui aikaisemmin 3-5 ryhmästä, jotka olivat (vahvuuden mukaan laskevassa järjestyksessä): Karhu, Susi, Ahma, Hirvi ja Härkä. Sotilaat oli jaettu näihin ryhmiin voimansa perusteella.

Jokaisella ryhmällä oli oma ryhmänjohtajansa, joka oli vastuussa aseiden ja matkalippujen jakamisesta. Ryhmänjohtajat saivat määräyksensä puolustusministeriltä ja presidentiltä.

NTJ lopetettiin elokuussa 2010, kun moni sotilas jätti pelin eRepublik Risingin ilmestyessä. Sen seuraajaksi tuli Pohjoinen Sissidivisioona (PSD). NTJ toimi yhtäjaksoisesti melkein kolmen vuoden ajan: Suomen itsenäisyydestä eRepublik Risingiin asti. Suomen tammikuun 2011 presidentti avec herätti HTJ/NTJ/PPr -jaon taas henkiin, tosin HTJ laitettiin sivuun odottamaan parempia aikoja avecin kauden jälkeen.

Katso myös


Back.gif Takaisin Suomi -sivulle