North Montenegrin Mountains

From eRepublik Official Wiki
Jump to: navigation, search
Languages: 
EnglishIcon-English.png
ShqipIcon-Albania.png
РусскийIcon-Russia.png


North Montenegrin Mountains

Icon-Montenegro.png Mali i Zi

Flamuri i pronarit  Stema e rajonit North Montenegrin Mountains
Harta e rajonit North Montenegrin Mountains
Shoqëria
Kryeqyteti Pljevlja
Banorët 44
Vizitorët 68
Gjuhët Serbisht, Anglish
Moving Zone B3
Produktiviteti
Resurset Icon - Cattle.png Icon - Clay.png
Icon - Wood.png Icon - Fruits.png

North Montenegrin Mountains është regjion i Icon-Montenegro.png Malit të Zi. Me qytet kryesor Pljevlja.

Historia

North Montenegrin Mountains u mor nga Kroacia në 2 janar 2011. Ajo u çlirua dhe u kthye në Mal të Zi në javët që pasojnë.

Muaj më vonë rajoni u pushtua nga një herë Kroaci gjatë Luftës së Pest Botërore . Kjo ishte e fundit e rajoneve të vendit të bien, por në 24 prill 2011 vendi i Malit të Zi u spastruan nga harta.

Po ashtu ky regjon u pushtua disa herë nga Icon-Albania.png Shqipëria

Ekonomia

Burim i rajonit North Montenegrin Mountains e kryesor është: Icon - Iron.png hekuri

Kufijtë

North Montenegrin Mountains is neighbored by following regions: